Afwezig
Profielfoto van Chantie

Chantie

0 reviews

Welkom op mijn profiel! Helderziend & heldervoelend. Lenormand kaartlegster en life coaching. Ik voel intuïtief voor je in. Ik typ snel en empatisch.

Afwezig

Over mij

♥♥♥ Sinds enkele jaren leg ik Lenormand kaarten en voel daarbij in de op jouw situatie ♥♥♥. Eventueel wil ik pendelen voor je. Ik kan situaties aanvoelen door mijn heldervoelend en helderz

♥♥♥ Sinds enkele jaren leg ik Lenormand kaarten en voel daarbij in de op jouw situatie ♥♥♥. Eventueel wil ik pendelen voor je. Ik kan situaties aanvoelen door mijn heldervoelend en helderziendheid. Heb een sterke intuïtie. Ook kan ik een (fairy)tarotkaart voor je trekken. Je kan bij mij terecht voor relatie- liefdes, break-up vragen. Samen gaan we kijken naar jouw vraagstuk en zal ik je handvatten aanreiken om door een voor jou belangrijke periode heen te komen. Ik ben tevens via de mail voor jou bereikbaar. ♥♥♥ Liefs Chantie & tot snel ♥♥♥.

Lees meer..

Reviews

Consulent Chantie heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en