Carma Coaching

Ziels-Liefde expert; Tweelingziel & Energetische connecties, Nieuwe Tijd specialist, Hartsverbinder, Love Readings, Helderwetend, Happy Inspirator

Gebeld worden door Carma Coaching?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel in gesprek


De wachtrij is vol De wachtrij is gesloten In wachtrij plaatsnemen »

Log in om gebruik te maken van de wachtrij.


De consulent is momenteel niet bereikbaar

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 592
 • Rekent € 1,50 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Gezondheidscoach
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Chakra
 • Zielsverwanten
 • Spirituele ontwikkeling
 • Energieën
 • Helderhorendheid
 • Helderziendheid
 • Energetische therapie
 • Gelukscoach
 • Tweelingzielen
 • Life Coaching

Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching. Al jarenlang heb ik een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken tot maanden. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden.
Tot 1 september a.s. kun je mij ook bereiken via het 0900 nummer.

Het is mijn passie om jou de vonk van ware liefde en harmonie te laten herkennen. We lopen namelijk allemaal op een pad van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken: "In het diepste van haar kern is Caroline een ziel die harten wiegt en geneest, die harten laat dansen."

Carma Coaching is gespecialiseerd in
❂ Heilige Liefdesverbindingen; al jarenlang expert in Zielsliefde connecties (Tweelingzielen, Karmische & Energetische connecties, Soulmates, Nieuwetijdsliefde)
❂ Transformatie-processen; inzicht in blokkades, innerlijke overtuigingen, kernwonden
❂ Blauwdruk reading mbt Tweelingziel en Zielsliefde connecties, Caroline leest de reden van de ontmoeting, de reden van de gelijktijdige incarnatie, jouw/'jullie' ziels-herinneringen, vorige levens e.d. Ook krijg je handvatten mee.
❂ Energie werk; o.a. healing, inzicht in jouw (ziels)pad: hoe je contact kunt maken met je diepste wezen, je diepere drijfveren, jouw unieke levensdoel, je werkelijke (ziels)verlangen(s)
❂ De Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) & Leven in 5D
❂ Ondersteuning van de Man in Ontwaking
❂ De Nieuwe Partnerschappen (Founder Nieuwetijdsliefde)
❂ Ondersteuning van Lichtkinderen (Nieuwetijdskinderen) als gecertificeerd Holistisch & Helend KindCoach
❂ Love reading; je krijgt verheldering rondom de liefde, je liefdesrelatie inzake angsten/veranderingen/separatie/aantrekken & afstoten/vreemdgaan/scheiding etc
❂ Vrouw-coach: ervaringsdeskundige vrouwelijke hormonen (vnml (pre)overgang, schildklier, bijnier/stress, hormonale disbalans)
❂ Happy Inspirator & Motivator, in mijn consulten duw ik je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is (en ik laat je niet toegeven aan twijfel)

"Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat alleen niet over perfectie (bereiken), lessen leren, keihard (aan jezelf) werken of over hereniging: het gaat over herkenning, genezing, onthechting, acceptatie, perceptie, illusies en begoochelingen, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid. Maar informatie inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum of vragen als 'komt het goed') kan ik met alle goede wil niet beantwoorden. Waarlijk spiritueel 'werk' is namelijk nooit op basis van voorspelling.
Als je naar mij uitreikt voor een reading weet dan dat ik dus geen voorspellingen doe, dit tast namelijk de autoriteit en vrijheid aan van jou, van de ander. Iedereen heeft zijn of haar eigen zielspad te volgen.
Ik adviseer daarnaast ook nooit en ik ga ook niet moraliseren maar probeer juist zo objectief en duidelijk mogelijk het diepste van jou, van een ander, te vertolken. Om een spiegel voor je te zijn, waarin jij jezelf ziet. Ik snap dat je het liefst hapklare tips en/of voorspellingen krijgt die ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk samenkomt met je (ziels)geliefde. Maar zo werkt het niet. Een goede relatie begint bij jezelf. Aldus het vermogen om jezelf volledig en onvoorwaardelijk lief te hebben. Ik probeer je tijdens een reading een glimp te laten opvangen van het Goddelijke maar je ook je eigen donkere kant te laten herkennen, die te aanvaarden en te integreren in je persoonlijkheid.

Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over de liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces en inzicht in jouw (licht)kind. Ik kan je als ervaringsdeskundige ook inzicht geven in gezond(er), uitgebalanceerd leven cq. je ondersteunen met adviezen in tijden van hormonale disbalansen (de (pre)overgang/schildklier/bijnier/stress) en in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in het nu."
**•.¸♥¸.•**
Meer informatie over mij en/of zielsverwantschap, het nieuwe tijdperk, de nieuwe partnerschappen, het heilige vrouwelijke en mannelijke, innerlijke transformatieprocessen en getuigschriften kun je vinden op mijn website, via mijn facebookpagina at nieuwetijdsliefde of via mijn blog.

Mijn website »

Reviews

Consulent Carma Coaching heeft 95 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Het etiketje is inderdaad niet waar het om draait en dit begin ik de laatste tijd ook echt te ervaren en te voelen. Het gaat om de connectie en de intensitijd er van;) mooi hoe je hebt ingevoeld want ik herken ons daar echt in.. liefs!

Minne - 04-07-2020 11:42
  Je bent een wijze godin die langzaamaan de dynamiek van jullie verbinding doorziet, vier de liefde en laat het stromen. Liefs terug
Reactie van: Carma Coaching

Werken aan mezelf.... Dank je voor je advies en heldere uitleg.

miera - 01-07-2020 00:00
  Lief zijn voor jezelf, werken hoeft niet. Heel graag gedaan mooie ziel. Ik wens je de hemel in je hart
Reactie van: Carma Coaching

❤️

Anoniem - 21-06-2020 13:20
  I heart you too
Reactie van: Carma Coaching

Bekijk alle 95 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: