Afwezig
Profielfoto van Carma Coaching 16

Carma Coaching

Ster Ster Ster Ster Ster
261 reviews

Nieuwetijds-Medium, bekend en ervaren Ziels-Liefde & Tweelingziel Expert, Helend (innerlijk) Kind Coach, Energie, Alchemie en Magie-werk

Afwezig

Over mij

"IN HET DIEPSTE VAN HAAR KERN IS CAROLINE EEN ZIEL DIE HARTEN WIEGT EN GENEEST, DIE HARTEN LAAT DANSEN." Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktij

"IN HET DIEPSTE VAN HAAR KERN IS CAROLINE EEN ZIEL DIE HARTEN WIEGT EN GENEEST, DIE HARTEN LAAT DANSEN."
Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden. Meestal in de ochtend of de (late) middag.
Ik werk zonder voorkennis en zonder hulpmiddelen, laat mij leiden door mijn team en via hen ontvang ik The Higher Love Templates.

Caroline is een Divine Feminine, architect van de Nieuwe Tijd & Nieuwetijdsliefde, een lichtwerper, bruggenbouwer, een verbindende waarnemer en zij ervaart kosmische liefde. Hierdoor kan zij je goed ondersteunen: "Het is mijn passie om jou de vonk van ware liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken."

Carma Coaching is gespecialiseerd in:
❂ Magische en Kosmische Liefdesverbindingen; al meer dan een decennia expert in Zielsliefde connecties (Tweelingzielen, Karmische & Energetische connecties, Soulmates, Nieuwetijdsliefde/Kosmische Liefde)
❂ Transformatie-processen; inzicht in blokkades, innerlijke overtuigingen, kernwonden
❂ Blauwdruk reading mbt Tweelingziel en Zielsliefde connecties, Caroline leest de reden van de ontmoeting, de reden van de gelijktijdige incarnatie, jouw/'jullie' ziels-herinneringen, vorige levens e.d. Ook krijg je handvatten mee.
❂ Miracle-Worker/Energie-werk; o.a. healing, inzicht in jouw (ziels)pad: hoe je contact kunt maken met je diepste wezen en wensen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s)
❂ De Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) & Leven in 5D
❂ Ondersteuning van de Man in Ontwaking
❂ De Nieuwe Partnerschappen (Founder Nieuwetijdsliefde)
❂ Ondersteuning van Lichtkinderen (Nieuwetijdskinderen) als gecertificeerd Holistisch & Helend KindCoach
❂ Love reading; je krijgt verheldering rondom de liefde, je liefdesrelatie inzake angsten/veranderingen/separatie/aantrekken & afstoten/vreemdgaan/scheiding etc
❂ Vrouw-coach: ervaringsdeskundige vrouwelijke hormonen (vnml (pre)overgang, schildklier, bijnier/stress, hormonale disbalans)
❂ Happy Inspirator & Motivator, in mijn consulten duw ik je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is (en ik laat je niet toegeven aan twijfel)

Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat over herkenning, genezing, acceptatie, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid. Informatie inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum) en/of voorspellingen kan ik met alle goede wil niet beantwoorden. Tijd is de vijand van het ego. Bovendien tasten voorspellingen de autoriteit en vrijheid aan van jou, van de ander. Iedereen heeft zijn of haar eigen zielspad te volgen.
Ik probeer zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van een ander, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet, je een glimp te laten opvangen van het Goddelijke en je innerlijk kind stukken te laten herkennen.

Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over de liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces en inzicht in jouw (licht/innerlijke) kind. Ik kan je als ervaringsdeskundige ook inzicht geven in gezond(er), uitgebalanceerd leven cq. je ondersteunen met adviezen in tijden van hormonale disbalansen (de (pre)overgang/schildklier/bijnier/stress) en in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in je weten.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +3
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +1

Reviews

Consulent Carma Coaching heeft 261 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Caroline, ik kan er weer tegen ?

Vos - September 13, 18:29

Dankjewel lieve schat, ik wens jou zoveel liefde, een mooie zachte weg en innerlijke rust

Carma Coaching - September 13, 18:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel!! Wat een positief nieuws!! Ik houd je op de hoogte ! I

Pip - Juli 13, 19:23

Het is je zo gegund lovely soul. Ik geef je van een afstand nog een extra healing mee, ok?

Carma Coaching - Juli 13, 19:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik bent heel erg blij dat ik je heb gesproken. Gedurende het gesprek continu kippenvel van mijn kruin tot aan mijn tenen. Heel bijzonder nog niet eerder meegemaakt. Magisch gewoon. Ik ga aan de slag. Kan niet wachten dat het eindelijk zover mag zijn. Vanuit mijn hart: dank je wel! Liefs Sabine

Sabine - Juni 26, 11:49

Lieve mooie stralende ziel, onthoud dat je een oneindig licht bent & alles kunt manifesteren vanuit je hogere hart. Het is al zover!;-)

Carma Coaching - Juni 26, 12:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Fantastische vrouw, moest je even updaten haha. Dankjewel voor het fijne gesprek. We gaan shinen! ♡ Liefs

Anoniem - Juni 25, 10:48

Wow, wat een geweldig hoog vibrationeel gesprek en joehoe, wat een prachtige ontwikkelingen. Zo blij voor jou. Keep spreading the love!

Carma Coaching - Juni 25, 12:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Niet meer gelukt om je te bedanken, wederom! 1000 maal dank ❤️

Maart 28, 19:48
Bekijk alle 261 reviews