José Gijsbrechts - Box: 972 - Topconsulenten.nl

Unavailable

José Gijsbrechts

0 reviews

Luisterend oor, tweelingzielen/zielsverwanten, liefde/relatie, werk en bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, Tarot, Lenormand, orakelkaarten healing

Unavailable

About me

Ik heb zelf inmiddels ruime ervaring in het tweelingzielenproces. Ik kan je helpen met inzichten in jouw proces of wat er bij jouw tweelingziel gaande is met behulp van Tarot, Lenormand en orakelkaart

Ik heb zelf inmiddels ruime ervaring in het tweelingzielenproces. Ik kan je helpen met inzichten in jouw proces of wat er bij jouw tweelingziel gaande is met behulp van Tarot, Lenormand en orakelkaarten en ondersteuning bieden vanuit mijn eigen ervaring. Delen is helen en de herkenning is vaak erg helpend en ondersteunend voor mensen in het tweelingzielen proces.
Ook op het gebied van liefde en relaties, werk en bewustzijn, en persoonlijke ontwikkeling kan ik je helpen met jouw vragen en je inzichten geven met behulp van de kaarten en vanuit mijn eigen levenservaring en persoonlijke ontwikkeling. Soms wil je dingen wel veranderen maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen. Ik kan je hiermee op weg helpen en handvatten geven. Zo kun je ook meer inzicht in jezelf krijgen en vandaar uit kun je dan oude patronen aan gaan pakken en loslaten en kun je je leven weer in eigen handen nemen. Maar deze keer vanuit meer begrip waarom jij zo reageert of hoe je in elkaar steekt. Ik heb zelf de weg naar mezelf en mijn leven weer terug gevonden na een moeilijke periode. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn en wil je daarom graag een helpende hand hierbij bieden.
Ik ben zuiver, liefdevol, oprecht, warm en meelevend, eerlijk waar nodig en mensen zeggen dat ze na een gesprek met mij meer tot rust zijn gekomen. Mensen op deze manier helpen is mijn passie en ik doe het dan ook met hart en ziel.
Ik help je graag met jouw vragen en kan in sommige gevallen nog aanvullingen geven vanuit de astrologie(tarot en astrologie) en informatie over edelstenen die je kunnen ondersteunen.

Als je het consult goed ervaren hebt, zou ik je willen vragen of je een review achter wil laten, dat zou ik erg waarderen.
Liefs José

Read more..

Reviews

Consultant José Gijsbrechts has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support