Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2285 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Aisha Kaartlegster 31

Aisha Kaartlegster

Ster Ster Ster Ster Ster
165 reviews

Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2285 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke proble

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke problemen. Ook voor vragen over spirituele ontwikkeling en blokkades kun je bij mij terecht. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met soulmate en twin flame vragen en is dit een van mijn specialisaties.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Als mental coach help ik eveneens dagelijks mensen om de wet van de aantrekkingskracht onder de knie te krijgen en door middel van positief denken de juiste gedachtes uit te zenden naar het universum.

Het doel van mijn readings is dan ook om jou de juiste inzichten te geven in jouw situatie en eveneens de punten aan te halen die jou wellicht blokkeren of belemmeren in het dagelijks leven. Mijn service gaat veel verder dan enkel het kaartleggen en daarom help ik jou graag je gedachten te ordenen en jouw energie weer op het juiste pad te brengen.

Ook houd ik mij bezig met healings op afstand, waaronder aura healings en chakra healings. Deze healings kunnen jou helpen de blokkades te versoepelen en je weer in lijn te brengen met jouw natuurlijke energie. Neem gerust contact met mij op voor vragen hierover.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +7
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Aisha Kaartlegster heeft 165 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt!

Juni 22, 11:23

Graag gedaan ❤️

Aisha Kaartlegster - Juni 22, 17:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Super snel en legt goed alles uit! Aisha laatste wat ik nog vroeg maar was net te laat..zag jij in jou karten een ander vrouw bij hem intiem liggen? Dankjewel ?

Mei 27, 02:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi, dankjewel voor de duidelijkheid. Ik was er vroeg bij want belde vanuit het buitenland. Wat fijn dat er contact komt met E. Laatste wat je zei kon ik niet meer horen. Hoorde de maand oktober. Je bent snel met je informatie. Nogmaals dank! Groet Marja

Marja - Mei 10, 07:38

Heel graag gedaan! Ik zag in oktober een bijzondere gebeurtenis / moment tussen jullie ;) De tijd is indicatief, houd je vertrouwen vast ;)

Aisha Kaartlegster - Mei 10, 11:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Gedetailleerd, erg goed

Lovely - Mei 08, 21:24

Dankje lieverd voor de mooie review en heel graag gedaan

Aisha Kaartlegster - Mei 08, 22:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo zuiver, zo liefdevol ben jij!

PienC - Mei 01, 15:08

Dankjewel voor deze mooie feedback! Heel graag gedaan

Aisha Kaartlegster - Mei 02, 22:13
Bekijk alle 165 reviews