The Happiness Coach - Box: 738 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 738 (€ 0,90 p.m.)

The Happiness Coach

Star Star
1 reviews

Intuitief coach, werkend met de Stille Kracht Orakelkaarten, Words from Heaven (brieven van overleden dierbaren)

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 738 (€ 0,90 p.m.)

About me

Hi mooi mens, Ik ben Liek en geboren uit twee prachtige ouders die vanaf het eiland Java (voormalig Nederlands Indië) naar Nederland zijn gekomen. Java is één van de wonderschone eilanden van de

Hi mooi mens,

Ik ben Liek en geboren uit twee prachtige ouders die vanaf het eiland Java (voormalig Nederlands Indië) naar Nederland zijn gekomen. Java is één van de wonderschone eilanden van de Gordel van Smaragd.

Hier in Nederland heb ik de Indische Cultuur van mijn ouders met de paplepel ingegoten gekregen, waaronder de magische mystiek rondom de Stille Kracht. De Stille Kracht gaat over Innerlijke Kracht. De kracht die eenieder in ons heeft, gezeteld in onze Rasa (onderbuik). Vanuit deze Stille Kracht wil ik jou graag helpen om vanuit jouw Innerlijke Kracht de antwoorden te vinden waar je al zo lang naar op zoek bent.

Tijdens een Stille Kracht Sessie begeleid ik jou met behulp van de kaarten van de Stille Kracht. Je gaat op zoek naar de antwoorden op jouw (levens)vragen. Dat kunnen allerlei vragen zijn waarbij je behoefte hebt aan inspiratie om jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken te kunnen bekijken. Het kunnen hele praktische vragen zijn, maar ook hele filosofische. Het kunnen vragen zijn die over vandaag gaan, of juist over ‘gisteren’. Of misschien ben jij juist op zoek naar antwoorden die jou de weg wijzen naar doelen die jij nog behalen wilt in de toekomst. Kortom het maakt niet uit, de Stille Kracht kaarten zullen jou inspiratie en inzicht geven op jouw weg naar Geluk.

*Een sessie duurt gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten.

Daarnaast is schrijven vanuit mijn hart mijn tweede natuur. Regelmatig schrijf ik brieven van overleden dierbaren voor hun naasten. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, stuur me dan een bericht.

Salam Bahagia (Happy greetz)
Liek

Read more..

Reviews

Consultant The Happiness Coach has received 1 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 1 reviews
en nl
Support