Annemieke

Diepe, liefdevolle, helende transformerende gesprekken. Inzicht, antwoorden en groei. Ziels-relaties, hsp, burnout, relaties. Helende stem.

Gebeld worden door Annemieke?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel niet bereikbaar


 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 543
 • Rekent € 1,30 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Kaartleggingen
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Chakra
 • Beschermengelen
 • Tarot
 • Zielsverwanten
 • Spirituele ontwikkeling
 • Energieën
 • Helderziendheid
 • Stress coaching
 • Engelenkaarten
 • Doreen Virtue
 • Energetische therapie
 • Tweelingzielen
 • Burn-out coach

♥ Welkom op mijn profielpagina lief mens,

"Vergeef jezelf, je had de ervaring nodig"-Cherokee indianen

*We maken soms keuzes of stappen ergens in terwijl we al lang waarschuwingen/signalen hebben gehad. In het negeren van onze intuïtie ligt onze grootste les en groei. Door deze "ervaringen" kom je steeds dichter bij jezelf. Toch kan je over het negeren van je intuïtie schuldig, boos en verdrietig voelen en hier veel vragen over hebben.

♥Mijn naam is Annemieke. Ik ben een krachtige, liefdevolle vrouw met boerenbloed, nuchter, humoristisch, eerlijk, zuiver, spiritueel en aards. Ik heb een hele scherpe intuitie en kom snel tot de kern. Ik heb een helende stem, helende ogen, helende handen en ben heldervoelend en wetend. Ik ben therapeut, healer en bewustzijnscoach en heb een eigen praktijk "Uit liefde kies ik voor mezelf" .

Werkwijze:
Mijn consulten zijn gericht op groei, diepe inzichten, groei antwoorden en heling.
Dit kan met en zonder kaarten. Zonder kaarten komen er ook veel antwoorden en beelden door. Geef zelf aan wat je fijn vindt.
Ik ben echt gericht op groei en inzichten en transformatie.

Ik geloof niet in tijdsvoorspellingen en die geef ik dan ook niet. Tijd bestaat hierboven niet. Het is vaak slopend en uitputtend voor jou!Het haalt jou uit het transformatieproces. Het maakt je vaak verdrietig en je raakt steeds verder bij jezelf vandaan, doordat je niet meer ontvankelijk kan zijn voor wat er vandaag zo maar ineens op je pad kan en mag komen.

Ik ben zeer goed in het ontraffelen van de (oude) pijnpunten de oorsprong en het helen daarvan.

Geef maar aan in het gesprek of je op zoek bent naar inzichten of vooral naar heling van je pijnpunten.
Het werkt voor mij prettig, wanneer jij je tijdens het consult in een rustige/stille ruimte bevindt (omdat het een helend effect heeft en er vaak veel gebeurt tijdens een consult).

❤Ik ben ervaringsdeskundige op deze gebieden:
Oude gevoelige ziel:
-Het pad van een oude gevoelige ziel kent vele diepe, eenzame, rauwe stukken. De oude ziel kent vele hoogtes en diepe dalen en vele transformaties in zijn of haar leven die vaak diep door de ziel snijden. Hij/zij volgt niet de gebaande paden en vaak niet het huisje, boompje, beestje pad (relaties-kinderwens in de bekende volgorde etc). Het kan voelen alsof je steeds het leven niet op de rit kunt krijgen-maar niets is minder waar. Jij volgt een rijk, bewogen levenspad. Het leven van een oude, gevoelige ziel is gewoon heel intens en gaat heel diep. Een oude ziel maakt heel veel processen mee. Waarom is dat? En hoe ga je om met deze, diepe, eenzame, heftige stukken die je vaak amper met iemand kunt delen? Je voelt je vaak "de vreemde eend in de bijt" niet alleen in je gezin van herkomst maar ook in je verdere leven zal dit gevoel vaak naar boven komen; het gevoel dat anderen je niet begrijpen en hoe ga je daar mee om?
Voel je je eenzaam en alleen bespreek het gerust...

-Burn-out; Niets anders dan een transformatie-een nieuwe laag komt te voorschijn. Wat is de reden, hoe is het ontstaan en hoe pak je de draad weer op? Welke keuze mag jij maken, welke je nu steeds uitstelt/wegduwt? Welke knoop mag jij doorhakken? Loop jij jouw zielenpad?
Tips en adviezen ten aanzien van arbo-arts/re-integratie. Hoe verder na een burn-out?

-Hoogsensitiviteit-tools; wat zijn de kenmerken van hooggevoeligheid? Hoe is het ontstaan en hoe ga je hier mee om in het dagelijkse leven? Kinderen hebben het in deze tijd lastig op school (veelal gericht op het hoofd en niet op het hart waar deze kinderen juist zo'n behoefte aan hebben)-hoe ga je hier mee om? Tools voor zowel kinderen en volwassenen.
Ik heb 19 jaar voor de klas gestaan als leerkracht en Remedial Teacher dus veel zicht en inzicht op het onderwijs en HSP en wat wel werkt en wat niet. Daarnaast heb ik de holistische (kinder)therapeut opleiding gevolgd in Utrecht- vooral gericht op HSP.

-Scheiding/breuk: Welke signalen krijg je van je intuïtie? Hoe pak je hierin door? Meekijken naar je angsten en belemmeringen om door te pakken en om de stap te zetten om voor jezelf te kiezen-ik weet hoe moeilijk maar ook hoe krachtig en moedig die stap is-en kan zijn. Hoe zet je je eigen leven na de breuk weer op de rails?

-Zielsliefdes/tweelingzielen :een heftig, mooi en intens transformatieproces die zijn weerga niet kent. Het zijn geen huisje. boompje, beestje relaties. Hoe houd jij je hierin staande, hoe blijf je bij jezelf en wat is/zijn de grote transformatieprocessen en mooie lessen en magie hierin?

-Narcisme: wat zijn de kenmerken? Wat doet het met je (effect en uitwerking op je geest en lijf) nu in je huidige relatie en of ten tijde van jouw jeugd (misschien had jij een narcistische vader/moeder en ben je vaak klein gemaakt, gemanipuleerd en vernederd).
Hoe stap je uit een narcistische relatie?

-Geboortetrauma-miskraam ervaring (of te wel kindjes die niet konden komen)-Kinderwens-abortus-ongewenst kinderloos.

Boek:
Ik heb over deze onderwerpen een boek geschreven een roman en zelfhulpboek in één met de titel; Uit liefde kies ik voor mezelf ♥.
Een boek voor je persoonlijke ontwikkeling die je veel inzichten en antwoorden op zullen leveren over je jeugd en de invloed daarvan op jouw relaties en hoe je deze kunt omzetten. Online te bestellen bij; " De winkel van ons allemaal" of via mijn website.

Mijn praktijk:
*In mijn praktijk werk ik met:
-Familieopstellingen,
-Coachingsessies,
-Holistische (kinder) coaching
-EFT- Emotional Freedom Technique (kloppen op accupuntuurpunten; snelle manier om trauma te helen).
-Energetische behandelingen o.a. I.E.T= Integrated Energy Therapy
-Acces Bars (32 punten die op het hoofd worden behandeld door lichte aanraking). Ik beheers daarnaast ook nog twee bodyprocessen vanuit de Acces en dat zijn de
-T.S.S. (trauma veranderen zonder drama)
-M.T.V.S.S. (bodyproces gericht op het immuunsysteem).
-Geboorte in kaart (opleiding).
Ik coach, heal en begeleid zowel jonge kinderen, pubers en volwassenen.

*Met mijn praktijk ben ik ben aangesloten bij de CAT-beroepsorganisatie.

*Bereikbaarheid; wisselend door mijn eigen praktijk "Uit liefde kies ik voor mezelf" in Hoogeveen (Drenthe). Je bent ook van harte in mijn praktijk wanneer je merkt dat praten alleen niet meer werkt. Ik word door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Voel je welkom en vrij om jouw verhaal te doen en dat kan ook gewoon zijn over waar je nu mee zit en maar mee rondloopt of piekert (of de tijd waarin we ons nu bevinden).

In liefde, Annemieke♥
(Dank voor de sterretjes of berichtjes-super leuk!)

Mijn website »

Reviews

Consulent Annemieke heeft 43 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Lieve Annemieke, Bedankt voor het fijne gesprek. Je begreep wat er aan de hand was en wist precies te benoemen waar de plekken zitten. Tot snel en veel liefs♡

Aida12 - 15-07-2020 17:43
  Heel graag gedaan en dank voor jouw mooie review!
Reactie van: Annemieke

bedankt

chris - 01-07-2020 18:09
  you're welcome
Reactie van: Annemieke

Heel leuk en fijn!

Lous - 08-06-2020 19:51
  Dankje! Graag gedaan. Liefs Annemieke
Reactie van: Annemieke

Bekijk alle 43 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: