Cornelis Simon - Box: 832 - Topconsulenten.nl

Aanwezig

Cornelis Simon

Ster Ster Ster Ster Ster
251 reviews

BEROEMD TOP astroloog en medium gespecialiseerd in liefdeszaken en werk. Tijdslijnen!

Aanwezig

Over mij

Ik heb 20 jaar ervaring als astroloog, helderziende, coach en tarot kaartlegger. Ik kan duidelijk aangeven wat de ander denkt en of jullie ooit nog bij elkaar komen bijvoorbeeld. Ook kan ik zien wanne

Ik heb 20 jaar ervaring als astroloog, helderziende, coach en tarot kaartlegger. Ik kan duidelijk aangeven wat de ander denkt en of jullie ooit nog bij elkaar komen bijvoorbeeld. Ook kan ik zien wanneer je je ware levenspartner tegenkomt als je single bent. Graag help ik jou verder betreffende liefdeszaken, carriere en algemene levensvragen. Ik geef gedetailleerde antwoorden inclusief tijdslijnen. Mocht mijn status op afwezig, busy of pauze staan, laat gerust een text bericht achter, ik antwoord razendsnel en verdiep me vol concentratie in al je vragen.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +56
  • Zielsverwanten +10
  • Tweelingzielen +2
  • Vreemdgaan +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Helderziendheid +3
Life Coaching icon
Life Coaching +7
  • Levensvragen +2
  • Welzijn +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +5
  • Carrière +3
  • Levensinrichting +2

Reviews

Consulent Cornelis Simon heeft 251 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Weet niet of ik zin heb in al die drukte, maar dat zijn luxe 'problemen' ;-) IK wacht op de juiste timing, en blijf luchtig. Nu eerst aan de slag. Dank je wel!

Marc - Mei 10, 21:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Geen spijt van dit gesprek met Cornelis. Echt goede informatie en handvaten die je meegeeft. Hartelijk dank ervoor! Liefs

Nijntje - April 30, 23:17

Cornelis Simon - Mei 01, 10:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Het is jammer dat deze consulten zo duur is want woooow wat een informatie! Alles wat hij niet kon weten gooide hij er zo uit! Perfectie!!!

April 06, 14:17

Dankje wel komende tijd ga ik er wat deals uitgooien qua korting maak je verder geen zorgen oke

Cornelis Simon - April 06, 14:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Na geboortedatum en even invoelen, kwamen de antwoorden als vanzelf. Verhaal klopt heel erg met mijn gevoel en ingeving. Tijdslijnen zouden ook zo maar kunnen kloppen. Geduld is een schone zaak, hoe lastig ook soms 🙏🏽. Dank je wel!

Marc - Maart 13, 21:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Cornelis! Ik had niet heel veel tijd, maar jouw antwoorden komen als een waterval binnen stromen; geweldig! Ook het invoelen gaat supersnel. Nogmaals dank en tot de volgende keer.

Februari 26, 10:52

Cornelis Simon - Februari 26, 18:59
Bekijk alle 251 reviews
nl en
Support