Reviews

Consulent Anna Stasie heeft 6 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Sorry drukte perongeluk te snel weg. Bedankt nogmaals voor de mooie inzichten en het mooie gesprek x

LightandLove - November 30 2022, 21:30

ik zag nog iets bijzonder over haar. Ze kwam uit de toekomst en haar doel was 8-rechtwardigheid ...

Anna Stasie - November 30 2022, 21:59
Ster Ster

Eerlijk is eerlijk. Het was maar kort, maar herkende het niet, zoals de situatie nu is. Maar voor mij ook niet uitnodigend om meer te weten. Sorry

Ruud - Oktober 04 2022, 22:48

Kan gebeuren. Ik ben ook eerlijk. Alleen positive dingen hier tegen mensen vertellen dat is liegen.

Anna Stasie - Oktober 05 2022, 00:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Anna, heb het goed doorgelezen, kon veel plaatsen en ik vond het heel spannend wat je me hebt verteld adhv getallen en weet nu dat ik op de goede weg zit en mijn plannen door moet zetten en dat dit tot goede resultaten zal leiden. Heel verhelderend dus!! Bedankt!!! en liefs Annemiek

annemiek - Augustus 20 2022, 21:43

jij ook bedankt en succes met alles! het zal je lukken!

Anna Stasie - Augustus 21 2022, 09:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel aparte informatie meegekregen echt anders dan een medium helderziende of astroloog … echt uniek gepersonaliseerde informatie inzichten gekregen waar ik nooit bij stil gestaan heb. Speciale ervaringen de moeite ben je zo dankbaar je informatie staat echt op men lijf geschreven !! :D

Tizi - Juli 07 2022, 22:24

Dankjewel en altijd welkom!

Anna Stasie - Juli 08 2022, 12:52
Ster Ster

Misty - Juli 02 2022, 14:45

Anna Stasie - Juli 02 2022, 14:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Ivano - Juni 28 2022, 12:02

Anna Stasie - Juni 28 2022, 12:25