Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 813 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Bianca 7

Bianca

Ster Ster Ster Ster Ster
25 reviews

Bewustzijn • wet van aantrekking • helderwetend •tweelingzielen/liefdesrelaties • narcisme • HSP • persoonlijke & business ontwikkeling

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 813 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

❤︎Alle antwoorden zitten in jou Ik help je ze slechts naar boven te halen. ❤︎ Welkom op mijn profiel mijn naam is Bianca en ik ben een bewustzijnsmentor. Doormiddel van jouw verhaal zie ik

❤︎Alle antwoorden zitten in jou Ik help je ze slechts naar boven te halen. ❤︎

Welkom op mijn profiel mijn naam is Bianca en ik ben een bewustzijnsmentor. Doormiddel van jouw verhaal zie ik in no-time jouw patronen, overtuigingen en belemmeringen liggen. Door aan je gedachte & emoties te werken kan jij je toekomst veranderen.

Ik kan een luisterend oor en je helpen op de volgende onderwerpen/vragen:

❂ Scheiding/breuk en alleenstaande moederschap

Wil je uit elkaar maar heb je geen idee hoe? Of zit je nog in een twijfel en wil je kijken of je er nog uit kan komen? Valt het alleenstaand moederschap je zwaar en voel jij je eenzaam? Of wil je juist stappen maken naar je beste leven ever alleen geen idee hoe? 


❂ Samengestelde gezinnen

Niets in het leven is uitdagender dan een samengesteld gezin. Zielen die bij elkaar komen en elkaar goed kunnen irriteren en dan ook nog eens liefde te blijven naar die andere toe. Als je echt bewust wilt worden dan moet je een samengesteld gezin beginnen zei ooit mijn eigen mentor tegen me. Door samen te kijken waar de irritaties liggen kan jij een groei maken in jouw nieuw samengesteld gezin. Want dat je aan die je partners kinderen (kan) irriteren zegt zoveel over jouw dan over zijn kinderen?


❂ Jezelf zijn

Is misschien wel je grootste reis op aarde. Jezelf zodanig leren kennen en bewust te worden over al jouw patronen, belemmeringen, overtuigingen en angsten kan je daardoor steeds meer jouw mooiste leven gaan leven. Het is proces en er is geen eindstreep. We groeien iedere dag, groei dan liever bewust dan dat je in het onbewuste blijft.

❂ Zielsconnecties 

Iedereen die je in leven tegenkomt is vaak een zielsverwant die jouw iets te brengen heeft. Het kan van iedereen zijn van je partner en je kinderen tot je werkgever als mede je beste vriendin. Zij spiegelen jouw pijn stukken wat jij mag healen, door te “weten” wat ze jouw spiegelen kan jij aan je zelf werken.

❂ Liefdesrelaties/Tweelingzielen 

We willen het allemaal de perfecte en meest liefdevolle relaties maar juist in onze liefdesrelaties kan er ook heel veel pijn naar voren komen. Door aan de slag te gaan met deze pijn kan je een mooier en liefdevoller relatie krijgen met jezelf en je liefdespartner. 
Tweelingzielenrelatie het is magisch en heftig tegelijk. Wat heeft deze relatie te betekenen en wat mis je van die ander wat je jezelf niet kan geven. Een tz-relaties is eigenlijk een reis in jezelf en kunnen ons nog harder raken in onze oude zielenwonden. Door eerst de pijn te transformeren en echt durven te kiezen voor jezelf en te durven kiezen vanuit onvoorwaardelijke liefde. (Zelf ben ik inmiddels al 4 jaar in union).


❂ Narcisme
Het is een stempel die we drukken op een ander die heel veel manipulerend gedrag vertoont, moeilijk liefde kan geven en ontvangen en altijd denkt dat hij gelijk heeft. Dit kunnen trouwens zowel mannen als vrouwen zijn. De kunst is om door te hebben wat ze doen en daarboven te kunnen gaan staan.

❂ Business;
Ondernemen is mooi, maar soms voelt het erg alleen. Heb je sparringpartner nodig of merk je dat je veel overtuigen, belemmeringen en angsten voelt om de volgende stap(pen) te zetten in jouw business. Ik help je kijken op een diepere laag zodat jij je business kan runnen op jouw unieke manier.

❥ Hoe ga ik te werk?

Ik luister naar je verhaal, wat jouw dwars zit of is overkomen. Door te luisteren haal ik al heel snel de patronen eruit en stel ik jouw vragen zodat de antwoorden bij jouw naar boven komen. Daarnaast kan ik ook mijn kaarten toepassen en vertrouw ik op mijn helderwetendheid om jouw te begeleiden naar de jouw antwoorden.


Wie ben ik:
❂ Alleenstaande moeder
❂ Samengesteld gezin op afstand
❂ Bewustzijn als Lifestyle
❂ Vrijheidsgenieter door mijn business
❂ Spiritueel is voor mij Bewustzijn over je eigen emoties en gedachtes
❂ Dyslectisch
❂ Succes door groot te denken

En staat voor:

❂ BewustZIJN
❂ Mindset
❂ Authenticiteit
❂ Zelfliefde
❂ Liefdevolle grenzen stellen
❂ Power of emotion
❂ Matrix hoppen
❂ Moederschap
❂ Personal Branding
❂ Business
❂ Ego en Essentie
❂ Spiegelen en patronen doorbreken
❂ Zielsverbindingen
❂ Me-time
❂ Spiritualiteit
❂ Wet van Aantrekking
❂ Manifesteren

Door bewust te worden over je eigen gedachtes, emoties en je onderbewuste lagen kan jij je leven leven waar jij zo graag naar verlangt. Ben jij klaar om bewustzijn te openen dan hoor ik graag van je. Ook voor een luisterend oor ben je van harte welkom.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Tweelingzielen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +9
  • Levensvragen +3
  • Geluk +5
  • Welzijn +1

Reviews

Consulent Bianca heeft 25 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Bianca ♥️ Ik was zo enthousiast na ons gesprek dat ik vrijwel meteen begon met schrijven. Ik bleef maar glimlachen. Liefs ♥️

Resh - September 12, 15:08

Heerlijk lieverd. Zorg maar dat je de juiste frequentie uitstraalt.

Bianca - September 13, 08:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom dank Bianca! ♥️ Jij bent werkelijk de enige op deze lijn die mij laat groeien. Sinds dat ik jou spreek ben ik zo enorm gegroeid door die mooie liefdevolle stappen te zetten naar mezelf. Ik geniet ervan om mijn mooiste leven te leven. Liefs ♥️

Resh - Augustus 25, 14:10

Dit kan je alleen doen omdat jezelf het werk doet. Ik help alleen herinneren. Je maakt zulke mooie stappen en je gaat het aan. Trots op je

Bianca - Augustus 25, 18:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooi wat jij uitlegt over magie! Enorm waardevol! ♥️

Resh - Augustus 13, 20:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow Bianca, veel dank voor het mooie manifestatie cadeau dat ik vandaag van jou heb gekregen! ♥️

Resh - Augustus 13, 20:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom veel dank lieve Bianca! ♥️ Wat ik nog wilde zeggen en van jou heb geleerd dat ik te allen tijde hoe dan ook waardevol ben. ♥️ Prachtig vind ik het. Veel liefs

Resh - Juli 15, 13:13
Bekijk alle 25 reviews