Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 858 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Aisha Kaartlegster

Aisha Kaartlegster

Ster Ster Ster Ster Ster
203 reviews

Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 858 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke proble

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke problemen. Ook voor vragen over spirituele ontwikkeling en blokkades kun je bij mij terecht. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met soulmate en twin flame vragen en is dit een van mijn specialisaties.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Als mental coach help ik eveneens dagelijks mensen om de wet van de aantrekkingskracht onder de knie te krijgen en door middel van positief denken de juiste gedachtes uit te zenden naar het universum.

Het doel van mijn readings is dan ook om jou de juiste inzichten te geven in jouw situatie en eveneens de punten aan te halen die jou wellicht blokkeren of belemmeren in het dagelijks leven. Mijn service gaat veel verder dan enkel het kaartleggen en daarom help ik jou graag je gedachten te ordenen en jouw energie weer op het juiste pad te brengen.

Ook houd ik mij bezig met healings op afstand, waaronder aura healings en chakra healings. Deze healings kunnen jou helpen de blokkades te versoepelen en je weer in lijn te brengen met jouw natuurlijke energie. Neem gerust contact met mij op voor vragen hierover.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +18
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +7
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +4
  • Tarotkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Aisha Kaartlegster heeft 203 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je eerlijke mooie reading Aisha.. en de zuivere liefdevoller tips! Klopt helemaal en klinkt makkelijk en logisch, maar goed dat je 't nog eens in de verf zette, het kan alleen maar helpen in de groei.. liefs! ❤️

Anoniem - Mei 15, 01:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Xxxxjes

Derya - April 11, 20:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Eigenlijk zou ik veel langer nog met jou willen praten over hoe het een en ander werkt in zelfontwikkeling en liefde.... dankjewel

Lous - Maart 08, 22:40

Wanneer we weer spreken heb ik hier zeker een mooie aanrader voor om er meer over te leren ;) Liefs ????

Aisha Kaartlegster - Maart 09, 23:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Superblij met jouw coaching in mijn processen. Je kunt het zo helder en duidelijk verwoorden. Echt knap! Dankjewel xx

Lous - Maart 08, 22:39

Dankjewel voor jouw lieve woorden❤️ Heel graag gedaan en veel succes met jouw proces ????

Aisha Kaartlegster - Maart 09, 14:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Aisha geeft veel duidelijkheid en advies. Een aanrader

Roosmilan - Maart 06, 23:06

Dankjewel voor de lieve woorden, graag gedaan ❤️

Aisha Kaartlegster - Maart 06, 23:16
Bekijk alle 203 reviews
nl en