Reviews

Consulent Aditsya heeft 258 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

December 28 2022, 22:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor uw tijd en geduld! Het is voor mij nu om sterk te houden en het positieve houding wint altijd zo ook de liefde ! Fijne feestdagen voor u!

Pu8 - December 15 2022, 07:53

Bedankt heel veel geluk.

Aditsya - December 15 2022, 11:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Wouw slaat spijkers op de kop!! Ze is onwijs goed! Met de weinige woorden .Ik hoop dat het uitkomt !

Pu8 - December 09 2022, 18:57

Wenst u heel veel geluk.

Aditsya - December 10 2022, 12:56
Ster Ster Ster Ster Ster

November 22 2022, 11:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer goed!Heel zuiver gezien waar ik naar heb gevraagd.Heel erg bedankt voor het mooie gesprek.Liefs van mij x

Anoniem - November 03 2022, 09:39

Dank u wel ik wens u heel veel geluk.

Aditsya - November 03 2022, 15:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed en fijn consult. Alle liefs en geluk ook voor jou. Dank je wel voor je hulp.

Winter - Augustus 11 2022, 23:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt enkel naam en geb.datum nodig en ze geeft je snel veel, precieze info.

Gladness - Mei 05 2022, 13:42

Bedankt, wenst u heel veel geluk.

Aditsya - Mei 06 2022, 00:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Geeft goede advies ook en hier men 2de recensie haha! Bedankt lieverd mooie energie heb je echt zo zuiver dat je bent<3

Aaa1992 - Mei 05 2022, 13:22

Bedankt, heel veel geluk.

Aditsya - Mei 06 2022, 00:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed ingevoeld en pikt de energie goed op en voelt alles top aan! Mega zuivere medium waren er maar zoveel als haar! Daarom heb ik ook 2x gebeld topper <3

Aaa1992 - Mei 05 2022, 13:20

Heel veel geluk.

Aditsya - Mei 06 2022, 00:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Annabel - September 09 2021, 23:59