Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Dinah 42

Dinah

Ster Ster Ster Ster Ster
543 reviews

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Beste mensen, Mijn werkwijze: Ik werk met gerichte vragen. Mijn advies is dan ook: Bedenk vooraf 2 gerichte vragen waarop ik kan invoelen/ kaartleggen zodat een gesprek niet onnodig lang duurt. Mijn

Beste mensen,

Mijn werkwijze: Ik werk met gerichte vragen. Mijn advies is dan ook: Bedenk vooraf 2 gerichte vragen waarop ik kan invoelen/ kaartleggen zodat een gesprek niet onnodig lang duurt.

Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begeleiding gekregen van Lichtwezens, Gidsen en Engelen.

Door mijn telepatische begaafdheid kan ik boodschappen vertalen van de ander en dus weet ik wat de ander over u vertelt maar niet altijd zegt. Contact met overleden dierbaren is vaak mogelijk.
Sterk in het aanvoelen en zien van de intenties en acties van de ander naar u. Alles is energie, trilling.. en niets is onmogelijk. Ook kan ik u zeggen wat de weg is naar hoger bewustzijn zodat u zelf meer toegang heeft tot grote mysterieën, antwoorden en inzichten.

Het werken in mijn praktijk doe ik inmiddels 25 jaar en hier coach en begeleidt ik HSP volwassenen en kinderen met behulp van bewustzijnskennis, lifecoaching, facetten uit het sjamanisme. voeding, ademhaling en bescherming, rituelen maar ook als reikimaster/teacher, kaartleggingen . ademhalingstechniek en daarnaast kaars, kruiden en symbool magie. Dmv het gebruik van rituelen kan ik u helpen van iets of iemand los te komen of juist aan te trekken doch dit zal alleen in het hoogste licht geschieden.

Wilt u iets aantrekken of iets wensen voor uzelf of u naasten.. dan brand ik voor U een zelfgemaakte kaars van bijenwas, alleen op verzoek en alleen in licht en liefde. Ik weet op de juiste wijze een wens in te zetten.

Als u mijn consult als prettig en/of inzichtgevend hebt ervaren, vind ik het erg fijn als u een review achterlaat. Daarvoor vast mijn Hartelijk dank!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +24
  • Zielsverwanten +3
  • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +12
  • Zelfbewustzijn +6
  • Spirituele ontwikkeling +4
  • Helderziendheid +2
Kaartleggen icon
Kaartleggen +5
  • Lenormandkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +4
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Dinah heeft 543 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Haar naam is Natasha. Dan weet je over wie ik het had XD :) liefs

Anoniem - Vandaag, 09:20

Ah, ik zal eens kijken bij uitzending gemist. Grappig zeg, ben wel nieuwsgierig. Liefs Dinah

Dinah - Vandaag, 09:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Ahh je viel weg toen ik je vroeg of hij dit weekend daar ook met vrienden gesproken had over de situatie! Hou je op de hoogte mbt vanavond/ morgen. Fingercross.. I hope soo❤

Ellen - September 18, 14:29

Ja, voor mijn gevoel wel maar weet niet of het degene is die je benoemde. Krijg ik niet zoveel bij.succes komende dagen Lfs Dinah

Dinah - September 18, 18:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Zooo benieuwd naar de uitwerking van je kaarsje! Vamavond nog gesproken, hij had er goede herinneringen aan zei die maar was echt alleen voor de seks ? grr word er zooo moedeloos van! #eerlijkheidduurttlangste... Thnxx voor je geduld iedere keer maar weer! Xxx

Ellen - September 10, 20:57

Graag gedaan Dat is natuurlijk niet waar, dat Weet je ook. Zulke risico’s nemen alleen voor seks, nee hoor. Is echt gek op jou! X

Dinah - September 10, 20:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel weer lieve Dinah! Altijd fijn om even met je te kunnen praten. Liefs

Anoniem - September 08, 13:43

Heel graag gedaan, fijn dat t goed gaat en nog beter gaat worden! en jij ook bedankt x liefs Dinah

Dinah - September 08, 14:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Oehh geen idee dat kaarsje van jou gisteren... werd om 4 uur vannacht energetische uit m'n slaap gehaald echt door hem! Voelde wel positief maar was te moe dus wou slapen en heb ik gedaan. Voelde vanochtend voor mij dat hij het er moeilijk mee had.. en energetische contact zoekt... ?

Ellen - September 02, 12:13

Lieve Ellen, ik denk meer door je eigen onrust dan door kaarsje. Het uitmaken ondanks gevoel van beiden. Toch, er komt terug rust. Lfs

Dinah - September 02, 13:56
Bekijk alle 543 reviews