In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 858 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Aisha Kaartlegster 36

Aisha Kaartlegster

Ster Ster Ster Ster Ster
186 reviews

Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 858 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke proble

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke problemen. Ook voor vragen over spirituele ontwikkeling en blokkades kun je bij mij terecht. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met soulmate en twin flame vragen en is dit een van mijn specialisaties.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Als mental coach help ik eveneens dagelijks mensen om de wet van de aantrekkingskracht onder de knie te krijgen en door middel van positief denken de juiste gedachtes uit te zenden naar het universum.

Het doel van mijn readings is dan ook om jou de juiste inzichten te geven in jouw situatie en eveneens de punten aan te halen die jou wellicht blokkeren of belemmeren in het dagelijks leven. Mijn service gaat veel verder dan enkel het kaartleggen en daarom help ik jou graag je gedachten te ordenen en jouw energie weer op het juiste pad te brengen.

Ook houd ik mij bezig met healings op afstand, waaronder aura healings en chakra healings. Deze healings kunnen jou helpen de blokkades te versoepelen en je weer in lijn te brengen met jouw natuurlijke energie. Neem gerust contact met mij op voor vragen hierover.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +17
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +7
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +4
  • Tarotkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Aisha Kaartlegster heeft 186 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Aisha schetste goed het beeld! Het gevoel van een diepe zielsconnectie is er bij mij ook. Dankjewel voor even weer dat zetje in de rug. Het komt goed!! Yes! ❤

Tine71 - Januari 27, 15:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel mooi gesproken! Dank je wel voor je begeleiding in dit proces en super lief je compliment! Heel fijn om met je te praten en ik waardeer je eerlijkheid! Liefs

Sunfl268 - Januari 25, 22:52

Super graag gedaan lieverd! Ik ben heel blij dat ik degene mag zijn die jou kan ondersteunen in het proces

Aisha Kaartlegster - Januari 26, 13:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Aisha, ik wil je nogmaals bedanken, uit de grond van mijn hart! Dankzij jou tips gebeuren er hele mooie dingen in mijn proces en ben ik soms gewoon verbaasd door de vooruitgang ineens! Je bent de beste hier op de lijn en dankzij jou was ik niet zover gekomen als dat ik nu ben! Topper! Liefs!

Nikki - December 22 2022, 20:16

Dit geeft mij echt een BOM energie, dankjewel! Heel fijn om deze waardering te krijgen voor hetgeen ik doe vanuit de grond van mijn hart(L)

Aisha Kaartlegster - December 24 2022, 00:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Aisha, heel erg bedankt voor al je inzichten, geduld en hele duidelijke uitleg. Je bent de beste! Liefs! Xx

Nikki - December 13 2022, 20:37

Super lieve woorden van jou weer! Met alle liefde gedaan ❤️

Aisha Kaartlegster - December 14 2022, 20:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Still the best and so wise! Ik vind het altijd zo bijzonder dat je overal een wijs antwoord op hebt. Je bent een van de weinige die ik zo vertrouw! Thank you very much!

Ann - December 01 2022, 21:33

Dankjewel voor je lieve woorden ❤️ Dit is de reden why I love what I do. Fijn om te horen dat het heeft geholpen! Liefs

Aisha Kaartlegster - December 02 2022, 01:20
Bekijk alle 186 reviews