Reviews

Consulent Bianca heeft 28 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb zoveel van jou geleerd. De handvatten die jij me gaf, de magie in het verwoorden van oude patronen doorbreken, in liefde manifesteren. Vooral in liefde reageren en zijn. Ik heb ervan genoten en schrijf dit met een glimlach. Ik ben trots op mezelf en dankvoor voor jou als mijn mentor. ♥️

Resh - Oktober 26 2022, 10:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Bianca ♥️ Het begon allemaal een paar maanden geleden toen jij mij vragen stelde waar ik geen antwoord op kon geven. Ik was nieuwsgierig en wilde hiermee aan de slag. Ik ging het aan en inmiddels ben ik zo intens mooi persoonlijk gegroeid. Ik ben je met heel mijn hart dankbaar. ♥️

Resh - Oktober 26 2022, 10:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer wat moois van jou geleerd. Blij dat je me herinnert en op weg helpt in mijn persoonlijke groei. Dankbaar, dankjewel Bianca ♥️

Resh - September 29 2022, 13:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Bianca ♥️ Ik was zo enthousiast na ons gesprek dat ik vrijwel meteen begon met schrijven. Ik bleef maar glimlachen. Liefs ♥️

Resh - September 12 2022, 15:08

Heerlijk lieverd. Zorg maar dat je de juiste frequentie uitstraalt.

Bianca - September 13 2022, 08:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom dank Bianca! ♥️ Jij bent werkelijk de enige op deze lijn die mij laat groeien. Sinds dat ik jou spreek ben ik zo enorm gegroeid door die mooie liefdevolle stappen te zetten naar mezelf. Ik geniet ervan om mijn mooiste leven te leven. Liefs ♥️

Resh - Augustus 25 2022, 14:10

Dit kan je alleen doen omdat jezelf het werk doet. Ik help alleen herinneren. Je maakt zulke mooie stappen en je gaat het aan. Trots op je

Bianca - Augustus 25 2022, 18:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooi wat jij uitlegt over magie! Enorm waardevol! ♥️

Resh - Augustus 13 2022, 20:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow Bianca, veel dank voor het mooie manifestatie cadeau dat ik vandaag van jou heb gekregen! ♥️

Resh - Augustus 13 2022, 20:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom veel dank lieve Bianca! ♥️ Wat ik nog wilde zeggen en van jou heb geleerd dat ik te allen tijde hoe dan ook waardevol ben. ♥️ Prachtig vind ik het. Veel liefs

Resh - Juli 15 2022, 13:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vind je heel liefdevol ♥️ Ik vind je oprecht en jij raakt me in het diepst van mijn hart waardoor ik steeds meer groei en alles wat moeilijk lijkt veel lichter wordt door wat jij mij aanreikt. Ik waardeer jou met heel mijn hart. Liefs ♥️

Resh - Juni 30 2022, 21:10

Lieverd dank je wel. De groei doe jezelf. Je doet het innerlijk werk en ik help slechts te herinneren. Ga zo door met al je dromen.

Bianca - Juni 30 2022, 21:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom veel dank Bianca, ik werd er emotioneel van. En wat een ontlading met jouw advies om te schrijven. Het werkt echt! Je zei dank voor het vertrouwen, maar jij bent dat vertrouwen meer dan waard omdat ik alles kan uiten ben jou. Zo vertrouwd en mooi gezegd van jou, het is niet goed of fout.

Resh - Juni 30 2022, 21:04