Reviews

Consulent Catharina Hamer heeft 230 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Nogmaals heel erg bedankt Catharina. Gedurende een periode van grote veranderingen ben je mijn rots in de branding!

Silvia - Februari 07, 09:40

Dankjewel! Het is zo mooi om te zien hoe sterk jij al geworden bent!

Catharina Hamer - Februari 07, 09:45
Ster Ster Ster Ster Ster

sfinx - December 07 2021, 14:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Lous - November 27 2021, 14:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Super geeft je een boost helpt je de zaken op een rij te krijgen

Chantal - September 16 2021, 04:03

Dankjewel! Mooi zoals je de sessie ervaren hebt: De inzichten om jouw leven (weer) zinvol & gelukkig te maken! Veel liefdevolle energie!

Catharina Hamer - September 16 2021, 06:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Martijn - September 10 2021, 12:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Catharina, bedankt voor een liefdevol consult. Verbinding werd verbroken, but i get the message! Super fijn, dank je wel. x

Dragonfly - Augustus 05 2021, 13:17

Dankjewel! Fijn dat je weet hoe je verder kunt gaan in Jouw mooie leven! Lieve groeten, Catharina

Catharina Hamer - Augustus 05 2021, 14:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn gesprek, top consult! Snel, accuraat en goed advies. Dank Catharina.

Augustus 04 2021, 12:19

Dankjewel voor je review! Je bent helend goed bezig! Mededogen in plaats van medelijden! Mooi! Veel liefde & licht!

Catharina Hamer - Augustus 04 2021, 12:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Catharina voor het verhelderend gesprek. Fijn hoe jij alles duidelijk kunt uitleggen. Ik na nu verder en er aan werken het los te laten. ❤️✨

Cathy - Augustus 04 2021, 11:15

Dankjewel voor je mooie review! Het loslaten loslaten doe je al helend goed door te zien wat er werkelijk speelt! Veel liefdevolle energie!

Catharina Hamer - Augustus 04 2021, 12:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Lous - Juli 30 2021, 17:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Lous - Juli 29 2021, 17:13