Gina Brinkhof - Box: 826 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Gina Brinkhof

Star Star Star Star Star
250 reviews

Waarzegger, helderziend, helderhorend, helderwetend. Toekomstgericht! Specialiteit: liefde, relaties, werk. Lenormandkaarten.

Unavailable

About me

Als baby ben ik geboren met een gave. Ik ben namelijk geboren met ‘de helm op’, dat betekent dat ik met een vlies op mijn hoofd ben geboren. Hierdoor heb ik een haarscherpe intuïtie en ben zeer s

Als baby ben ik geboren met een gave. Ik ben namelijk geboren met ‘de helm op’, dat betekent dat ik met een vlies op mijn hoofd ben geboren. Hierdoor heb ik een haarscherpe intuïtie en ben zeer scherp heldervoelend & helderwetend.

Doordat ik een zeer hoog intuïtieve antenne heb, voel ik zeer snel in en voorzie ik vaak waar het onderwerp naar toe gaat of welke kant het uitgaat.

Obv voornaam, volledige geboortedatum en vraag kijk ik toekomstgericht en geef toekomstgerichte consults die je richting en houvast geven. Geen vraag is mij te gek maar voor vragen over je gezondheid verwijs ik je door naar je specialist/arts.

Daarnaast maak ik na 21:00 uur geen contact met overledenen. Ik ben een doorgeefluik en vertel wat ik zie en dat kan soms (erg) treffend zijn en misschien niet wat je hoopt te horen. Dat kan ook een boodschap zijn van overledenen, indien ze door willen komen.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +19
  • Soulmates +3
  • Sexology +1
  • Cheating +1
Spirituality icon
Spirituality +2
  • Spiritual Development +1
Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +1
  • Career +1
  • Finance +1

Reviews

Consultant Gina Brinkhof has received 250 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Dankjewel Gina, heel fijn even sparren! 🙏

Anoniem - July 03, 22:16

Heel graag gedaan lieve L. Wacht maar af! Duurt een aantal maanden dit traject voordat hij 'hapt'. Lfs, Gina

Gina Brinkhof - July 03, 23:37
Star Star Star Star Star

Vandaag voor het eerst met Gina gesproken. Wat een lieve en duidelijke vrouw... hoop dat wat ze voorspelt heeft uit gaat komen... ga haar zeker terug bellen...

Ovy - June 02, 23:04

Veel dank voor je review. Wacht maar af lady😀 Lfs, Gina

Gina Brinkhof - June 03, 09:45
Star Star Star Star Star

Dankjewel Gina…je bedoelt dan wanneer hij weer in “mijn” continent zit ik wellicht weer iets hoor? Dat wordt dan aantrekken en afstoten en is een “no go”. 😀 Thanks voor je tijd energie, lief van je.

March 04, 23:17

Klopt: wanneer hij weer in jouw continent zit. En ja idd: aantrekken/afstoten. Thx voor de review. Lfs, Gina

Gina Brinkhof - March 05, 11:39
Star Star Star Star Star

Ik kom wel vaker bij Gina en al haar voorspellingen zijn uitgekomen. Waarnemingen zijn altijd spot on.. Altijd fijn om je te spreken lieve Gina. Veel liefs van mij

Anissa - February 24, 11:37

Wat een prachtige review lieve A! Dank daarvoor...je zit echt in een mooie fase in je leven (relatie, werk). Top!! Lfs Gina

Gina Brinkhof - February 24, 11:39
Star Star Star Star Star

Bevestigd wat ik al weet 🌹🙏

February 17, 21:36

Fijn te horen!! Liefs, Gina

Gina Brinkhof - February 18, 18:39
View all 250 reviews
en nl