Reviews

Consulent Alexandra heeft 19 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Alexandra, Heel erg bedankt voor het fijne gesprek! Je bent heel vriendelijk en wijs. Ik kan niet alles onthouden en mijn hoofd was vol. Wil je me dit nog even toereiken? Dankjewel lieve Alexandra. Ik ga echt nog meer werken om vertrouwen te hebben!! Zodat ik weer uit kan kijken naar de toekomst. Liefs, Susanne

Susanne - Oktober 22 2021, 22:50

Je hebt je hele leven om je te ontwikkelen, heb geen haast <3 Alles in jouw leven is positief aan het veranderen, de liefde komt. Geloof <3

Alexandra - Oktober 22 2021, 23:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Alexandra, Bedankt voor het fijne chat gesprek! Ik pleeg je graag nog een keer raad. Wil je me nog iets toereiken over de liefde? Ik heb wat houvast nodig. Dankjewel:-). Liefs, Susanne

Susanne - Oktober 22 2021, 22:29

Wees niet bang om liefde te geven, want alleen dan kun je liefde ontvangen. Heb vertrouwen in jezelf, jij bent jouw eigen houvast ❤️

Alexandra - Oktober 22 2021, 22:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Alexandra, Dank voor het chat gesprek! Wil je me nog wat meegeven? Liefs:-)

Susanne - Oktober 15 2021, 23:38

Geen enkel probleem

Alexandra - Oktober 15 2021, 23:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je hulp! :D

Andres - Oktober 15 2021, 23:35

Geen enkel probleem!

Alexandra - Oktober 15 2021, 23:48
Ster Ster Ster Ster Ster

yoyo - Augustus 31 2021, 21:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Pri - Augustus 28 2021, 00:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Lief en ziet het heel goed hoor

Sasa - Augustus 08 2021, 20:58

Ah, dankjewel! Geniet lekker van elkaar. Veel liefs xxx

Alexandra - Augustus 08 2021, 20:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je. Ik probeer in vertrouwen te blijven. Thanx

Yvonne - Juli 15 2021, 15:16

Ik zie het helemaal goed komen!Let goed op jezelf en ik hoop graag nog iets van je te horen.

Alexandra - Juli 15 2021, 15:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Mirjam - Juni 29 2021, 21:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Alexandra, je bent een geweldige kaartlegster. Daarnaast weet je alles leuk en liefdevol te communiceren. In alles voel je als klant dat jij een erg grappig en liefdevol persoon bent. Als je een goed medium zoekt, is Alexandra daar zeker één van!

Juni 19 2021, 14:54

Bedankt voor je mooie beoordeling! Ik hoop je nog eens te spreken.

Alexandra - Juni 19 2021, 14:58