Sarah-Joy - Box: 558 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 558 (€ 0,90 p.m.)

Sarah-Joy

Star Star Star Star Star
2 reviews

Coaching op het gebied van Spiritualiteit, Energie, Liefde, Relatie en Financien. Stresscoaching & Opvoeding van Kinderen.

Unavailable
Available Call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 558 (€ 0,90 p.m.)

About me

Lieve mensen, Mijn naam is Sarah-Joy en ik ben een spirituele en heldervoelende coach. Ik ben gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van liefde & relaties, gezinscon

Lieve mensen,

Mijn naam is Sarah-Joy en ik ben een spirituele en heldervoelende coach. Ik ben gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van liefde & relaties, gezinsconflicten, stress en opvoeding van kinderen.

Als je behoefte hebt om met iemand te praten, dan ben ik je luisterend oor. Dit doe ik met alle liefde en aandacht.

Op het gebied van spiritualiteit kan ik jou jezelf helpen ontwikkelen. Ik begeleid jou in dit proces. Door middel van Energie voel ik aan wat het beste voor jou is.

Heb je iets gedroomd en wil je graag weten wat jouw droom betekent? Dan ben ik de juiste persoon om jouw droom te vertalen.

Heb je een doel dat je wilt bereiken maar voel je dat je vastloopt en geblokkeerd bent? Ik help jou graag om alles op een rijtje te zetten en door middel van begeleiding jou van je blokkades af te helpen om deze doelen te bereiken.

Stress kent vele oorzaken en kan ernstige gevolgen hebben voor de Geest en het Lichaam. Heb je last van stress en zie je door de bomen het bos niet meer? Ik ben er om je bij te staan en te begeleiden, zodat je weer kunt relaxen en van het leven kunt genieten.

Ik heb al ruim 30 jaar ervaring met ouders helpen hoe zij het beste met hun kind(eren) om kunnen gaan. Ook coach ik in gezinsconflicten hoe dit het beste opgelost kan worden.

Ik spreek Nederlands maar ook vloeiend Arabisch (ook schrijven als je liever wilt chatten).

Liefs,
Sarah-Joy

Read more..

Reviews

Consultant Sarah-Joy has received 2 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Een heel vriendelijk persoon, en zonder voorafgaandelijke info wist zij bijzonder goed details waarover het ging! Chris

Chapo - March 25 2019, 11:53
Star Star Star Star Star

Dankjewel voor het fijne gesprek en mooi dat je mijn gevoel kon bevestigen. Dank!

MarieLouise - March 14 2019, 14:46

Met alle liefde gedaan! Graag gedaan en tot de volgende keer! Liefs, Sarah-Joy

Sarah-Joy - March 14 2019, 16:14
View all 2 reviews
en nl
Support