Afwezig
Profielfoto van Astromedium Annette Kok 3

Astromedium Annette Kok

Ster Ster Ster Ster Ster
20 reviews

Astrologe, invoelend medium, astrologische tarotkaarten

Afwezig

Over mij

Al jong kwam ik in contact met de astrologie; mijn moeder beoefende het en spelenderwijs raakte ik er bekend mee. Na diverse cursussen en heel veel praktijkervaring run ik nu mijn eigen astrologieprak

Al jong kwam ik in contact met de astrologie; mijn moeder beoefende het en spelenderwijs raakte ik er bekend mee. Na diverse cursussen en heel veel praktijkervaring run ik nu mijn eigen astrologiepraktijk onder de naam astromedium annette kok. Ik ben gespecialiseerd in liefdesvragen en prognoses. Ook vragen over autisme bij kinderen en volwassenen. Mocht je vragen hebben over jouw levensdoel en jouw bijzondere talenten dan maak ik een karakterhoroscoop. Voor prognoses werk ik met Transits en Solaren [oa]. Naast vragen over relaties en partnervergelijking kun je bij mij terecht voor vragen over werk en financiën. Wil je je conditie verbeteren, dan kan de astrologie daar ook voor geraadpleegd worden.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Astrologie +1

Reviews

Consulent Astromedium Annette Kok heeft 20 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ken Annette al wat langer, heb ooit een therapie bij haar gedaan, en nu 2 consulten gehad op dit platform. Ze is echt een topper met veel ervaring. Ik vertrouw op haar kunde en dat een eigen huis er komt, zo de 2 solaren aangeven. Heel erg bedankt en wordt zeker vervolgd. Liefs Annemiek

annemiek - Augustus 26, 13:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Annette, wat een mooi consult en wijze woorden. Ik denk dat het klopt wat je gezegd hebt. Dankjewel hiervoor.

Sept - Augustus 26, 12:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het mooie consult! Ik heb er heel veel aan gehad. Echt een aanrader!

Mei 11, 16:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Annette, ik heb net een geweldig fijne uitleg en voorspelling gekregen van mijn horoscoop! Dankjewel! Het was fijn je gesproken te hebben, tot snel weer!

Anoniem - Maart 18, 12:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel leuk Annette dat ik je hier terugvind en weer sprak na zo lange tijd! Hartstikke bedankt voor het gesprek en voor de tijd die je doorgaf voor het vinden van mijn droomhuis. Annette is zeer deskundig en een echte aanrader hier op dit platform.

annemiek - Maart 17, 15:39
Bekijk alle 20 reviews