Annelies - Box: 716 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 716 (€ 0,90 p.m.)

Annelies

Ster Ster Ster Ster Ster
16 reviews

Ervaren tarot-kaartenlegger en gesprekstherapeute geeft antwoorden op al uw vragen over o.a. relaties, werk en financiën; also in English and German.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 716 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, mijn naam is Annelies, Als ervaren tarotiste, gesprekstherapeute en relatiecounsellor help ik u graag bij het geven van antwoorden en inzichten op vragen op allerlei gebied, waaronder

Lieve mensen, mijn naam is Annelies,

Als ervaren tarotiste, gesprekstherapeute en relatiecounsellor help ik u graag bij het geven van antwoorden en inzichten op vragen op allerlei gebied, waaronder relaties, werk, financiën en spiritualiteit m.b.t. verleden, heden en toekomst.

Ik schud de kaarten en luister naar uw vragen die u op dat moment heeft. Na uw “stop” leg ik de kaarten, in tussen vertellende wat ik zie liggen. Door alle kaarten van het tarotdeck te gebruiken, kan ik uw vragen zo gericht mogelijk beantwoorden.

Ik bied u een klankbord en luisterend oor voor alles wat u bezighoudt. Op basis van ons gesprek, in combinatie met het leggen van de kaarten, kan ik u een zo compleet mogelijk beeld geven van hetgeen u bezighoudt en eventuele onderliggende problematiek, bijvoorbeeld in relaties.

Dit kunnen relaties zijn met partner, vrienden, werkgever, collega's, ouders, kinderen en niet te vergeten de relatie met uzelf. We weten vaak wel hoe wij zelf in een relatie staan, maar hoe zit dat met de ander? Ook hierbij kan ik u helderheid verschaffen over de situatie waarin de ander zich bevindt en hoe hij/zij tegen de relatie aankijkt, op basis waarvan aan een mogelijke oplossing kan worden gewerkt.

Als je mijn consult als prettig ervaren hebt, vind ik het erg fijn als je een review achterlaat, alvast bedankt!
Graag tot horens!
Alles uit liefde en licht, Annelies

Lees meer..

Reviews

Consulent Annelies heeft 16 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 16 reviews
nl en
Support