Ludgardina - Box: 588 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 588 (€ 0,90 p.m.)

Ludgardina

0 reviews

SpiritueelLifeCoach om jou te helpen, je kunt mij als een veilige haven ervaren. Reading-Channeling-Healing-Coachen. Heldervoelend/horend/wetend..

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 588 (€ 0,90 p.m.)

About me

Het is niet altijd gemakkelijk om je op de juiste manier te uiten wanneer je hulp nodig hebt, maar voel je veilig bij mij. Buiten het feit dat ik je kan begeleiden met mijn aangeboren sterk empathisch

Het is niet altijd gemakkelijk om je op de juiste manier te uiten wanneer je hulp nodig hebt, maar voel je veilig bij mij. Buiten het feit dat ik je kan begeleiden met mijn aangeboren sterk empathische vermogens en de daarbij behorende gaven, ben ik ondertussen ook op menig vlak een ervaringsdeskundige. Geen vraag is dus vreemd of raar, en heus, bijna overal is ook een antwoord op :-) Ik help jou om in je kracht te komen, zonder hocus pocus, maar middels sterk invoelen in de juiste lijnen, waardoor jij steeds meer voelt en beleeft dat jij 'de baas bent in je eigen huis', dat jij de meester bent over 'je eigen avatar' en leven. Magie is in jou en rondom jou, en volkomen 'grijpbaar'. Je manifesteert continue. Ik kan je helpen daar duidelijkheid in te krijgen.. Vraag.. Spreek uit.. Bij mij zul jij je veilig voelen. Mijn stem zal je tot rust brengen en je energie krijgt al een healing tijdens onze sessie. Helderwetend/ziend, sterk invoelend, healend, begeleidend, deskundig op gebied van hooggevoeligheid en nog zoveel meer... Heb je vragen over overleden dierbaren, ook dan help ik je graag.
Wees welkom.

En het is uiteraard zeer gewaardeerd als er een review wordt geplaatst :)

Read more..

Reviews

Consultant Ludgardina has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support