Bianca - Box: 813 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 813 (€ 0,90 p.m.)

Bianca

Ster Ster Ster Ster Ster
90 reviews

Als Inner Love Mentor & Wild Woman of Love geef ik jouw inzichten op ieder gebied in je leven. Specialisatie in TZ & soulmate verbindingen.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 813 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

❤︎Alle antwoorden zitten in jou Ik help je ze slechts naar boven te halen. ❤︎ Welkom op mijn profiel! Ik ben Inner Love Mentor en een echte Wild Woman of Love. Mijn gave is heldervoelend en

❤︎Alle antwoorden zitten in jou Ik help je ze slechts naar boven te halen. ❤︎

Welkom op mijn profiel!

Ik ben Inner Love Mentor en een echte Wild Woman of Love. Mijn gave is heldervoelend en helderwetend en leg ik ook de Lennormandkaarten en diverse Oracle kaarten.

We zijn allemaal opzoek naar een stukje liefde, maar hoe cliché ook de liefde begint bij jouw. Als jij je waarde en je innerlijke liefde weer activeert, dan is er alles mogelijk.

We krijgen dagelijks te maken met spiegels van onze contractpartners om ons te helpen groeien in onszelf, ook al voelt dat soms heel vervelend. Ik help je graag wat deze contractpartners jouw laten zien en hoe jij vanuit een nieuwe mindset een echte verandering kan maken in jouw leven.

De grootste uitdagingen zijn toch onze Tweelingzielen en soulmate verbindingen en kan heel snel zien waarom jullie het nog niet stroomt tussen jullie. Hoe flauw ook, het heeft altijd te maken met jouw eigen Inner Love maar kan ook zeker kijken hoe die ander in zijn/haar proces staat. .

Wild Woman of Love staat voor mij om schaamteloos, liefdevol je eigen authentieke pad te mogen leven. De bron van liefde zit in ons allemaal en is onze hoogste frequentie om echt een leven te leven waar jij recht op hebt.

❥ Hoe ga ik te werk?

Door middel van jouw verhaal zie en voel ik in no-time waar jouw patronen, overtuigingen en belemmeringen vandaan komen. Door aan je gedachte & emoties te werken kan jij je toekomst veranderen. Ik luister naar je verhaal, wat jouw dwars zit of is overkomen en haal ik de diepere lagen eruit zodat we het in de kern kunnen transformeren.

Naast de diepte in gaan, laat ik je ook zien hoe jij kan expanderen. Je blijft te vaak vast zitten in processen doordat je niet helder hebt waar je WEL naar toe wilt.

Het leven leven is door bewust te zijn wat zich aandient op het moment en je grootste wilde dromen achter na te gaan.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +14
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +4
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1
Life Coaching icon
Life Coaching +15
  • Levensvragen +7
  • Geluk +7
  • Welzijn +1

Reviews

Consulent Bianca heeft 90 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks Bianca, fijne chat! Snel en duidelijk! Ben benieuwd hoe t afloopt qua contact. 😘

Maart 01, 00:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Bianca dushi 💖 ik had het even nodig, mooi wat je uitlegde over kerngedachten en wat het voor mij was in mijn persoonlijke groei. Ik ben zo ontzettend blij en trots op mezelf voor het doorbreken van oude patronen en loslaten van overtuigingen. Heel veel dank voor het mij herinneren 😘

Resh - December 31 2023, 23:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieverd 💖 Bianca voor het herinneren! Ik had het nodig en ik vind het ontzettend waardevol 💝 een cadeau. Zo mooi ook de kaart die je trok, mijn mooie wings die ik in alle liefde draag met heel mijn hart 🩷 Hele dikke 😘

Resh - December 26 2023, 01:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Super fijne chat, dankjewel. Blijven in vrouwelijke energie? Ik weet niet zo goed wat dit betekent. Ik voel me juist vrouw, in al m'n onzekerheden zelfs, terwijl iedereen zegt dat ik zo sterk ben. Zo voel ik me niet. Of is de vrouwelijke energie stil en rustig blijven? Liefs

Sharon - November 12 2023, 15:56

De vr. energie is ontvangen maar je gaf zelf dat je wantrouwen voelde dus heb je bescherming opgebouwd om echt te ontvangen ;)

Bianca - November 12 2023, 16:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankwel voor t fijne gesprek! heb er deze keer echt zin in de date ! Liefs ✨️

November 11 2023, 14:05

Graag gedaan en ik ben heel benieuwd hoe je date is gegaan.

Bianca - November 12 2023, 16:00
Bekijk alle 90 reviews
nl en
Support