Marjolein - Box: 574 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Marjolein

Star Star Star Star Star
3 reviews

Healer met een oersterke Intuïtie - helderwetend - heldervoelend - helderziend. Vraag over de liefde? Tekstconsult! ik geef je uitgebreid antwoord.

Unavailable

About me

Hallo daar! Op zoek naar iemand die even vanuit jouw ogen meekijkt? Ik ben Marjolein, een healer en medium met en een oersterke intuïtie. Door middel van een naam kan ik op energie en tijd invoel

Hallo daar!

Op zoek naar iemand die even vanuit jouw ogen meekijkt?

Ik ben Marjolein, een healer en medium met en een oersterke intuïtie. Door middel van een naam kan ik op energie en tijd invoelen.

Met mijn eigen levenslessen, mijn spirituele ontdekkingsreis en mijn ervaring als trainer en coach in het bedrijfsleven, kan ik je met veel dingen weer op weg helpen.

Mijn energie werkt in veel gevallen helend en mijn kracht zit in het verlichten van pijn, het verhelpen van blokkades en een "lichte" kijk op zaken. Ik help je op weg met je eigen "gevoeligheid" en heb veel levenservaring op het relationele vlak, binnen vriendschappen en de liefde.

Vragen over de liefde beantwoord ik ook graag via een text consult. Wil je weten wat iemand voor je voelt? Of er echte liefde is, of dat deze gaat komen? Ik geef je een uitgebreid antwoord via een tekstbericht."

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +2
  • Soulmates +1
  • Twin Souls +1

Reviews

Consultant Marjolein has received 3 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Marjolein is echt lief! Ze wist al gauw wat er speelde zonder dat ik veel had verteld. Nu alleen nog vertrouwen en wachten haha, dankjewel Marjolein!

An - February 16, 16:56
Star Star Star Star Star

Een fijn gesprek, spot on! P

Jette - February 16, 16:22

Wat lief, dankjewel Jette! Succes met alles maar dat komt vast goed

Marjolein - February 16, 16:25
Star Star Star Star Star

Je weet echt dingen die je niet kan weten en in hele korte tijd zo veel informatie nog meer dan waarvoor ik kwam ik sta perplex. Ik chat je zo weer even!

February 16, 11:55
View all 3 reviews
en nl
Support