Ray Charles - Box: 932 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 932 (€ 0,90 p.m.)

Ray Charles

0 reviews

Problemen met je relatie, of om in balans te komen? Ik geef heldere inzichten en sleutels. Ervaren. Ondersteuning van (wils)kracht via je foto.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 932 (€ 0,90 p.m.)

About me

Mijn naam is Ray van Zuijlen (Charles is mijn 2e naam) en kan sinds een aantal jaren een sterke helende connectie tot stand brengen met de mensen om mij heen. Deze verbinding wordt door een ieder als

Mijn naam is Ray van Zuijlen (Charles is mijn 2e naam) en kan sinds een aantal jaren een sterke helende connectie tot stand brengen met de mensen om mij heen. Deze verbinding wordt door een ieder als uniek ervaren en geeft een open communicatie. Ik ben in balans met m'n mannelijke en vrouwelijke kant en ben daarnaast een man van de wereld, oordeel niet en vind alles, maar dan ook echt alles, bespreekbaar.
Een sterk punt van mij is mijn open blik op situaties. We zijn allemaal mensen en je mag zijn wie je bent, met al je mooie en donkere kanten. Mijn belangrijkste doel is dat jij je veilig genoeg voelt om je verhaal te doen of je wens te uiten. Dan gaan we samen naar mooie oplossingen zoeken.

Ik maak graag en makkelijk een verbinding op zielsniveau. Door deze liefdevolle verbinding ontstaat er al snel een zielsrelatie van waaruit ik kan (foto)healen op mentaal (en soms zelfs op fysiek) niveau. Mijn talenten liggen op het vlak van Reiki & Healing.
Tevens kan ik door mijn sterke aarding ook goed dingen terugbrengen tot de basis. Vanuit die basis worden problemen overzichtelijk en kun je er makkelijker mee aan de slag.

Een vraag van jou kan gaan over waarom de liefde niet (meer) bloeit. Of waarom je toch altijd weer op verkeerde partners valt en daar niet meer los van komt. Hoe kan ik mijn problemen oplossen, ik weet niet waar te beginnen. Fysieke ongemakken komen vaak voort uit mentale kwesties. Samen kunnen we die opsporen en aanpakken.

Ook kan ik je, via je foto, extra (wils)kracht en ondersteuning geven om je doelen te bereiken. Kijk bij de Text Consult (het envelopje) wat je daarvoor moet doen.

Andere vragen kunnen zijn:

Ik voel mij zo leeg, waar komt dat vandaan?

Ik heb zoveel problemen. Kun je me helpen om die op te lossen?

Waarom bloeit de liefde niet (meer)?

Waarom val ik op de verkeerde partner?

Waar komen mijn fysieke problemen vandaan?

Hoe kan ik weer geluk voelen?

Read more..

Reviews

Consultant Ray Charles has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support