Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 820 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 17

Alexandra § Numbers and Stars

Ster Ster Ster Ster Ster
60 reviews

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 820 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

< Fluent in Dutch, English and Russian language :) Je kunt bij mij terecht om meer over jezelf of jouw pad te weten te komen (of die van een ander!), voor adviezen op jouw spirituele p

<

Fluent in Dutch, English and Russian language :)

Je kunt bij mij terecht om meer over jezelf of jouw pad te weten te komen (of die van een ander!), voor adviezen op jouw spirituele pad in dit leven of gewoon voor een goed hart tot hart gesprek ♡ Ik gebruik mijn intuïtie, leg kaarten, en bied mini Numerologie & Human Design lezingen. In Nederland zijn er nog maar weinig mensen die het Human Design systeem kennen. Human Design is ontstaan uit het aan elkaar koppelen van de vier eeuwenoude systemen: Astrologie, Chinese iChing, Chakra leer en de Kabbalah. Hiermee kan ik zien wat de reden is van jouw huidige incarnatie, wat jouw unieke levensstrategie is en welke persoonlijke manifestatie technieken het beste werken voor jouw type aura.

Zie mij als je virtuele, spirituele vriendin ッ Voel je thuis. Je mag me alles vragen, geen vraag is te gek! Met een breed scala aan interesses in de wereld van spiritualiteit bezit ik over veel universele kennis en bied ik meerdere vormen van diensten aan! Als jij jouw vraag aan mij hebt gesteld tune ik vervolgens in op jouw aura en kan ik aanvoelen wat jij op dit moment nodig hebt. Voor de mini readings kan ik vragen naar extra informatie zoals: jou geboorte tijd + plaats voor Human Design of volledige geboortenaam en geboortedatum voor numerologie.

Alles geprobeerd en weet je niet wat het is dat jou blokkeert of in de weg zit? Dan kan de ''Blind Spot Reading'' een uitkomst zijn!
Vraag naar de Blind Spot Reading als je klaar bent voor de absolute (soms harde) waarheid !
Tijdens the ''Blind Spot Reading'' ga ik opzoek naar de ''Blinde'' spot in jouw (onder)bewustzijn. Deze reading doe ik alleen op aanvraag en het duurt ongeveer 2-3 minuten voor ik bij je terug ben, hou hier rekening mee. TRIGGER WARNING: Alleen voor degene die klaar zijn voor de harde waarheid.

Veel liefs,
Alexandra

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +7
  • Zielsverwanten +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1

Reviews

Consulent Alexandra § Numbers and Stars heeft 60 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Erg goed..deze dame moet je bellen?

Lovely - Vandaag, 05:40
Ster Ster Ster Ster Ster

Super goed aangevoeld, Mooi en liefdevol consult

Ellen - Vandaag, 05:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Mercikes om nog eens te kijken x groetjes Caroline

prutske - Mei 20, 08:29

Altijd welkom lieverd ♥️ xA

Alexandra § Numbers and Stars - Mei 20, 14:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Alexandera, heeft alle kwaliteiten en engergie om Je te helpen en begeleiden waar nodig is. Geeft goede adviezen en helpt je om in kracht te komen.

briena - Mei 13, 21:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt ♥️

Nathalie - Mei 10, 19:40

Het was mij een groot genoegen ♥️♥️♥️♥️♥️ X A

Alexandra § Numbers and Stars - Mei 10, 22:44
Bekijk alle 60 reviews