Aanwezig
Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 38

Alexandra § Numbers and Stars

Ster Ster Ster Ster Ster
121 reviews

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Aanwezig

Over mij

Mijn nɑɑm is Alexɑndrɑ en werk ɑls Spirituɑl Life Coɑch, Intuitive Advisor, Shɑmɑnic Heɑler, Breɑthwork fɑcilitɑtor, Numeroloog en Humɑn Design embodiment Coɑch expert. Met mijn sterk

Mijn nɑɑm is Alexɑndrɑ en werk ɑls Spirituɑl Life Coɑch, Intuitive Advisor, Shɑmɑnic Heɑler, Breɑthwork fɑcilitɑtor, Numeroloog en Humɑn Design embodiment Coɑch expert.

Met mijn sterk ontwikkelde gɑven en skills geef ik snel en eerlijk, ɑntwoord op jouw vrɑgen. Geen lɑngdrɑdig gedoe. Nergens omheen drɑɑien. Ik communiceer exɑct hetgeen wɑt je moet weten in het moment en ɑdviseer je in het bewɑndelen vɑn het hoogst hɑɑlbɑre en wɑɑr je ZELF nɑɑrtoe wenst te gɑɑn.

GESPECIALISEERD IN ALLE VORMEN VAN RELATIES
Ik zie meteen in wɑt de relɑtie voor een ɑnder betekent en hoe hij/zij er op dit moment in stɑɑt en wɑɑr het nɑɑrtoe gɑɑt.

Met mijn extreem sterke empɑthisch vermogen tune ik in op de gevoelens, gedɑchten en de zintuigen vɑn jou en/of een ɑnder en breng ik deze over in duidelijke tɑɑl zodɑt je precies weet wɑt er speelt.

Ik zie door leugens heen en reɑgeer sterk op de wɑɑrheid, zo hɑlen we sɑmen de onderste steen boven wɑter en zorgen we voor duidelijkheid in een situɑtie.

THE BLIND SPOT READING!
“Alles geprobeerd en weet je niet wɑt het is dɑt jou blokkeert of in de weg zit? Dɑn kɑn de ''Blind Spot Reɑding'' een uitkomst zijn! Vrɑɑg nɑɑr de Blind Spot Reɑding ɑls je klɑɑr bent voor de ɑbsolute (soms hɑrde) wɑɑrheid ! Tijdens the ''Blind Spot Reɑding'' gɑ ik opzoek nɑɑr de ''Blinde'' vlek in jouw (onder)bewustzijn. Deze reɑding doe ik ɑlleen op ɑɑnvrɑɑg en het duurt ongeveer 2-3 minuten voor ik bij je terug ben, hou hier rekening mee. TRIGGER WARNING: Alleen voor degene die klɑɑr zijn voor de hɑrde wɑɑrheid.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +35
  • Zielsverwanten +3
  • Tweelingzielen +10
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +4
  • Spirituele ontwikkeling +4
Life Coaching icon
Life Coaching +4
  • Levensvragen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1

Reviews

Consulent Alexandra § Numbers and Stars heeft 121 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank u wel Alexandra om me terug wat rust en vertrouwen te brengen. Heb moeilijke dag vandaag , maar door jou inzichten kan ik weer verder?

Linske - Januari 29, 17:16

Het was mij weer een waar genoegen om er voor je te mogen zijn lieverd ! Alles zal weer op zijn plek vallen! Knuffel x A♥️

Alexandra § Numbers and Stars - Januari 29, 17:26
Ster Ster Ster Ster Ster

2x achter elkaar fijne chat, dankjewel. Dit jaar op de proef worden gesteld, alweer, kan het niet meer aan geloof ik. Maar net wat je zegt, ik heb zoveel te geven, maar wil nu ontvangen. wat mis ik dat, lachen, liefde, genieten. Alleen maar veel stress, maar ik ben er nog haha. Treatw ga ik uitzoeke

Sharon - Januari 29, 10:07

Tijdens deze beproeving krijg je kansen om fijnere keuzes te maken ;) doe wat goed voelt! Dikke knuffel x A

Alexandra § Numbers and Stars - Januari 29, 17:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt! Ik kom zeker terug voor een langer gesprek. Je draait niet rond de pot en ik heb nog veel vragen. Bedankt!!!

Eschinta - Januari 29, 07:41

Bedankt voor de review ! Altijd welkom ♥️ :)

Alexandra § Numbers and Stars - Januari 29, 14:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel! Mijn laatste vraag of hij mijn TZ is?...Wat denk je? Of verbeeld ik me dat allemaal maar?

Annemie - Januari 19, 22:01

Er is een hele diepe connectie tussen jullie, dat voel je goed. Ik voel geen Tweelingzielen verbinding.En dat is maar goed ook (meer kansen)

Alexandra § Numbers and Stars - Januari 20, 09:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer een prachtige korte consult gehad ? Ik waardeer je zo erg, juiste inzichten en vooral realistisch ♥️

Puurheid - Januari 13, 11:53

♥️ :) Dankjewel lieverd!!

Alexandra § Numbers and Stars - Januari 13, 15:12
Bekijk alle 121 reviews