Margriet - Box: 790 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 790 (€ 0,90 p.m.)

Margriet

Star Star Star Star Star
23 reviews

Intuïtief systemisch coach, geeft inzicht in complexe vraagstukken. Ondernemers, hoogbegaafde pubers, (ziels) relatie advies.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 790 (€ 0,90 p.m.)

About me

Welkom & dank je wel voor de interesse in mijn profiel. Zal ik me even kort voorstellen? Benader in 2022 de wijze vrouwen leeftijd. Ben al jaren actief als trainer en coach in het bedrijfsleven.

Welkom & dank je wel voor de interesse in mijn profiel.
Zal ik me even kort voorstellen?

Benader in 2022 de wijze vrouwen leeftijd.
Ben al jaren actief als trainer en coach in het bedrijfsleven.
Moeder van een prachtige dochter die dit jaar is begonnen aan haar studentenleven.
Heb de mogelijkheid gehad en benut om 10 prachtige pleegkinderen te helpen opgroeien in ons gezin.
Dankbaar voor alle mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de speciale gaven die het leven mij heeft geboden, zet ik me graag in om anderen te helpen.

Deze gekke veranderende wereld, die voor veel mensen een hoop onzekerheid en stress brengt, heeft mij ertoe aangezet dit profiel aan te maken om ook buiten kantooruren zo veel mogelijk mensen te ondersteunen bij hun vraagstukken.

Mijn gaven maken dat ik me makkelijk met jou kan verbinden en je kan helpen je vraagstukken even vanuit een ander perspectief te benaderen en zo inzicht te krijgen in de situatie.
Ik denk graag met je mee, maar praat niet met je mee, spiegel je waar nodig en ben brutaal eerlijk.

Waar kan ik je helpen?

❤️Je staat op een kruispunt en zoekt een objectieve sparringpartner om een intelligente en onderbouwde keuze te maken.
❤️Je loopt tegen vraagstukken aan in je onderneming, relatie of familie waar je, wanneer je ze bespreekbaar maakt, ook gelijk de gevolgen onder ogen moet zien. Denk aan twijfels over de juiste partnerkeuze, verliefdheid op een ander, stappen binnen je onderneming die direct gevolgen hebben voor je werknemers of je business partner. Meestal lukt het wel daar zelf uit te komen maar soms is het ook heel fijn daar eens open en vrij over te kunnen praten zonder directe gevolgen.
❤️Je kinderen groeien op, hebben last van de COVID maatregelen en hun hormonen. Je zit momenteel met de hele familie op elkaars lip, je bent trots op ze en houdt zielsveel van ze maar soms... kan je wel een objectief oor gebruiken en evt. wat tips en tricks om weer liefdevol samen te kunnen zijn.
❤️ "Openminded" ook de niet conventionele manier van samenzijn en relaties onderhouden en opbouwen is waar ik in geloof, geen vraag is taboe.

HSP en hoogbegaafdheid is mijn normale wereld.
Elk medium die ik ooit zelf heb bezocht geven me hetzelfde terug sterk ontwikkelde helderwetendheid, heldervoelendheid, helderhorend en helderziendheid en mijn stem bevat helende krachten daarnaast helpt mijn "licht energie" je om je batterij weer een beetje op te laden.

Ben nu ook heel benieuwd of jij dat zo ook ervaart, en kan een referentie dan ook zeker op prijs stellen.

Voel je welkom, ik kijk ernaar uit je te spreken.

Warme groet Margriet

Read more..

Reviews

Consultant Margriet has received 23 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Fijn, empatisch en eerlijk. Tot gauw!

Bobo74 - February 24 2021, 20:09

Geniet mooi mens

Margriet - February 24 2021, 20:11
View all 23 reviews
en nl
Support