Annemieke - Box: 543 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Annemieke

Ster Ster Ster Ster Ster
102 reviews

LIEVE OUDE ZIEL met je hobbelige, mooie, WONDER-lijke en uitdagende rollercoaster-pad. Medium-LICHT-brenger-LIEFDEevol-HELENDe stem.

Afwezig

Over mij

♥ Welkom op mijn profielpagina lieve oude wijze ziel, "Vergeef jezelf, je had de ervaring nodig"-Cherokee indianen *We maken soms keuzes of stappen ergens in terwijl we al lang waarschuwingen/sig

♥ Welkom op mijn profielpagina lieve oude wijze ziel,

"Vergeef jezelf, je had de ervaring nodig"-Cherokee indianen

*We maken soms keuzes of stappen ergens in terwijl we al lang waarschuwingen/signalen hebben gehad. In het negeren van onze intuïtie ligt onze grootste les en groei. Door deze "ervaringen" kom je steeds dichter bij jezelf. Toch kan je over het negeren van je intuïtie schuldig, boos en verdrietig voelen en hier veel vragen over hebben.

♥Mijn naam is Annemieke. Ik ben een krachtige, liefdevolle vrouw, een boerendochter, nuchter, humoristisch, eerlijk, zuiver, spiritueel en aards. Ik heb een hele scherpe intuïtie en kom snel tot de kern. Ik heb een helende stem, helende ogen, helende handen en ben heldervoelend en wetend-medium.

Oude gevoelige ziel:
-Het pad van een oude gevoelige ziel kent vele diepe, eenzame, rauwe stukken. Altijd de vreemde eend in de bijt. De oude ziel kent vele hoogtes en diepe dalen en vele transformaties in zijn of haar leven die vaak diep door de ziel snijden. Hij/zij volgt niet de gebaande paden en vaak niet het huisje, boompje, beestje pad (relaties-kinderwens in de bekende volgorde etc). Het kan voelen alsof je steeds het leven niet op de rit kunt krijgen-maar niets is minder waar. Jij volgt een rijk, bewogen levenspad. Het leven van een oude, gevoelige ziel is gewoon heel intens, eenzaam en gaat heel diep. Een oude ziel maakt heel veel processen mee en daarom begeleid ik je graag in jouw processen. Ik kom daarbij snel tot de kern.

*Ik werk met een duidelijke vraag of vragen.

Ik heb drie succesvolle boeken geschreven die helpend kunnen zijn voor jou; Lieve oude ziel en Uit liefde kies ik voor mezelf en Transformatie met verborgen initiaties (bij de winkel van ons allemaal).

Expertise: burn-out- hooggevoeligheid-nieuwetijdsliefde/ helende relaties- boeken schrijven-bedrijf opzetten-narcisme-manifesteren-tweelingzielen/destructieve relaties-oude zielen-miskraam).


In liefde, Annemieke♥

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1

Reviews

Consulent Annemieke heeft 102 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor het fijne gesprek deze ochtend, mijn telefoon was leeg.

Joy84 - September 16, 16:30

Graag gedaan, dank voor je review!

Annemieke - September 16, 17:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Weet niet of je mijn dank je wel nog hebt gehoord. Was een fijn consult met goede inzichten. Ik ga door met mijn leven en laat het aan de ander om de problemen zelf op te lossen (of niet).

Sun - Augustus 24, 18:03

Ah nee die hoorde ik inderdaad niet meer.. maar heel fijn om te horen/lezen. Dank voor je review... xx

Annemieke - Augustus 24, 20:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor de reading. 😀 Hoe schrijf je het ook alweer? Liefs x

Hartje - Juli 20, 17:42

Dank voor je review lieverd. De kunstenares is Josephine.Klerks. liefs xx

Annemieke - Juli 20, 21:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn gesprek, liefdevol. Voelt direct hoe situatie is Praat zeer zeker niet naar de mond, maar zegt liefdevol hoe het is. Ga universum vragen😊 en hoop zijn energie.angst verandert, laat je het weten Direkt favoriet gemaakt. Hou je op de hoogte, nogmaals bedankt voor zeer fijne gesprek 😚

lannie - Juni 08, 19:22

Dank voor je liefdevolle review! Het is heel graag gedaan. Liefs ❤️

Annemieke - Juni 08, 20:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Een hele bijzondere Reading gehad. Waarbij zuiverheid en puurheid goed te voelen waren. Ze ziet alles helder! Dank, harte groet K.

Anoniem - Mei 15, 18:22

Lieve K. Dank voor je lieve review#dankbaar pure lieve wijze ziel! 🥰

Annemieke - Mei 15, 20:54
Bekijk alle 102 reviews
nl en
Support