Afwezig
Profielfoto van Aisha Kaartlegster 34

Aisha Kaartlegster

Ster Ster Ster Ster Ster
178 reviews

Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

Afwezig

Over mij

Ben weer terug van vakantie! Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, fi

Ben weer terug van vakantie!

Mijn naam is Aisha, een ervaren intuïtief kaartlegster. Dankzij mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen over vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk, financiën en persoonlijke problemen. Ook voor vragen over spirituele ontwikkeling en blokkades kun je bij mij terecht. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met soulmate en twin flame vragen en is dit een van mijn specialisaties.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Als mental coach help ik eveneens dagelijks mensen om de wet van de aantrekkingskracht onder de knie te krijgen en door middel van positief denken de juiste gedachtes uit te zenden naar het universum.

Het doel van mijn readings is dan ook om jou de juiste inzichten te geven in jouw situatie en eveneens de punten aan te halen die jou wellicht blokkeren of belemmeren in het dagelijks leven. Mijn service gaat veel verder dan enkel het kaartleggen en daarom help ik jou graag je gedachten te ordenen en jouw energie weer op het juiste pad te brengen.

Ook houd ik mij bezig met healings op afstand, waaronder aura healings en chakra healings. Deze healings kunnen jou helpen de blokkades te versoepelen en je weer in lijn te brengen met jouw natuurlijke energie. Neem gerust contact met mij op voor vragen hierover.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +13
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +4
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +3
  • Tarotkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Aisha Kaartlegster heeft 178 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Still the best and so wise! Ik vind het altijd zo bijzonder dat je overal een wijs antwoord op hebt. Je bent een van de weinige die ik zo vertrouw! Thank you very much!

Ann - December 01, 21:33

Dankjewel voor je lieve woorden ❤️ Dit is de reden why I love what I do. Fijn om te horen dat het heeft geholpen! Liefs

Aisha Kaartlegster - December 02, 01:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom een heel fijn gesprek met ontzettend veel inzichten! Heel erg bedankt lieve Aisha! Xx

Nikki - Oktober 27, 23:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Verbinding verbrak jammer was nog aan 't luisteren naar jou.. Xx

Negi - Oktober 24, 11:27

Hey lieverd, ik dacht je belde met credits en de verbinding werd verbroken. Je bent altijd welkom voor nieuwe inzichten, graag gedaan (L)

Aisha Kaartlegster - Oktober 25, 18:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Prachtig gesprek! Zo lief en mooi hoe je alles verwoord en mij wilt helpen. Het heeft mij ook een hoop duidelijk gemaakt. Dank je wel!

AMB - Oktober 14, 22:12

Dankjewel voor jouw mooie woorden en super graag gedaan ❤️

Aisha Kaartlegster - Oktober 15, 16:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Aisha voor de heldere uitleg! Duidelijk dat ik goed mag kijken naar hoe ik me voel en mijn trilling mag verhogen....en dan komen alle wonderen weer voorbij -;) werk aan de winkel!!

Tine71 - September 13, 15:44

Heel graag gedaan lieverd en fijn dat ik met je mee mocht kijken :) Zet hem op ❤️

Aisha Kaartlegster - September 13, 23:44
Bekijk alle 178 reviews