Mary - Box: 510 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 510 (€ 0,90 p.m.)

Mary

0 reviews

Medium. Helderziend, helderhorend, heldervoelend. Geen toekomst voorspellingen....

Unavailable
Available Call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 510 (€ 0,90 p.m.)

About me

Hallo lief mens, De verbinding en het contact met de spirituele wereld is voor mij een natuurlijk gegeven, van jongs af aan. Levenservaringen en ontwikkelingen/groei op het spirituele gebied zet ik

Hallo lief mens,

De verbinding en het contact met de spirituele wereld is voor mij een natuurlijk gegeven, van jongs af aan. Levenservaringen en ontwikkelingen/groei op het spirituele gebied zet ik in als ik met jou in gesprek ben.

Ik geef op een zorgvuldige wijze adviezen, reik je de hand aan, afgestemd op jou energie en behoeften. Aansluitend bestaat de mogelijkheid dat een dierbare overledene zich kenbaar maakt tijdens een consult. Maar het kan ook voorkomen dat een dierbare overledenen zich direct kenbaar maakt. De ervaring heeft mij er op leren vertrouwen dat de overledene altijd met een duidelijk advies/boodschap komt. Wat er ook is gebeurt bij leven een contact met een dierbare is altijd zeer liefdevol en troostend.

Ik vind het tevens belangrijk om te vermelden dat een contact nooit afgedwongen kan worden. De spirituele wereld laat zich niet dwingen. Dat wat nodig is zal zich op een natuurlijke wijze aandienen.

Ik kijk uit naar een mooi en waardevol gesprek samen.

Lieve groet,

Mary

Read more..

Reviews

Consultant Mary has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support