Reviews

Consulent Chantie heeft 14 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hartelijke dank ! Je sloeg de nagel op de kop. T blijft pijnlijk om niets te kunnen doen.

Irisroos - Februari 29, 16:30

Hou je goed, en zeker is onmacht heel pijnlijk. Wees lief voor jezelf xxx

Chantie - Februari 29, 16:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Laatste zin van je zag ik niet meer Je bent goed xxx

Anoniem - Februari 26, 14:17

Dankjewel voor je mooie review. Jij verdiend alle geluk en liefde, zet jezelf op 1. En ja, hij kijkt ;) x

Chantie - Februari 26, 14:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - December 19 2023, 07:29

Chantie - December 19 2023, 10:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Zó een fijne eerlijke vrouw die absoluut geen valse hoop verkoopt of kletspraatjes. Ze legt exact hoe de vork in de steel zit ❤️ Heel erg waardevol 🙏🏼

December 13 2023, 22:30

Dankjewel voor je mooie woorden en heel fijn dat de gesprekken waardevol voor zijn. Heel veel liefs xxx Chantie

Chantie - December 15 2023, 11:29
Ster Ster Ster Ster Ster

WoW ! Je blies me van mijn sokken ! Zo accuraat ! Hartelijke dank !

Irisroos - November 10 2023, 15:15

Graag gedaan! xxx

Chantie - November 10 2023, 15:45
Ster Ster Ster Ster Ster

heel goed! ongecompliceerd! positief luchtig en geen magier! waneer hoor ik m weer denk je ?dagen , weken??

Thea - Oktober 24 2023, 12:23

Dankjewel voor je mooie woorden! Hou vooral nu de focus op jezelf. Tijd is lastig ivm energieën maar ik verwacht op korte termijn xxx

Chantie - Oktober 24 2023, 12:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor je reading! Ik wilde je nog appen dank je wel maar hij viel uit! Ik ben rustig en heb vertrouwen. Duizendmaal maal dank voor je oprechtheid 🙏🏽

Anna - Oktober 21 2023, 13:31

Bedankt voor je mooie review. Heb vertrouwen in jezelf en de situatie en houdt moed xxx

Chantie - Oktober 23 2023, 10:47
Ster Ster Ster Ster Ster

WoW hoe je het doet .. dit was echt de nagel op de kop. Hartelijke dank !

Irisroos - Oktober 17 2023, 15:44

Bedankt voor jouw mooie review. xxx

Chantie - Oktober 17 2023, 16:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Lis - Oktober 13 2023, 11:22

Chantie - Oktober 13 2023, 11:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Vandaag voor de eerste keer gechat met Chantie en ik weet nu al dat ze het heel druk gaat krijgen hier. Wat ze legt in het “hier en nu” klopt 100%. Ook heel fijn dat er met verschillende kaarten gekeken wordt. Dat geeft een veel beter totaalbeeld. Dankjewel voor het meekijken Chantie ❤️

September 27 2023, 22:51

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat je een totaalbeeld hebt gekregen xxx

Chantie - September 29 2023, 09:51