Afwezig
Profielfoto van Amara 29

Amara

Ster Ster Ster Ster Ster
588 reviews

Weer terug na lange tijd!!*Allround heldervoelend/wetend/ziend Life coach* Belafspraak? Plan deze dan via mijn profiel minimaal binnen 2 uur in.

Afwezig

Over mij

LET OP BEL AFSPRAAK NU OOK MOGELIJK! Als je wilt dat een bel afspraak slaagt, plan dan liever niet binnen een uur in maar langer. Slagingskans dat ik dan ook terug kan bellen word dan groter. Tot s

LET OP BEL AFSPRAAK NU OOK MOGELIJK!
Als je wilt dat een bel afspraak slaagt, plan dan liever niet binnen een uur in maar langer. Slagingskans dat ik dan ook terug kan bellen word dan groter.
Tot straks ❤️

Dag lief mens mijn naam is Amara en vanaf mijn 8e jaar ben ik zeer intuïtief en spiritueel, zo zag en voelde ik dingen waarvan ik mijn vinger er niet op kon leggen.

Regelmatig kreeg ik voorspellende dromen en kon ik bij mensen aanvoelen hoe een situatie ging verlopen.

In der loop van de jaren is dit gevoel versterkt en ben ik ook lenormand kaarten gaan leggen voor vrienden en familie, doordat mijn voorspellingen uit kwamen ben ik mijzelf hierin meer gaan verdiepen.

Ik ben ook een ervaringsdeskundige op het gebied van karmische en tweelingzielen relaties, ik weet als geen ander hoe moeilijk dit proces is en hoe zwaar het is om de dagelijkse dingen van het leven weer op te pakken.

Ik kan u helpen met transformatie processen, tweelingzielen processen, trauma’s en heb ruime ervaring als relatiecoach.

Specialiteiten:
Relatie coaching
Life coaching
Wet van aantrekking
Narcisme
Burn out
Trauma verwerking

Wilt u een beter beeld van uw huidige situatie en/of een blik naar de toekomst? Dan leg ik op verzoek voor u de lenormand kaarten.
*Let op, ik help u graag maar ik ben geen vervanging voor de huisarts of specialist

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +13
  • Zielsverwanten +4
  • Tweelingzielen +2
  • Seksuologie +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1

Reviews

Consulent Amara heeft 588 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieverd Amara je bent mijn steun en toeverlaat al maanden altijd accuraat zegt ook dingen die ze even geleden heeft voorspelt die zag je weer liggen heel zuiver en bijzonder! Ik laat het je weten ❤️ love!

Aaa1992 - Januari 27, 16:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel zo lief hoe je me uitlegde over m’n ex. Ben benieuwd hoe je zag dat hij mij gaat benaderen? Laatste minuut ging toch sneller helaas geen antwoord hierop kunnen krijgen. Hoop je vaker hier op de lijn te kunnen spreken. Als er contact is zal ik je zeker weer bellen x

Ellie - Januari 19, 17:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieverd voor alles, mag het dit jaar verbeteren je hebt weer alles juist gezegd zoals altijd dikke knuffel❤️❤️❤️

Aaa1992 - Januari 17, 12:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Jij bent mijn rots in de branding Amara, al heel veel uitgekomen! Ben altijd blij met je readings. Ik ben benieuwd naar het volgende, wat er nog allemaal komt. Wat je uithaalt uit je kaartjes, ongelooflijk gewoon ! Love you en tot gauw❤️

Aaa1992 - December 15 2022, 20:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Amara, zojuist jou gesproken na een hele lange tijd. Je ziet een nieuw begin. Tijd was al om helaas. Wanneer zag je nieuw begin. Dank je wel ook op mij te attenderen op mijn gedachtengang. Liefs

Anoniem - November 28 2022, 12:32
Bekijk alle 588 reviews