Reviews

Consulent Astromedium Annette Kok heeft 18 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het mooie consult! Ik heb er heel veel aan gehad. Echt een aanrader!

Mei 11, 16:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 11, 16:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 11, 16:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Annette, ik heb net een geweldig fijne uitleg en voorspelling gekregen van mijn horoscoop! Dankjewel! Het was fijn je gesproken te hebben, tot snel weer!

Anoniem - Maart 18, 12:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel leuk Annette dat ik je hier terugvind en weer sprak na zo lange tijd! Hartstikke bedankt voor het gesprek en voor de tijd die je doorgaf voor het vinden van mijn droomhuis. Annette is zeer deskundig en een echte aanrader hier op dit platform.

annemiek - Maart 17, 15:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Lies - September 23 2021, 21:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Super bedankt voor nu weer. Je bent een wijze vrouw. Jouw voorspellingen beginnen nu uit komen het klopt exact en iets wat niemand anders kon. Tot snel weer xxx L

Anoniem - September 23 2021, 21:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Voorspellingen weer uitgekomen de maanden klopte weer helemaal

Xoxo - Augustus 10 2021, 14:37

Astromedium Annette Kok - Augustus 10 2021, 15:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn om alles eens uitgelegd te krijgen in het hier en nu. Je nam ook alle tijd erg fijn geduld is idd niet mijn sterke kant. Heb al heel vaak moeten wachten op van alles en nog wat..vooral de onzekerheid en of alles wel goed komt. Heb veel en nog steeds veel meegemaakt. En hoop dan ook echt op rustige tijden met veel ontspanning en veel lol en plezier! Zoals je al zei na mijn verjaardag over 1 week gaat het langzaam beginnen..laat maar stromen al het geluk. Dank je wel voor deze mooie en bijzonder kijk op astrogebied. Jammer dat je niet vaker hier bent je zou zoveel mensen op een aanvullende manier kunnen helpen met alles.

Geluksmoment - Augustus 02 2021, 11:44

Astromedium Annette Kok - Augustus 02 2021, 12:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Dag Anet, mijn eerste stap om kennis te maken met een astrologe. Heb het,als heel verrijkend mogen ervaren. Bedankt dat je mij een luisterend heb aangeboden, naar aanleiding van mijn levensverhaal. En ook, heb uitgelegd waarom het in mijn leven zo is gegaan. Er staat nog het een en ander voor mij te gebeuren. Kijk er echt naar uit! wel spannend!Nadat, ik die ene obstakel heb overwonnen. En ook dat! gaat mij zeker lukken. Ik durf nu ook voluit te roepen dat ik het echt verdiend om nu eindelijk eens geluk te mogen meemaken in mijn leven. Dank je wel,lieve groet van mij. Dag hoor!

Geen - Mei 27 2021, 14:53