Dinah - Box: 508 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Dinah

Ster Ster Ster Ster Ster
814 reviews

Trancemedium, Gidscontact, twinflame Helderziende kaartlegging heldervoelend-en wetend. Zie hoe de ander naar u staat & acties, kaarsmagie, heks(wit)

Afwezig

Over mij

Lieve mensen, Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begelei

Lieve mensen,

Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begeleiding gekregen van Lichtwezens, Gidsen en Engelen.

Door mijn telepatische begaafdheid kan ik boodschappen vertalen van de ander en dus weet ik wat de ander over u vertelt maar niet altijd zegt. Contact met overleden dierbaren is vaak mogelijk.
Sterk in het aanvoelen en zien van de intenties en acties van de ander naar u. Alles is energie, trilling.. en niets is onmogelijk. Ook kan ik u zeggen wat de weg is naar hoger bewustzijn zodat u zelf meer toegang heeft tot grote mysterieën, antwoorden en inzichten. Dmv de tarotkaarten krijgt u antwoord op uw vragen. Mijn kaarten hebben u wat te vertellen.

Het werken in mijn praktijk doe ik inmiddels 25 jaar en hier coach en begeleidt ik HSP volwassenen en kinderen met behulp van bewustzijnskennis, lifecoaching, facetten uit het sjamanisme. voeding, ademhaling en bescherming, rituelen maar ook als reikimaster/teacher, kaartleggingen . ademhalingstechniek en daarnaast kruiden en kaars magie. Dit zal alleen in het hoogste licht geschieden vanuit het hart, De rest werp ik verre van mij!

Wilt u iets aantrekken of iets wensen voor uzelf of u naasten.. dan brand ik voor U een zelfgemaakte kaars van bijenwas, alleen op verzoek en alleen in licht en liefde. Ik weet op de juiste wijze een wens in te zetten.

Erg fijn als u een review achterlaat. Daarvoor vast hartelijk dank!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +67
 • Zielsverwanten +15
 • Tweelingzielen +4
 • Scheiding +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +27
 • Zelfbewustzijn +9
 • Spirituele ontwikkeling +8
 • Helderziendheid +7
Life Coaching icon
Life Coaching +13
 • Levensvragen +8
 • Geluk +1
 • Intuïtie +1
 • Welzijn +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +6
 • Lenormandkaarten +2
 • Kaartleggingen Algemeen +4
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
 • Carrière +2
 • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Dinah heeft 814 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hi Dinah fijn dat je ons nog steeds ziet samenkomen na al die tijd 🙏 Ik heb hem daarstraks vluchtig gezien. Ik hoop dat dit hem triggerd om weer echt af te spreken en elkaar echt zien met stromende communicatie 🙏❤️ ik laat het allemaal los en ga gewoon in de flow van het leven. ❤️

Krista - Vandaag, 23:59
Ster Ster Ster Ster Ster

❤️

Anoniem - Vandaag, 19:19

Dankjewel, ❤️liefs Dinah

Dinah - Vandaag, 19:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel 🤗💋 Voor de waarheid Erg goed Chapeau, Tot gauw weer.

Riet - Mei 23, 09:20

Dankjewel voor de review! x liefs Dinah

Dinah - Mei 23, 10:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je hulp en inzichten die je telkens mee verder helpt. We zullen positief blijven en hier en nu investeren in positieve vibes te sturen om het beste te krijgen wat ik ook verdien en wil. Veel liefs ❤️❤️❤️

Anoniem - Mei 15, 19:18

Exact en jouw uitleg omtrent het investeren in onszelf is heel waar! Dat helpt alles verder Veel liefs ❤️❤️❤️

Dinah - Mei 15, 19:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je mooie inzichten zonder het te verbloemen en wat er tussen ons is van hartsverbinding klopt wel is echt ,alleen de situatie is op deze momenten soms onbegrijpelijk, maar je legt het duidelijk uit waar hij in is en wilt aan werken voor mij. Dat is wel fijn om te weten. ❤️🤲

Anoniem - Mei 15, 19:14

Graag gedaan Wat lief! Ja, het is soms zo dubbel maar is en blijft een hartsverbinding ❤️xxx

Dinah - Mei 15, 19:58
Bekijk alle 814 reviews
nl en
Support