Carma Coaching

Bekend Ziels-Liefde expert (Tweelingzielen, Nieuwetijdsliefde) - Hartezaken - Nieuwe Tijd & Transformatie - Helderwetend - Jouw liefdesleven in 2020

Gebeld worden door Carma Coaching?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel in gesprek


De wachtrij is vol De wachtrij is gesloten In wachtrij plaatsnemen »

Log in om gebruik te maken van de wachtrij.


De consulent is momenteel niet bereikbaar

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • Afwezig
 • Boxnummer 592
 • Rekent € 1,50 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Gezondheidscoach
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Chakra
 • Zielsverwanten
 • Spirituele ontwikkeling
 • Energieën
 • Helderhorendheid
 • Helderziendheid
 • Stress coaching
 • Energetische therapie
 • Rouwverwerking
 • Gelukscoach
 • Tweelingzielen

Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching en onlangs op deze lijn gestart. Ik heb al jarenlang een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken tot maanden. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden.

Carma Coaching is gespecialiseerd in Zielsliefde, Nieuwetijdsliefde, Transformatie-processen en biedt inzicht in Hoger-Hart sensaties.
Caroline is een Divine Feminine ❂ Al jarenlang expert in Tweelingziel, Karmische en Energetische connecties ❂ Moonchild ☾ Free Spirit ❂ Witte Wicca ❂ Founder Nieuwetijdsliefde; veel kosmische kennis van de Nieuwe Partnerschappen ❂ Lichtwerper ❂ Gecertificeerd Holistisch Life-coach en KinderYogaCoach ❂ Healing power ❂ Helderwetend Heldervoelend Helderziend ❂ Transformatiecoach ❂ Lichtkinderen ❂ Happy Hippie ❂ Spirituele kennis van de Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) ❂ Ondersteuning van de 'Awakening Man' (de man in ontwaking) ❂ Ervaringsdeskundige Vrouwelijke hormonen (vnml (pre)overgang, schildklier, bijnier/stress, hormonale disbalans)

In het diepste van haar kern is Caroline een ziel die harten wiegt en geneest, die harten laat dansen.
"Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat alleen niet over perfectie (bereiken), keihard werken of over hereniging: het gaat over herkenning, genezing, onthechting, acceptatie, perceptie, illusies en begoochelingen, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid, daarom vertel ik je dus ook wat je misschien niet wilt horen. Zeker omtrent info inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum of vragen als 'komt het goed'). Ik kan dit type vragen en verzoeken met alle goede wil niet beantwoorden. Waarlijk spiritueel 'werk' is namelijk nooit op basis van voorspelling.

Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces, inzicht in jouw (licht)kind. Ik kan je als ervaringsdeskundige ook inzicht geven in gezonder leven cq. je ondersteunen met adviezen in tijden van hormonale disbalansen (de (pre)overgang//schildklier/bijnier) en in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in het nu."

**•.¸♥¸.•**
Meer informatie over mij en/of zielsverwantschap, het nieuwe tijdperk, de nieuwe partnerschappen, het heilige vrouwelijke en mannelijke, innerlijke transformatieprocessen en getuigschriften kun je vinden op mijn website, via mijn facebookpagina at nieuwetijdsliefde of via mijn blog.

Mijn website »

Reviews

Consulent Carma Coaching heeft 45 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Heel fijn weer Caroline. Ik had het echt even nodig. Je weet het altijd zo goed uit te leggen. Bedankt voor je nuttige tips! La la it is :). Veel liefs

Elly - 02-12-2019 17:45
  Love you soul-sister. Ik ben er altijd voor je, in licht, liefde en respect. En dank weer voor je vertrouwen in mij en mijn missie ♡
Reactie van: Carma Coaching

Wow, wat een prachtige reading was dit weer. Je pikt altijd zo goed op wat er gaande is aan beide kanten. Clarity, bevestiging. Mooi. Dank, met liefdevolle groet!

Weegschaal - 02-12-2019 17:04
  Een magische en liefdevolle groet terug en heel graag gedaan, jouw energie is zo verfijnd en puur, heerlijk om voor je te mogen readen ♡ ♡ ♡
Reactie van: Carma Coaching

Zalig hoe ze dingen weet inverband met twz. Duidelijkheid in mijn verwarring en duidelijkheid hoe hij erin zit; Ik weet dat ik leiding moet nemen hierin en zal dit nu wel aanpakken. Hoop bij een volgende ontmoeting ik mijn angst opzij kan zetten . xx

Moeke - 30-11-2019 17:00
  Het was ook fijn je inzichten te mogen geven waar je iets mee kunt. Ik wens je zoveel kracht om uit de angst te stappen, in liefde. Namaste
Reactie van: Carma Coaching

Bekijk alle 45 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: