Mythika - Box: 794 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 794 (€ 0,90 p.m.)

Mythika

Star Star Star Star Star
3 reviews

Medium~Helderwetend~Heldervoelend~ Gidsen~Tarot De morgenstond heeft goud in de mond. Elke dag is een nieuw begin.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 794 (€ 0,90 p.m.)

About me

Welkom, prachtig mens! In tijden van onzekerheid, zware gevoelens, moeilijke keuzes, verdriet zijn hoop, liefde en wilskracht de beste gidsen. Ik kijk met je mee en help je door deze fase heen. And

Welkom, prachtig mens!

In tijden van onzekerheid, zware gevoelens, moeilijke keuzes, verdriet zijn hoop, liefde en wilskracht de beste gidsen. Ik kijk met je mee en help je door deze fase heen.

Anderen helpen en invoelen of weten wat zij nodig hebben is altijd zo normaal voor mij geweest. Als kind wist ik dat ik soms dingen wist die ik niet kon weten. Dat noemde ik altijd intuïtie, omdat ik dacht dat ik gewoon mensen en situaties inschatte. Na jaren begon ik mijn gidsen beter te leren kennen en kwam ik steeds dieper en nauwer in contact te staan met hen. Anderen helpen is de rode draad in mijn leven. Niet alleen in mijn omgeving, maar in mijn werk pas het dagelijks toe als werkgever en als coach van velen, jong en oud.

We hebben allemaal up & downs in het leven. We maken allemaal moeilijke tijden mee. Ieder op zijn of haar manier. Hoe kun jij weer opstaan en weer een nieuwe start maken? Daar help ik je graag bij. Samen kunnen we kijken wat daar voor nodig is en wat mijn gidsen jou graag mee willen geven en wat de kaarten daarvoor kunnen vertellen.

We hebben allemaal dromen, wensen en hopen op een prachtige toekomst vol geluk en voorspoed. Soms is het moeilijk om uit een situatie te stappen, het verleden los te laten of om die stap in het diepe te wagen. Dat kan zijn met jouw werk, passie, vriendschappen, relaties, etc.

Ik ben er voor je en ik help je graag samen met mijn gidsen en kaarten om jouw richting te bepalen en die stap vooruit te zetten.

Read more..

Reviews

Consultant Mythika has received 3 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Dank voor het scheppen van helderheid en de mysterie van leven in tact latend mbt tijd. Je omschrijving van situatie en betrokken gevoelens is treffend zonder het mooier te maken of af te zwakken!

Gladness - April 29 2021, 18:53
Star Star Star Star Star

Lieve vriendelijke vrouw spijker op zn kop. En goede tips. Fijn gesprek

February 10 2021, 15:49

Dankjewel voor jouw lieve review! Jij komt er wel! Je bent een schat

Mythika - February 10 2021, 16:07
View all 3 reviews
en nl
Support