Hanneke - Box: 627 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 627 (€ 0,90 p.m.)

Hanneke

0 reviews

Bewustzijnsgroei, spiritual life coach, krachtig, helderwetend, invoelend, duidelijk. Liefdevol en mededogend strevend naar de groei van de Ziel.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 627 (€ 0,90 p.m.)

About me

Dag beste lieve mensen, Ik weet niet of ik jullie kan helpen want je moet het zelf doen. Wat ik wel weet is dat het hele leven gericht is op groei. De natuur is groei , de natuur is beweging, nooit

Dag beste lieve mensen,

Ik weet niet of ik jullie kan helpen want je moet het zelf doen. Wat ik wel weet is dat het hele leven gericht is op groei. De natuur is groei , de natuur is beweging, nooit staat er iets stil. Heel het leven is bij voortduring in beweging.
Het leven vraagt om beweging, het leven is Beweging. En soms moeten wij mensen, letterlijk of figuurlijk, in beweging komen zodat er Verandering kan plaatsvinden.
Veranderen, echt innerlijk veranderen is moeilijk , wij mensen houden vast aan oude patronen, het is een vorm van veiligheid, het is bekend.
Het liefst komen we niet uit de comfortzone want ook al is het niet goed; het oude is bekend. We weten wat we nu hebben en niet wat het nieuwe zou zijn.
Tja, het nieuwe kan gevoelens van veiligheid wegvagen en de onderliggende angst die we bij ons dragen wordt dan ten volle zichtbaar en voelbaar en dan laten we het er toch maar bij zitten want groeien doet van au…… Dan maar liever doormodderen.
En daarom begin ik met de zin ; ik weet niet of ik je kan helpen want je moet het zelf doen; de weg naar transformatie. Vrij worden, je een vrij mens voelen zonder angsten of in ieder geval zo dat de in het onderbewustzijn opgeslagen angsten hanteerbaar zijn en je leven leefbaarder. Zodat je geleidelijk aan veiligheid bij jezelf leert vinden.
Het is zo dat transformatie niet perse verbonden is met het totaal omgooien van jouw leven, het kan ook louter en alleen plaatsvinden in het bewustzijn, een groeiend Bewust Zijn.
Inzicht krijgen in het proces waarin jij je bevindt; jouw gewoontes, je emotionele leven, je manier van denken daar kan ik je mee helpen.
Als je eenmaal Inzicht hebt in je manier van doen , je denken, je emoties en vanwaaruit dit alles getriggerd wordt dan kun je al heel veel binnen jezelf en dus naar je omgeving toe veranderen. Stilletjes aan zal de trein zich in beweging zetten.
Heel mijn leven heb ik met mensen gewerkt, duizenden mensen .
Inmiddels ben ik gepensioneerd. Vanuit mijn beroep als homeopaat en astrologe heb ik tools om diepgaand met mensen om te gaan. Ik ben een oude rot in het vak van mensen begeleiden geworden, dusdanig dat ik genoeg heb aan mijn eigen levenservaringen en de ervaringen van de mensen waar ik mee heb mogen werken om tot een goed inzicht gevend gesprek met jou te komen
Ik werk niet toekomstgericht, ik doe geen voorspellingen.
Ik breng je steeds naar het NU via stukjes uit je verleden, dit omdat ervaringen in het verleden jou gemaakt hebben tot wie je Nu bent.
Echter realiseer je dat elke dag een nieuwe dag is en elke dag mag je opnieuw beginnen. Nu is niet het verleden, jij bent niet je verleden.
Heel het leven is gericht op beweging, het leven moet geleefd worden om ervaringen op te doen, soms doet het een beetje pijn en soms ervaren we heel veel pijn maar alles heeft een doel.
Niets gebeurt zonder doel, het gaat er vooral om hoe wij mensen omgaan met datgene wat het leven voor ons in petto heeft.
Uiteindelijk gaat het om verwerken, aanvaarden, oude patronen vanuit verkregen inzichten loslaten en leren om het leven te leven zonder verwachtingen maar met oog voor de schoonheid van het Leven, vandaag de dag en altijd weer.

Met alle liefde die in me is wil ik je helpen, liefs en dikke knuffel Hanneke
Auteur van : het boek KEN en de kosmische Intelligentie alsmede de Grote en Kleine Arcana.

Read more..

Reviews

Consultant Hanneke has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support