Marco - Box: 848 - Topconsulenten.nl

Available

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 848 (€ 0,90 p.m.)

Marco

Star Star Star Star
5 reviews

Medium Paragnost. Spiritueel/life coach. Narcisme-Healing Weer volledig in je kracht en vertrouwen. Liefde, Relatie, wonen, werk, Empathie Zuivering

Available

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 848 (€ 0,90 p.m.)

About me

Mooi lief medemens, fijn dat je op mijn profiel kijkt. Weet je het even niet meer, zit je vast voor je gevoel of kom je echt niet verder. Of andere dingen waar jezelf niet uitkomt. Ik wil je graag ver

Mooi lief medemens, fijn dat je op mijn profiel kijkt.
Weet je het even niet meer, zit je vast voor je gevoel of kom je echt niet verder. Of andere dingen waar jezelf niet uitkomt.
Ik wil je graag verder helpen bij al deze vraagstukken
Dat kan zijn; liefde, wonen, werken, relaties, toxische relaties en alles wat met narcisme te maken heeft. Je mooie empathische kant, juist dat stuk waar je fantastische talent in zit !
Door je stem en een paar korte vragen krijg ik beelden, energieën en inzichten door, en kan ik aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt.

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven, je weer recht in je energie zetten en als het nodig is je de juiste handvaten geven waardoor je energie weer gaat stromen, balans en kracht voelt en vol vertrouwen verder kan en weer helemaal jezelf kan zijn.

Ik doe zuiveringen op afstand en als het nodig kan aardstralen ombuigen op afstand.

En weet je bent niet het probleem, maar de les die er achter zit is vaak zo krachtig waardoor je ontwikkeld, je bent volwaardig prachtig en je hebt oneindige mogelijk heden. Een storm in je leven is niet om je te verwoesten maar om het pad vrij te maken wat voor je licht, en het zal je sterker maken.

In vrede liefde en licht coach je graag naar al het vermogen wat in je licht verscholen.

Je bent van harte welkom.

Warme groet Marco

Read more..

Endorsed for

Career and Lifeplan icon
Career and Lifeplan +1
  • Lifeplanning +1

Reviews

Consultant Marco has received 5 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

En ook carriere natuurlijk.het is fijn om met je te kunnen praten als het weer een wir war is voor mij .je hebt geduld om de tools nogmaals te doen en bespreken en het is erg fijn om geen nummer te zijn maar je voelt betrokken en geeft me het gevoel dat alles goed komt.

petra - April 24, 11:53

Heel fijn dat dat je dat gevoel nu hebt, je bent een prachtig mens, altijd weer prettig om jou stem te horen, alle liefs xxx

Marco - April 24, 13:09
Star Star Star Star Star

Beste Marco - heel erg bedankt voor ons gesprek. Ik begrijp nu mijn situatie en je hebt mij de juiste inzichten en tools gegeven om weer door te kunnen. Het was een fijne leerles.

Rudi - September 04 2021, 10:08

Heel erg graag gedaan. ik wens je heel veel succes en groei in deze situatie. Fijn dat je er weer vertrouwen in hebt gekregen.

Marco - September 04 2021, 10:34
View all 5 reviews
en nl
Support