Aurora - Box: 595 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 595 (€ 0,90 p.m.)

Aurora

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Ik ben uw lichtwerker Aurora. Mijn spirituele Aartsengelen zijn ook aanwezig die mij begeleiden om antwoord te geven op al uw vragen.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 595 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben uw lichtwerker Aurora. In de bron van het leven, het licht van God, daar zijn de antwoorden op uw vragen moeder Maria Magdalena die bij mij zit, Jezus Christus,MIJN leider en mijn spirituele Aa

Ik ben uw lichtwerker Aurora. In de bron van het leven, het licht van God, daar zijn de antwoorden op uw vragen moeder Maria Magdalena die bij mij zit, Jezus Christus,MIJN leider en mijn spirituele Aartsengelen zijn ook aanwezig die mij begeleiden om antwoord te geven op al uw vragen.

Ik mag u helpen om verlichting en licht te brengen in uw leven, daarnaast om antwoord te geven op uw levensvragen.

Als uw spirituele begeleider gaan wij in gesprek over de kwestie die op dit moment bij jou speelt en zullen wij kijken wat voor jou passend is om hiermee om te kunnen gaan. Want ieder mens is geboren met een eigen levenskracht. We zullen beginnen met het benoemen van wat er nu is, waar je nu staat en waar je nu tegenaan loopt. Door dit te erkennen gaan we samen naar de oplossing kijken.

Liefdevolle warme groet, Aurora

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1

Reviews

Consulent Aurora heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je gave om veel te vertellen over de situatie.

MarieLouise - Maart 12 2023, 22:47

dankjewel

Aurora - Maart 13 2023, 00:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Kan alles tot in detail aanvoelen en aangeven zonder enige informatie Meer dan 5 sterren zo goed! Dank u wel voor uw byzondere consult ! Het heeft mij bewust gemaakt

Ela - Maart 12 2023, 10:04

dankjewel

Aurora - Maart 12 2023, 10:45
Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support