Alexandra - Box: 819 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Profielfoto van Alexandra

Alexandra

Ster Ster Ster Ster Ster
25 reviews

Tarot & Witte Magie | Ik vertel je hoe het zit

Afwezig

Over mij

Ben je op zoek naar helderheid en duidelijkheid in jouw leven? Zoek dan niet verder! Als ervaren tarotist met 11 jaar ervaring ben ik er om jou te helpen. Ik draai niet om de hete brij heen en ben dui

Ben je op zoek naar helderheid en duidelijkheid in jouw leven? Zoek dan niet verder! Als ervaren tarotist met 11 jaar ervaring ben ik er om jou te helpen. Ik draai niet om de hete brij heen en ben duidelijk en direct in mijn antwoorden. Ik ben er niet alleen om antwoorden te geven, maar ook om je te ondersteunen bij belangrijke kwesties in jouw leven.

Of het nu gaat om liefde, toekomst, werk, school, vrienden of familie, ik kan je helpen bij alle onderwerpen. Mijn specialisatie ligt echter bij de liefde, waar ik veel ervaring mee heb. Ik kan je helpen bij het vinden van antwoorden en ondersteuning bieden bij belangrijke kwesties in jouw liefdesleven.

Naast mijn ervaring als tarotist, ben ik ook bekwaam in het praktiseren van witte magie. Als je vragen hebt over dit onderwerp, kan ik je hierover ook helpen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te spreken. Samen kunnen wij kijken naar de mogelijkheden en oplossingen voor jouw vraagstukken. Aarzel niet en neem contact met mij op, ik sta voor jou klaar!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Zielsverwanten +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1

Reviews

Consulent Alexandra heeft 25 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Superlief en fijn! Xxx

MarieLouise - April 07, 18:50

Ah, dit doet me goed! Dankjewel ❤️

Alexandra - April 07, 20:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor deze prachtige reading! Ik kom telkens weer een stukje dichterbij. Mooie maar pittige weg. Toch zo een connectie mogen ontvangen is een groot cadeau. Dank voor deze bevestiging! Een mooi 2023 voor jou en je naasten!!

Anna - Januari 01, 21:51

Bedankt voor je mooie review ❤️ Ik wens jou en je naasten ook een prachtig en een gezond 2023!

Alexandra - Januari 02, 19:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi, dankjewel voor alles. Enig idee hoe dat gaat die opties? Liefs S

Anoniem - December 28 2022, 23:29

En jij bedankt dat je me in vertrouwen hebt genomen lieve S. Voor wat ik zag is dat er uit die opties niet een uitkomst zal komen.

Alexandra - December 28 2022, 23:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw, wat een kanjer. Zij doorziet alles. Lieve eerlijke vrouw die je begrijpt en handvaten geeft. Ik ben diep onder de indruk. ThanX Alexandra ik hoop je (in een betere gezondheid) weer te spreken. ❤️

Pauline - December 01 2022, 23:18

Bedankt voor je mooie review. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat gebeuren. De bal ligt bij jou lieve Pauline

Alexandra - December 02 2022, 15:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Alexandra, Heel erg bedankt voor het fijne gesprek! Je bent heel vriendelijk en wijs. Ik kan niet alles onthouden en mijn hoofd was vol. Wil je me dit nog even toereiken? Dankjewel lieve Alexandra. Ik ga echt nog meer werken om vertrouwen te hebben!! Zodat ik weer uit kan kijken naar de toekomst. Liefs, Susanne

Oktober 22 2021, 20:50

Je hebt je hele leven om je te ontwikkelen, heb geen haast <3 Alles in jouw leven is positief aan het veranderen, de liefde komt. Geloof <3

Alexandra - Oktober 22 2021, 21:03
Bekijk alle 25 reviews
nl en
Support