LEAN - Box: 177 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 177 (€ 0,90 p.m.)

LEAN

Star Star Star Star Star
7 reviews

Zielsliefde | Tweelingzielen | Knelpunten | In eigen kracht staan | Manifesteren | Frequentie verhogen | Energetisch werk | Coaching

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 177 (€ 0,90 p.m.)

About me

Welkom op mijn profiel! Ik ben vanaf heden (2024) wat meer online! Wat goed dat je antwoorden zoekt! Het is soms een zware rollercoaster; het weerzien van jouw zielsliefde en niet meer in eigen krach

Welkom op mijn profiel! Ik ben vanaf heden (2024) wat meer online!

Wat goed dat je antwoorden zoekt! Het is soms een zware rollercoaster; het weerzien van jouw zielsliefde en niet meer in eigen kracht kunnen staan. Maar weet dat zielsliefde de poort is naar zelfliefde. Het begint dus- en gaat dus om jou!

Als jouw gevoel zegt dat je met mij wil chatten of bellen; volg je gevoel. Ik trek namelijk energetisch de juiste mensen aan.

Door goed naar jou te luisteren en jou de juiste vragen te stellen krijg JIJ het inzicht om voor jezelf de JUISTE vervolgstappen te nemen richting een verbeterde situatie.

Ik voel niet in bij een ander. Wil je de antwoorden van een ander weten en gaat dat jou écht helpen? of wil je antwoorden en blinde vlekken in jezelf achterhalen om het antwoord bij jezelf te zoeken? ik help jou die omhoog te halen zodat jij weer op jezelf kan leunen, kan groeien en aantrekt wat voor jou op dat moment bestemd is. Zielsliefde gaat namelijk over groei, de groei in- en van jezelf!

Met mijn ervaring, kennis en energie zet ik je direct weer terug in eigen kracht! Geen angst en geen onzekerheid of energie van een ander. Nee, alleen maar kracht, energie en vooruitgang van jezelf!

Ik geloof in puurheid en oprechtheid. Ik zit dan ook op dit platform om mijn missie te voltooien; mensen in hun kracht zetten. Het gaat mij om jou en niet om het tarief!
Als jij inzichten krijgt, dit in de praktijk uitvoert, resultaat ziet, ga jij óók weer een ander helpen met jouw leerervaringen en kennis. En zo draait die cirkel door en maken we samen de wereld een betere en vooral mooiere liefdevolle wereld!

Energetische behandeling
Ook kan ik via energetische behandelingen antwoorden omhoog halen. Alles gebeurt om jou heen. Alle blokkades slaan zich op in al jouw cellen. Via energetisch coachen heffen we blokkades op en voel je je verlicht. Mocht je hiervoor open staan dan help ik je graag!

Veel liefs, Le’Anne

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +2
  • Soulmates +1
  • Twin Souls +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Intuition +1

Reviews

Consultant LEAN has received 7 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Wat een prachtmens ben je!!! Na ons gesprek voelde ik (even?) geen angst meer en hoef ik deze niet te overcompenseren met stoer gedrag door dingen te doen die God verboden heeft. Laat die huilbuien maar komen! 💐

November 08 2023, 17:18

Goed dat je de uitdaging met jezelf aangaat! Huilen is onderdeel v/h leven; jouw leven! Creër ruimte om te ontvangen. Dank voor je review!

LEAN - November 08 2023, 22:05
Star Star Star Star Star

Wat een waardevol gesprek..gehad over zelfliefde en zielsliefde.wat een eye opener.ik hou mijn ogen en zintuigen goed wakker als hij nog een keer verschijnt maar bedank hem dat door iets bij mij aan te raken er al veel in gang is gezet.jij ook bedankt en tot bels

geeke - February 07 2023, 16:14

Heel goed Geeke, hou ze maar lekker wijd open! Niet vergeten; schrijf op wat de volgende ontmoeting gedaan heeft met je! Succes mooi mens! X

LEAN - February 07 2023, 17:16
Star Star Star Star Star

Dank voor het geven van inzichten op een rustige en verhelderende manier kun je het vertellen! Ga zo door! Absoluut de moeite waard om ook consult van Lean te krijgen!!

Pu8 - February 04 2023, 23:20

Lieverd, dat heb ik met heel mijn hart voor jou gedaan! En weet; als je kracht zoekt, lees even terug wat ik schreef in je chat! Knuffel!

LEAN - February 04 2023, 23:33
View all 7 reviews
en nl
Support