Afwezig
Profielfoto van Carma Coaching 16

Carma Coaching

Ster Ster Ster Ster Ster
257 reviews

Nieuwetijds-Medium, bekend & ervaren Ziels-Liefde Expert, Hoog Vibrationele inzichten, Helend (innerlijk) Kind Coach, Energie, Alchemie en Magie-werk

Afwezig

Over mij

"IN HET DIEPSTE VAN HAAR KERN IS CAROLINE EEN ZIEL DIE HARTEN WIEGT EN GENEEST, DIE HARTEN LAAT DANSEN." Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktij

"IN HET DIEPSTE VAN HAAR KERN IS CAROLINE EEN ZIEL DIE HARTEN WIEGT EN GENEEST, DIE HARTEN LAAT DANSEN."
Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden. Meestal in de ochtend of de (late) middag.
Ik werk zonder voorkennis en zonder hulpmiddelen, laat mij leiden door mijn team en via hen ontvang ik The Higher Love Templates.

Caroline is een Divine Feminine, architect van de Nieuwe Tijd & Nieuwetijdsliefde, een lichtwerper, bruggenbouwer, een verbindende waarnemer en zij ervaart kosmische liefde. Hierdoor kan zij je goed ondersteunen: "Het is mijn passie om jou de vonk van ware liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken."

Carma Coaching is gespecialiseerd in:
❂ Magische en Kosmische Liefdesverbindingen; al meer dan een decennia expert in Zielsliefde connecties (Tweelingzielen, Karmische & Energetische connecties, Soulmates, Nieuwetijdsliefde/Kosmische Liefde)
❂ Transformatie-processen; inzicht in blokkades, innerlijke overtuigingen, kernwonden
❂ Blauwdruk reading mbt Tweelingziel en Zielsliefde connecties, Caroline leest de reden van de ontmoeting, de reden van de gelijktijdige incarnatie, jouw/'jullie' ziels-herinneringen, vorige levens e.d. Ook krijg je handvatten mee.
❂ Miracle-Worker/Energie-werk; o.a. healing, inzicht in jouw (ziels)pad: hoe je contact kunt maken met je diepste wezen en wensen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s)
❂ De Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) & Leven in 5D
❂ Ondersteuning van de Man in Ontwaking
❂ De Nieuwe Partnerschappen (Founder Nieuwetijdsliefde)
❂ Ondersteuning van Lichtkinderen (Nieuwetijdskinderen) als gecertificeerd Holistisch & Helend KindCoach
❂ Love reading; je krijgt verheldering rondom de liefde, je liefdesrelatie inzake angsten/veranderingen/separatie/aantrekken & afstoten/vreemdgaan/scheiding etc
❂ Vrouw-coach: ervaringsdeskundige vrouwelijke hormonen (vnml (pre)overgang, schildklier, bijnier/stress, hormonale disbalans)
❂ Happy Inspirator & Motivator, in mijn consulten duw ik je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is (en ik laat je niet toegeven aan twijfel)

Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat over herkenning, genezing, acceptatie, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid. Informatie inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum) en/of voorspellingen kan ik met alle goede wil niet beantwoorden. Tijd is de vijand van het ego. Bovendien tasten voorspellingen de autoriteit en vrijheid aan van jou, van de ander. Iedereen heeft zijn of haar eigen zielspad te volgen.
Ik probeer zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van een ander, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet, je een glimp te laten opvangen van het Goddelijke en je innerlijk kind stukken te laten herkennen.

Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over de liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces en inzicht in jouw (licht/innerlijke) kind. Ik kan je als ervaringsdeskundige ook inzicht geven in gezond(er), uitgebalanceerd leven cq. je ondersteunen met adviezen in tijden van hormonale disbalansen (de (pre)overgang/schildklier/bijnier/stress) en in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in je weten.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Zielsverwanten +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1

Reviews

Consulent Carma Coaching heeft 257 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Niet meer gelukt om je te bedanken, wederom! 1000 maal dank ❤️

Maart 28, 19:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Haha, je hebt mij zo goed door.. dankjewel voor je uitleg weer en ik ga je artikel lezen. Tot snel ❤️

Anoniem - Maart 26, 13:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Duizend maal dank lieve Caroline! ❤️E

Maart 11, 15:49

You can do it girl, liefs ♡

Carma Coaching - Maart 12, 09:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Weet je Caroline, toen ik je 9 jaar terug je ooit ontmoette in Bussum zei je -toen je de waarheid in mijn ogen zag- dat Liefde een heilige zaak is! Ja, dat is toch echt zo. En dit heb ik in de diepte en hoogte in verschillende karmische connecties ervaren. De twinsoulreis is toch wel even in menselijke gedaante het meest ultieme om te beleven. Tja, mooie en moeilijke liefde zoals jij dat weer zei. Ik ben al heel voldaan met zelfliefde. Wat wil een mens nog meer hebben en uitzenden. Dank je wel.

TwinY - Januari 22, 12:49

♥️

Carma Coaching - Januari 22, 12:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ga genieten zonder voorwaarden, ben zo enorm blij en gelukkig met mijn mooie ervaringen. Dit alles raakt me in mijn ziel en mijn hart is open gegaan. Ik vind het ontzettend bijzonder. Veel dank voor je mooie uitspraken en een luisterend oor. Alle liefs ♥️

Resh - Januari 09, 19:57

♥️ You are so welcome dear happy soul!

Carma Coaching - Januari 09, 20:00
Bekijk alle 257 reviews