Carma Coaching

Bekend Ziels-Liefde expert; Tweelingzielen/Energetische connecties, Love readings, Nieuwe Tijd, Stress-coaching, Helderwetend, Happy Inspirator

Gebeld worden door Carma Coaching?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel in gesprek


De wachtrij is vol De wachtrij is gesloten In wachtrij plaatsnemen »

Log in om gebruik te maken van de wachtrij.


De consulent is momenteel niet bereikbaar

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 592
 • Rekent € 1,50 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Gezondheidscoach
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Chakra
 • Zielsverwanten
 • Spirituele ontwikkeling
 • Energieën
 • Helderhorendheid
 • Helderziendheid
 • Stress coaching
 • Energetische therapie
 • Gelukscoach
 • Tweelingzielen

Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken tot maanden. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden.
Tot 1 juni a.s. kun je mij ook bereiken via het 0900 nummer.

Het is mijn passie om jou de vonk van ware liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken: "In het diepste van haar kern is Caroline een ziel die harten wiegt en geneest, die harten laat dansen."

In deze tijden van angst kun je tevens met mij praten over wat er gaande is in de wereld (Corona virus), in jouw binnenwereld, in je lijf, in je bewustzijn en onderbewustzijn, in jouw hart, jouw ziel. Ik geef je inzicht en bied je versterking in jouw hart-immuniteit, geef je mee hoe je angsten kunt 'loslaten' waardoor de (innerlijke) stress vermindert & je je weer kunt opladen en tot rust kunt komen. Ik bied je ook een energie boost d.m.v een healing (op afstand).
In the meantime, stay safe.

Carma Coaching is gespecialiseerd in
❂ Heilige Liefdesverbindingen; al jarenlang expert in Zielsliefde connecties (Tweelingzielen, Karmische & Energetische connecties, Soulmates, Nieuwetijdsliefde)
❂ Transformatie-processen; inzicht in blokkades, innerlijke overtuigingen, kernwonden
❂ Blauwdruk reading mbt Tweelingziel en Zielsliefde connecties, Caroline leest de reden van de ontmoeting, de reden van de gelijktijdige incarnatie, jouw/'jullie' ziels-herinneringen, vorige levens e.d. Ook krijg je handvatten mee.
❂ Energie werk; o.a. healing, inzicht in jouw (ziels)pad: hoe je contact kunt maken met je diepste wezen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s)
❂ De Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) & Leven in 5D
❂ Ondersteuning van de Man in Ontwaking
❂ De Nieuwe Partnerschappen (Founder Nieuwetijdsliefde)
❂ Ondersteuning van Lichtkinderen (Nieuwetijdskinderen) als gecertificeerd Holistisch & Helend KindCoach
❂ Love reading; je krijgt verheldering rondom de liefde, je liefdesrelatie inzake angsten/veranderingen/separatie/aantrekken & afstoten/vreemdgaan/scheiding etc
❂ Vrouw-coach: ervaringsdeskundige vrouwelijke hormonen (vnml (pre)overgang, schildklier, bijnier/stress, hormonale disbalans)
❂ Happy Inspirator & Motivator, in mijn consulten duw ik je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is (en ik laat je niet toegeven aan twijfel)

"Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat alleen niet over perfectie (bereiken), lessen leren, keihard (aan jezelf) werken of over hereniging: het gaat over herkenning, genezing, onthechting, acceptatie, perceptie, illusies en begoochelingen, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid, daarom vertel ik je dus ook wat je misschien niet wilt horen. Info inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum of vragen als 'komt het goed') kan ik met alle goede wil niet beantwoorden. Waarlijk spiritueel 'werk' is namelijk nooit op basis van voorspelling.

Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over de liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces en inzicht in jouw (licht)kind. Ik kan je als ervaringsdeskundige ook inzicht geven in gezond(er), uitgebalanceerd leven cq. je ondersteunen met adviezen in tijden van hormonale disbalansen (de (pre)overgang/schildklier/bijnier/stress) en in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in het nu."
**•.¸♥¸.•**
Meer informatie over mij en/of zielsverwantschap, het nieuwe tijdperk, de nieuwe partnerschappen, het heilige vrouwelijke en mannelijke, innerlijke transformatieprocessen en getuigschriften kun je vinden op mijn website, via mijn facebookpagina at nieuwetijdsliefde of via mijn blog.

Mijn website »

Reviews

Consulent Carma Coaching heeft 69 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Wat een geweldig gesprek! In eerste instantie gaf ik niet veel info en je kwam er zelf mee wat er loos was. Ben blij dat je mijn intuïtie kon bevestigen. Ik ga aan het werk met mezelf en heb vertrouwen in de toekomst. Bij contact zal ik sterk zijn en zeggen dat ik erover na zal denken en er later op terug zal komen

Dtje - 16-03-2020 19:17
  Graag gedaan, meer dan graag gedaan zelfs. Je bent een heel fijne spirit om voor te mogen readen, je bent wijs, dus vertrouw op je intuïtie
Reactie van: Carma Coaching

Ken Caroline inmiddels alweer tien jaar en al vele gesprekken gehad en nu via de telefoon, omdat ik met 1 brandende vraag zat. Weer duidelijk helder en nuchter antwoord waar ik weer verder mee kan. Fijn zo en ik sluit dit boek en open weer een nieuwe. Dank mooie lieve ziel. Tot snel. Xx

Stephanie - 15-03-2020 14:31
  Wat lief, ik hart jou, ondersteun je graag. De waarheid is niet altijd leuk maar bied je groei. kijk eens waar je nu staat, trots op jou xx
Reactie van: Carma Coaching

Ontzettend bedankt!

Een niet-geregistreerde gebruiker - 01-03-2020 16:26
  Sweety, graag gedaan en onthoud dat je 'sparkled' en ook dit aan kan. Zoveel liefde en rust (in je hoofd en hart) voor jou xx
Reactie van: Carma Coaching

Bekijk alle 69 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: