Free Feelings - Box: 454 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Free Feelings

0 reviews

De online praktijk voor bewustwording en coaching.

Unavailable

About me

Begin vandaag nog aan jouw pad van bewustwording. Soms willen we de dingen graag anders zien, zitten we in problemen verwikkeld en weten we ons geen raad. Ik help je om van je problemen, uitdaging

Begin vandaag nog aan jouw pad van bewustwording.

Soms willen we de dingen graag anders zien, zitten we in problemen verwikkeld en weten we ons geen raad. Ik help je om van je problemen, uitdagingen te maken.

Geen mens heeft een leven zonder obstakels en vervelende situaties. Dit behoort samen met mooie en bijzondere momenten, tot ons bestaan op aarde. Hoe je het ook went of keert, een situatie is een situatie. Het gevoel wat jij bij de situatie krijgt, bepaal je zelf. Door er mee te leren omgaan, word je letterlijk sterker en evenwichtiger. Op het moment zelf kan het lastig zijn en is het fijn om een steuntje in je rug te krijgen.

Ook kan het zijn dat je al in een spirituele groei en ontwikkeling zit. Veel mensen richten zich nog te veel op aarde en zijn nog niet met die groei en ontwikkeling bezig. Je kan dan met onbegrip te maken krijgen. Dit kan lastig zijn. Ook hier help ik je graag mee.

Ik nodig je uit om dichter bij jezelf te komen en de dingen vanuit een ander perspectief te zien. Ik help je om het leven te leiden die JIJ wilt! Je bent net een magneet. Ik help je door middel van coaching om de mensen en situaties aan te trekken, die JIJ wilt!

Ik ben overtuigd van je eigen kracht. De antwoorden liggen in jezelf. Je kan bereiken wat je wilt en bepaalt je eigen leven. Samen zoeken we naar een oplossing!

Geen vraag of situatie is mij te gek. Je kunt ook praten over de dingen die juist goed gaan of advies vragen. Wat je uiteindelijk met het consult doet, is aan jou. De mens heeft een vrije wil.

(Ik vind dat iedereen recht op hulp heeft. Als je minder te besteden hebt, mag je ook om hulp vragen. Sommigen hebben behoefte aan meer dan één gesprek. Hoe dan ook, ik denk graag met je mee! Wij kijken dan samen naar jouw situatie en je krijgt dan een persoonlijk coachingsplan. Neem vrijblijvend contact op via mijn website om de mogelijkheden te bespreken.)

Ik hoop snel met je kennis te kunnen maken!

* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Read more..

Reviews

Consultant Free Feelings has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support