Richelle - Box: 675 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Richelle

0 reviews

Healing coach | Spiritueel coach | Helderhorend | Helderziend | Helderwetend | Contact met overledenen | Tarotlegging | Manifesteren | Blokkades

Unavailable

About me

Als geboren healer en trotse bezitter van mijn gave, heb ik mijn helderhorendheid, helderwetendheid en helderziendheid omarmd. In plaats van angst, heb ik er mijn kracht van gemaakt. Na meer dan 15 ja

Als geboren healer en trotse bezitter van mijn gave, heb ik mijn helderhorendheid, helderwetendheid en helderziendheid omarmd. In plaats van angst, heb ik er mijn kracht van gemaakt. Na meer dan 15 jaar ervaring sta ik nu hier, klaar om mijn liefdevolle energie met jou te delen.

Als klein meisje was ik al anders dan anderen. Ik ben heel empatisch, en voelde energieën feilloos aan. Ik wist vaak dingen voordat ze gebeurden. Mijn heldere gaven - helderhorend, helderziend en helderwetend - waren al van jongs af aan aanwezig.

In mijn tienerjaren begon ik bewust te werken met mijn gaven en ontdekte ik mijn vermogen om energie te lezen en te helen. Ik volgde opleidingen in healing technieken en ontwikkelde mijn eigen unieke benadering van spiritualiteit.

Door de jaren heen heb ik talloze mensen geholpen bij het overwinnen van blokkades, het verwerken van trauma's en het vinden van innerlijke rust.


Waarvoor kun je nog meer bij mij terecht?

-Contact met overledenen
-Business Reading
-Healing
-Manifesteren
-Negatieve denkpatronen / Blokkades
-Algemene reading
-Liefdesreading
-Carrière reading
-Financiën reading
-Trainingen over Zelfliefde & Empowerment


Wanneer je ervoor kiest om een reading bij mij te boeken, kun je rekenen op een ervaring doordrenkt met eerlijkheid en diepgaande verbinding. Ik stem me af op de zuivere energie om heldere inzichten te ontvangen die specifiek relevant zijn voor jouw leven.

Tijdens onze ontmoeting luister ik met een empathisch hart naar jouw verhaal, of het nu gaat over liefde, werk, relaties, of andere levensvragen. Je mag vrijuit delen, want jouw verhaal is hier veilig.
Mijn readings gaan verder dan alleen het delen van inzichten. Ze zijn een reis naar zelfontdekking en positieve verandering. Ik geloof in eerlijkheid, zelfs als de boodschap soms uitdagend kan zijn.

Als je een consult als zeer prettig hebt ervaren. Zou ik het enorm waarderen als je een review achter zou laten.

Read more..

Reviews

Consultant Richelle has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support