Pierre - Box: 468 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 468 (€ 0,90 p.m.)

Pierre

Star Star Star Star Star
59 reviews

Wil je gewoon 'n luisterend oor of wil je echt groeien? Ik kan jou helpen jouw licht nóg meer te laten schijnen voor een onvergetelijke toekomst!

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 468 (€ 0,90 p.m.)

About me

Alles is energie... helder voelend, -wetend,- ziend medium voor al jouw levensvragen; zowel privé als zakelijk. Door mijn ervaringen en levensinzichten gebruik ik al mijn zielenwijsheid en talenten

Alles is energie... helder voelend, -wetend,- ziend medium voor al jouw levensvragen; zowel privé als zakelijk.
Door mijn ervaringen en levensinzichten gebruik ik al mijn zielenwijsheid en talenten om jou te ondersteunen in jouw transformatieprocessen. Je kunt bij mij terecht voor al jouw vragen m.b.t. gezin, alle soorten relaties, liefde, gezondheid. Ik kan invoelen hoe men t.o.v. jou staat, maar ook hoe jezelf ziet en je leren beter om te gaan met stress, trauma 's, HSP, ADHD,AD ondersteunen met herstel van ziektes, werk, alle privé- zakelijke- en juridische kwesties en projecten. Ik kan jou ook helpen met het verwerken van pijn van het innerlijke kind, geweld en andere traumatische ervaringen, verslavingen en het doorbreken van oude patronen. Ik krijg mijn informatie door via jouw stem en ontvang tevens beelden over hoe je jouw levenspad kunt aanpassen. Immers, wanneer je jouw leven wilt verbeteren begin dan bij jezelf en laat angst en negatieve gedachten en energie achter je.
Ook negatieve energie en onopgeloste trauma’s voel ik bij jou aan waardoor de daaruit voortvloeiende fysieke en mentale blokkades meestal, gaandeweg het gesprek of d.m.v. healing (al dan niet) op afstand zullen verdwijnen. Ik doe niet aan symptoom bestrijding maar werk aan de oorzaak van de pijnen. Tijdens ieder gesprek ontvangt je overigens automatisch healing via mijn stem, hetgeen je meestal aan den lijve zult ervaren. Met healing ontvang je licht, informatie en energie sturen ter bevordering van jouw bewustwording- en/of genezingsproces en wanneer we dat ook gebruiken voor de healing van het innerlijk kind komt diegene die je bedoelt bent om te zijn in dit leven weer tot bloei. Ik werk niet met lampjes, vingers of naalden of andere hulp ”gereedschappen” omdat ik ervan vanuit holistisch oogpunt van overtuigd ben dat jouw eigen helende eigenschappen jou uiteindelijk helpen genezen, zelf als je er niet in gelooft. Alle antwoorden zitten namelijk al in jezelf; je bent er per slot van rekening mee geboren. Vergelijk het maar wanneer je in jouw vinger snijdt: 99 van de 100 gevallen geneest die vinger vanzelf. Zo ook met oude patronen, gewoontes en verslavingen. Je kunt ook bij mij terecht voor foto reading en tekst consulten via de aparte buttons. Kortom ik laat je in jouw eigen innerlijke kracht terugkeren zodat je jouw eigen eenheid lichaam/ziel en geest “Oneness” kunt leven. Soms maak ik gebruik van de Grote Meester kaarten: vraag er naar.
Voor coaching, begeleiding en luisterend oor ben ik heel open en direct, maar zuiver. Alles is energie, dus ga er verstandig mee om met wat je jezelf en/of anderen toewenst.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +3
  • Soulmates +1
  • Twin Souls +1

Reviews

Consultant Pierre has received 59 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Ik bel Pierre vaak als het tegenzit. Hij heeft een mooie energie die helend is. Geeft je veel inzichten en zet je weer in je kracht. Een mooie ziel die zuiver werkt. Echt een aanrader.

Roos123 - August 23 2023, 09:59

wow, wat een mooie review, dank voor jouw vertrouwen en ga op de ingeslagen weg door...

Pierre - August 23 2023, 10:12
Star Star Star Star Star

Dank je wel! Geen bericht gestuurd! Voel me stukken beter en sterker! Fijn hoe rustig en duidelijk je alles uitlegt en aanreikt. C

August 15 2023, 20:10

dank voor jouw bericht, durf meer op jouw instinct te vertrouwen. grt Pierre

Pierre - August 15 2023, 23:01
Star Star Star Star Star

Voelt zeer goed zaken aan en weet heel veel!

Anoniem - February 22 2023, 10:59

Dankjewel voor het compliment en heel succes

Pierre - February 22 2023, 11:14
Star Star Star Star Star

Dankjewel voor de inzichten! Heb ik wat aan

Anoniem - February 22 2023, 10:57

Graag gedaan en heel veel succes

Pierre - February 22 2023, 11:17
Star Star Star Star Star

Lieve Pierre, als een vuurwerkstokje (zoals die op een taartje) zo voelt mijn energie na ons verhelderend en helend gesprek...wat een "VOOR & NA" :). Ik ben je dankbaar, voor deze mooie bijna lichtgevende ervaring.. veel ❤️ voor jou & "the boys" :) J❤️

Anoniem - February 03 2023, 13:59

Hallo bijzonder J, je krijgt wat je verdient en om je te laten voelen dat jij straks ook kan stralen!

Pierre - February 03 2023, 14:58
View all 59 reviews
en nl
Support