Alys - Box: 771 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 771 (€ 0,90 p.m.)

Alys

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Helder voelend, Helderziend, Paragnost, Life coach, Trauma Relatie Coach, Kaartlegster, HSP Spirituele begeleiding.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 771 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Dag lieve mensen mijn naam is Alys Ruim 30 jaar ben ik werkzaam als Healer, Paragnost, Medium, Therapeut en ik Coach mensen die zijn vastgelopen op hun levenspad. Dat kan zijn in elke vorm zoals par

Dag lieve mensen mijn naam is Alys
Ruim 30 jaar ben ik werkzaam als Healer, Paragnost, Medium, Therapeut en ik Coach mensen die zijn vastgelopen op hun levenspad. Dat kan zijn in elke vorm zoals partner, familie, vrienden en werkrelaties. Maar zeker ook de relatie met jezelf kan aardig verstoord zijn en de nodige problemen geven in je leven. Deze herkenning kan al een aardige eyeopener zijn en het begin van de eerste stap op weg naar herstel.
Door mijn ervaring in het begeleiden van cliënten in mijn praktijk aan huis heb ik ook een gedegen kennis opgedaan met mensen die hoog gevoelig zijn. Zonder de tools om onszelf te beschermen zijn we als loslopend wild in een overweldigende maatschappij en kunnen we zeer kwetsbaar in het leven staan.
Als kwetsbaarheid nu juist je kracht zou zijn, zou je dan twijfelen om het roer om te gooien? Wacht niet langer als je antwoorden op je vragen wilt.
Wat kun je verwachten? Samen met jou gaan we invoelend kijken waar je kracht ligt en waar je meer in kan groeien. En kijken we dieper op situaties in waar je momenteel mee te dealen hebt.
Hoe werk ik?
Voor mij is het van belang dat je helder bent in je vraagstelling. Ook al heb je alleen maar een luisterend oor nodig, al wil je een open reading of juist dieper op je levensvragen inkijken alles is mogelijk binnen het mogelijke. Ik geef ook advies op gezondheidsvlak maar ik geef geen diagnose dat is niet toegestaan.

Ik sta je graag te woord.
Warme groet,
Alice

Mocht je het consult prettig hebben ervaren, dan zou ik het super vinden als je een review voor mij wilt achterlaten.
Alvast hartelijke dank!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1

Reviews

Consulent Alys heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het meekijken Alys, ik zal zeker nog meer bezig zijn met het Helen van mijn innerlijke kind. Wel op een minder snelle manier dan wat ik in het afgelopen jaar gedaan heb. :)

April 06 2022, 13:17

Heel graag gedaan lieverd. Niets forceren het mag er allemaal zijn. Je zal het allemaal herkennen op het juiste moment. Dikke knuffel :-)

Alys - April 06 2022, 13:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Had niet zoveel minuten, maar ze heeft toch een legging kunnen doen op het onderwerp en daaruit kwam naar voren dat het wel gaat komen wat ik zo graag wil, maar met nog een beetje geduld. Prettige consulent die weet waar ze het over heeft. Alsnog erg bedankt, ik ben al een beetje gerustgesteld. Liefs Annemiek

annemiek - December 14 2020, 16:01

Dank je wel Annemiek voor je vriendelijke woorden! Ik heb je heel graag te woord gestaan! Zorg goed voor jezelf :-)

Alys - December 14 2020, 16:10
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support