Reviews

Consulent Britta heeft 9 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het invoelen en je adviezen, daar kan ik wat mee.

December 26 2022, 00:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat ben jij toch een geweldig leuk lief mens ? Ik voel me weer zelfverzekerd. Dankjewel voor je eerlijkheid lieverd ❤️ Dankzij jou leer ik steeds meer bij en je hebt gelijk wat betreft mezelf . Je bent echt een aanwinst op deze lijn ❤️❤️❤️

Leentje - Oktober 27 2022, 10:29

Goed zo! Volhouden. Je bent het waard!

Britta - Oktober 27 2022, 14:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze is een toppertje ,lief en fijn om naar haar te luisteren . Ze geeft goede tips waar ik wat aan heb . Zeker een aanrader om met haar een telefonisch consult te hebben . Ze verdient meer dan 5 sterren . Lieverd voor mij ben je zeker 1 van de beste op deze lijn . Veel liefs dikke knuf ?❤️

Leentje - Oktober 09 2022, 21:33

Dank je wel lieverd!

Britta - Oktober 09 2022, 23:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Voor mij is ze mijn steun en toeverlaat alsof ze me persoonlijk kent weet ze mij heel goed in te voelen ❤️

Leentje - Oktober 09 2022, 21:30

Dank je wel lieverd!

Britta - Oktober 09 2022, 23:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Super om je gesproken te hebben??Liefs Annette

Juli 26 2022, 00:35

Dank je wel <3

Britta - Juli 26 2022, 14:01
Ster Ster Ster Ster Ster

verbinding was ineens weg. heb je dank je kunnen zeggen. bij deze . dankjewel voor het kijken

Joyci - Juni 05 2022, 20:41

Heel graag gedaan. Vertrouw op je eigen gevoel en op de liefde die er is

Britta - Juni 05 2022, 22:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb het gesprek met Britta als heel goed ervaren.

annemiek - Mei 04 2022, 17:04

Dank je wel voor je review!

Britta - Mei 04 2022, 17:41
Ster Ster Ster Ster Ster

ik voor je uitleg en verschaffen van inzichten. begrijp het gelijk een stukje beter. warme groet

peter - April 29 2022, 22:50

Graag gedaan!

Britta - April 30 2022, 00:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieverd het was een fijn en leuk gesprek. Dankjewel voor de raad ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken ik ga het voortaan ook zo aanpakken met hem . Ik hoop wel dat hij er voor open gaat staan omdat met mij te willen doen . Veel liefs ?

Leentje - April 29 2022, 17:42

Dank je wel voor je reactie! Draag uit wat je geleerd hebt en dan komt het 1000% goed

Britta - April 29 2022, 21:36