Desiree - Box: 923 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 923 (€ 0,90 p.m.)

Desiree

Ster Ster Ster Ster Ster
8 reviews

Tweelingzielen, soulmates, empaths, HSP. Chakra's en heldervoelendheid. Kattenfluisteraar. Feline Starseeds, Lyra, Sirius en Pleiaden.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 923 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als ontwikkelingscoach op relationeel gebied help ik jou graag om op een lichtere en bewustere manier om te gaan met de uitdagingen die veel HSP's ervaren in (liefdes)relaties. Als kattenfluisteraar

Als ontwikkelingscoach op relationeel gebied help ik jou graag om op een lichtere en bewustere manier om te gaan met de uitdagingen die veel HSP's ervaren in (liefdes)relaties.

Als kattenfluisteraar help ik jou contact te maken met je inner Feline en je band met je furbabies (pardonnez le mot, ik vind het zo'n leuke term) nog meer te verdiepen. Katten zijn magische wezens die jouw energie haarfijn aanvoelen. Ken je dat gevoel, dat wanneer je zelf niet lekker in je vel zit of ergens over piekert, je kat ineens 'raar' of geagiteerd gaat doen? Dat is je kat die jou probeert te helpen door: a) het ellendige gevoel weg te nemen en b) jou een belangrijke boodschap mee te geven door het gevoel te spiegelen. Vind je het fijn als iemand even mee kan kijken in dat kleine koppie? Ik help je hier heel graag mee.

Voor empaths is liefde en intimiteit niet vanzelfsprekend - waarom zou je iemand zó dichtbij durven laten komen, als je de hele dag al andermans energieën (emotionele en/of fysieke pijn, gedachtes, noem het maar op) in je lichaam en systeem voelt? I feel you.

Misschien heb je wel je Tweelingziel of een nabije Soulmate ontmoet? It's a bit of a rough ride, isn't it? Tegelijkertijd is het ook een enorm sacrale ervaring waarin je kanten van jezelf leert kennen die je niet voor mogelijk achtte. Soulmates maken vaak veel los, en vragen net als Twins om een bepaalde aanpak. Je omgeving begrijpt vaak totaal niet wat er aan de hand is. Hier kan ik je, als ervaringsdeskundige maar ook na jarenlang onderzoek, heel goed mee helpen.

Met andere woorden:
ik hoop van je te horen en je te mogen helpen met relatievragen, HSP- en empath-issues en het bijzondere proces van Twins en Soulmates. What a time to be alive!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Tweelingzielen +2

Reviews

Consulent Desiree heeft 8 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hele lieve vrouw, luistert goed en voelt goed mee. Geeft vertrouwen. Dankjewel!

Wouter - Februari 11, 12:50

Dankjewel! Graag gedaan

Desiree - Februari 11, 12:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks Desiree! We kunnen wel uren doorkletsen, volgens mij. Wie weet ooit in een andere setting. Je ingeving over telep. contact ga ik zeker wat mee doen. Advies over hoe nu verder in bestande thuissituatie zijn we niet eens goed aan toe gekomen, haha. Liefs.

Marc - September 16 2023, 13:39

Heel graag gedaan Marc! Fijn om te horen! Liefs Desiree

Desiree - September 16 2023, 20:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele gevoelige, meelevend consulent. Wil vooraf wel graag wat informatie om verder op in te kunnen voelen. Goed.

Anoniem - Februari 19 2022, 08:11
Bekijk alle 8 reviews
nl en
Support