Medium Sandra - Box: 550 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 550 (€ 0,90 p.m.)

Medium Sandra

Star Star Star Star Star
2 reviews

Intuïtief sterk ontwikkelde, heldervoelende, helderwetende en helderziende Kaartlegster / Sjamanca / Healer.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 550 (€ 0,90 p.m.)

About me

Intuïtief sterk ontwikkelde, heldervoelende, helderwetende en helderziende kaartlegster, sjamanca & healer. Ik wordt tijdens een consult bijgestaan door mijn voorouders & gidsen. Contact met overlede

Intuïtief sterk ontwikkelde, heldervoelende, helderwetende en helderziende kaartlegster, sjamanca & healer. Ik wordt tijdens een consult bijgestaan door mijn voorouders & gidsen. Contact met overledenen is mogelijk, maar ik kan dit niet afdwingen.
Je kunt mij vragen stellen omtrent relatie, werk of toekomst.
Geen vraag is mij te gek, voel je vooral welkom!

Ik ben een krachtig energetisch lichtwerker met veel levenservaring en esoterische kennis, en werk al ruim 25 jaar met de kaarten.
Gedurende de jaren heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van de Tarot en de Lenormand. Vanaf mijn twintiger jaren ben ik geïnteresseerd in alles wat met esoterie, magie en spiritualiteit te maken heeft en ben ik ooit begonnen met het leggen van speelkaarten.
Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring en ben ik en heel wat levenslessen verder. Zelf heb ik geen makkelijk leven gehad, waaronder twee keer een bijna dood-ervaring.
Hierdoor nam mijn hooggevoeligheid toe en ben ik al op hele jonge leeftijd gaan zoeken naar de zin van alles wat me overkwam.
Achteraf zie ik deze ervaringen als een groot geschenk, omdat ik op mijn pad naar healing zoveel heb mogen leren en hiermee nu anderen mag en kan helpen.

Ik ben o.a. Shamballa Master Healer, Kundalini Reiki Master, Tantrica en Stervensbegeleider en ik ben opgeleid in het Inca Sjamanisme. Hierdoor beschik ik over verschillende technieken en kan ik vele helende energieën faciliteren.
Ook kan ik desgewenst het Sjamanisme en het Tantrisme in mijn healingsmethode combineren, wat zeer helend werkt.

Bovenstaande is slechts een kleine samenvatting van hetgeen ik kan en heb geleerd. Als natuurlijk healer ben ik zowel werkzaam in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg en blijf ik me steeds ontwikkelen op beide gebieden.

Naast mijn diensten op deze lijn en mijn werkzaamheden als verpleegkundige, heb ik ook een eigen praktijk genaamd:
"De Levensbloem Praktijk".
Hier bied ik diensten aan zoals energetische healingen (ook op afstand), huisreinigingen, verschillende sjamanistische rituelen en healingen, krachtige energetische prana massages en klankschaalmassages.
Daarnaast geef ik cursussen en workshops, o.a. in de zorg- en spirituele sector.

Een healing via deze lijn op afstand is mogelijk en werkt heel doeltreffend, houd er wel rekening mee dat een effectieve healing minimaal 30 minuten duurt.

Mijn levensdoel is om mensen te helpen bij genezing. Daar bedoel ik mee dat ik graag help mensen weer terug in hun eigen kracht te zetten. Ik ben je graag van dienst!

Read more..

Reviews

Consultant Medium Sandra has received 2 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 2 reviews
en nl
Support