Reviews

Consulent Anita Laticha heeft 485 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hey lieve vriendin ☺️ zolang geleden en zo blij dat je on line kwam. Ik blijf erin geloven dat alles goedkomt. Mijn toppertje xxx ??

Roos - December 13 2022, 13:49

Hey lieverd dankjewel voor je mooie woorden. ❤

Anita Laticha - December 13 2022, 14:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Anita en mag hopen dat ze op hun donder krijgen! Heel veel liefs voor jou❤️❤️❤️S

Anoniem - Oktober 28 2022, 21:23

❤❤❤

Anita Laticha - Oktober 29 2022, 14:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Há schat, fijne gesprek met jou gehad! Mooi muziek idd! ❤️

Joana - Oktober 21 2022, 23:36

❤❤❤

Anita Laticha - Oktober 22 2022, 00:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Ha Anita, fijn dat ik met jou kon spreken! Je kan feilloos aanvoelen wat momenteel speelt. Nogmaals bedankt voor de healing ik voel me echt ligt en soepel ! Je bent ontzettend goed medium! Dat houd ik van!

Joana - Augustus 22 2022, 21:21

Dankjewel lieverd fijn dat je je weer goed voelt. Heel veel liefs ❤

Anita Laticha - Augustus 22 2022, 21:41
Ster

zooooo langzaaaam en geen insights...

Nimuria - Augustus 22 2022, 19:24

Voor de volgende chat aub naar een collega. Fijne dag

Anita Laticha - Augustus 22 2022, 19:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Hé idd de foto op FB heeft dezelfde compositie als mijn beeld! Wat gek zeg ! Goed gezien meid! ❤️❤️❤️

Joana - Augustus 21 2022, 23:22

Geweldig ja. Heel veel liefs xxx

Anita Laticha - Augustus 22 2022, 02:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Anita, Er fijn de healing dat ik van jou gekregen heb. Ga lekker slapen! Toppertje ❤️❤️❤️

Joana - Augustus 21 2022, 23:16

Niks te danken lieverd x ❤️

Anita Laticha - Augustus 22 2022, 02:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Top!! Bedankt voor de heldere inzichten ?✨

Anoniem - Augustus 20 2022, 23:14

Niets te danken. Liefs ❤️

Anita Laticha - Augustus 20 2022, 23:43
Ster

Ik heb even gewacht of ik dit wel moest schrijven, omdat iedereen laaiend enthousisat is. Maar bij mij kwam er echt niets kenmerkends, opvallends of bijzonders uit. Het gesprek verliep traag en de opmerkingen waren zeer algemeen en kunnen op iedereen van toepassing zijn. Misschien geen goed klik.

Augustus 07 2022, 16:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel zuiver, fijn gesprek, dank je wel Anita!

Oceaan - Augustus 06 2022, 21:49

Niks te danken veel liefs xx

Anita Laticha - Augustus 06 2022, 22:03