Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 543 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Annemieke 3

Annemieke

Ster Ster Ster Ster Ster
82 reviews

Terug v. weg geweest. Liefdevolle licht-brenger-Transformerend en helend voor jou.-Antwoorden& inzichten. Zeer sterke intuïtie.

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 543 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

♥ Welkom op mijn profielpagina lief mens, "Vergeef jezelf, je had de ervaring nodig"-Cherokee indianen Terug van weggeweest door het schrijven van mijn tweede boek; lieve oude ziel. *We maken som

♥ Welkom op mijn profielpagina lief mens,

"Vergeef jezelf, je had de ervaring nodig"-Cherokee indianen

Terug van weggeweest door het schrijven van mijn tweede boek; lieve oude ziel.

*We maken soms keuzes of stappen ergens in terwijl we al lang waarschuwingen/signalen hebben gehad. In het negeren van onze intuïtie ligt onze grootste les en groei. Door deze "ervaringen" kom je steeds dichter bij jezelf. Toch kan je over het negeren van je intuïtie schuldig, boos en verdrietig voelen en hier veel vragen over hebben.

♥Mijn naam is Annemieke. Ik ben een krachtige, liefdevolle vrouw, een boerendochter, nuchter, humoristisch, eerlijk, zuiver, spiritueel en aards. Ik heb een hele scherpe intuïtie en kom snel tot de kern. Ik heb een helende stem, helende ogen, helende handen en ben heldervoelend en wetend.

Ik ben therapeut, healer en bewustzijnscoach en heb een eigen praktijk "Uit liefde kies ik voor mezelf" ; familieopstellingen-EFT- (kloppen op het lijf) en de Acces Bars. De Acces Bars kan ik inzetten tijdens het gesprek om trauma op te lossen.

Oude gevoelige ziel:
-Het pad van een oude gevoelige ziel kent vele diepe, eenzame, rauwe stukken. Altijd de vreemde eend in de bijt. De oude ziel kent vele hoogtes en diepe dalen en vele transformaties in zijn of haar leven die vaak diep door de ziel snijden. Hij/zij volgt niet de gebaande paden en vaak niet het huisje, boompje, beestje pad (relaties-kinderwens in de bekende volgorde etc). Het kan voelen alsof je steeds het leven niet op de rit kunt krijgen-maar niets is minder waar. Jij volgt een rijk, bewogen levenspad. Het leven van een oude, gevoelige ziel is gewoon heel intens, eenzaam en gaat heel diep. Een oude ziel maakt heel veel processen mee en daarom begeleid ik je graag in jouw processen. Ik kom daarbij snel tot de kern.

Ik heb twee boeken geschreven die helpend kunnen zijn voor jou; Lieve oude ziel en Uit liefde kies ik voor mezelf. (bij de winkel van ons allemaal).

In liefde, Annemieke♥

Lees meer..

Reviews

Consulent Annemieke heeft 82 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn om met je te praten, puur en eerlijk, grappig dat je dat ook voelde het gapen! Hopelijk ontsnapt Y uit haar tentakels!

Snowhite - Augustus 06 2021, 16:57

Dank voor je liefdevolle review! Met liefde gedaan!

Annemieke - Augustus 06 2021, 18:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn consult! Mooie uitleg en goed ingevoeld. Dankjewel!

Anoniem - Mei 15 2021, 19:31

Graag gedaan! Dank voor de review!

Annemieke - Mei 15 2021, 19:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je super fijne en mooie consult. Duidelijk helder herkenbaar en een ware erkenning van de roep van de ziel. Je bent bijzonder goed. Dank je Exploratie :-)

Bouchra - Augustus 14 2020, 15:59

Hihi.. exploratie.. ik moet heel erg lachen. Jij weet waarom! Dank voor je mooie review mooie ziel! Liefs Annemieke

Annemieke - Augustus 14 2020, 16:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooi gesprek met Annemieke gehad, we zaten op dezelfde golflengte. He't heeft me weer nieuwe moed gegen door te gaan met het vooruitzicht op een relaxter leven. Ik dank zeer, en liefs Annemiek driessen

annemiek - Augustus 11 2020, 13:42

Cést avec plaisir!!!! En dank voor je mooie review! Liefs Annemieke

Annemieke - Augustus 11 2020, 13:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Annemieke, Bedankt voor het fijne gesprek. Je begreep wat er aan de hand was en wist precies te benoemen waar de plekken zitten. Tot snel en veel liefs♡

LadyV - Juli 15 2020, 17:43

Heel graag gedaan en dank voor jouw mooie review!

Annemieke - Juli 15 2020, 17:53
Bekijk alle 82 reviews