Afwezig
Profielfoto van Aisha Kaartlegster 33

Aisha Kaartlegster

Ster Ster Ster Ster Ster
171 reviews

Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

Afwezig

Over mij

Ben weer terug van vakantie! Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, fi

Ben weer terug van vakantie!

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke problemen. Ook voor vragen over spirituele ontwikkeling en blokkades kun je bij mij terecht. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met soulmate en twin flame vragen en is dit een van mijn specialisaties.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Als mental coach help ik eveneens dagelijks mensen om de wet van de aantrekkingskracht onder de knie te krijgen en door middel van positief denken de juiste gedachtes uit te zenden naar het universum.

Het doel van mijn readings is dan ook om jou de juiste inzichten te geven in jouw situatie en eveneens de punten aan te halen die jou wellicht blokkeren of belemmeren in het dagelijks leven. Mijn service gaat veel verder dan enkel het kaartleggen en daarom help ik jou graag je gedachten te ordenen en jouw energie weer op het juiste pad te brengen.

Ook houd ik mij bezig met healings op afstand, waaronder aura healings en chakra healings. Deze healings kunnen jou helpen de blokkades te versoepelen en je weer in lijn te brengen met jouw natuurlijke energie. Neem gerust contact met mij op voor vragen hierover.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +9
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
  • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Aisha Kaartlegster heeft 171 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Aisha voor de heldere uitleg! Duidelijk dat ik goed mag kijken naar hoe ik me voel en mijn trilling mag verhogen....en dan komen alle wonderen weer voorbij -;) werk aan de winkel!!

Tine71 - September 13, 15:44

Heel graag gedaan lieverd en fijn dat ik met je mee mocht kijken :) Zet hem op ❤️

Aisha Kaartlegster - September 13, 23:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Aisha, Ik kon helaas m’n zin niet afmaken, maar heel erg bedankt voor je tijd en je fijne uitleg. De manier waarop je alles zo duidelijk mogelijk probeert toe te lichten is super fijn! Je bent heel wijs. Ik kan niet anders zeggen dat je super lief bent en je dit met heel veel liefde doet. X

Ann - September 05, 01:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed ingevoeld .. bevestigend wat ik voel en ook anderen zeggen .. maar de feiten zijn nog steeds anders .. wat een connectie . Dankjewel in ieder geval

Gonnie - Juli 29, 16:20
Ster Ster Ster Ster Ster

opnieuw weer zo helder!! Aisha pikt precies op wat er speelt, zo blij...zo'n mooie beschrijving van het pad dat ik zelf ook voel maar soms lastig onder woorden weet te brengen.

Tine71 - Juli 27, 12:15

Dankjewel voor deze mooie review :) Het was een eer om met jou mee te mogen kijken! Liefs ❤️

Aisha Kaartlegster - Juli 27, 14:46
Ster Ster Ster Ster

Ik ben door je laatste contact onzeker geworden.

Egon2 - Juli 24, 20:24

Nergens voor nodig ;) Gewoon vertrouwen houden zoals we altijd eerder hebben besproken. Wat moet komen komt op de juiste tijd :)

Aisha Kaartlegster - Juli 24, 23:33
Bekijk alle 171 reviews