In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Dinah 23

Dinah

Ster Ster Ster Ster Ster
502 reviews

Bekend Trance Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, zielsverwanten, Kaarsmagie, Erfheks

In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Beste mensen, Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begel

Beste mensen,

Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begeleiding gekregen van Lichtwezens, Gidsen en Engelen.

Door mijn telepatische begaafdheid kan ik boodschappen vertalen van de ander en dus weet ik wat de ander over u vertelt maar niet altijd zegt. Contact met overleden dierbaren is vaak mogelijk.
Sterk in het aanvoelen en zien van de intenties en acties van de ander naar u. Eventjes mag ik alles overnemen, ervaren en zien en zet u terug in uw kracht. Alles is energie, trilling.. en niets is onmogelijk. Ik geef u heldere boodschappen door van de Gidsen en Engelen en verklaar de symboliek. Dmv boodschappen kan ik u veel zeggen hoe de interactie is en zal verlopen tussen u en de ander. Ook kan ik u zeggen wat de weg is naar hoger bewustzijn zodat u zelf meer toegang heeft tot grote mysterieën, antwoorden en inzichten. Nu we het Aquariustijdperk zijn binnengetreden en Hogere bewustzijnsvormen zich aandienen merkt u wellicht dat de sferen veranderen en dat u steeds opnieuw naar balans moet zoeken in dit proces. Ik kan u hierin wegwijs maken op uw eigen pad in samenspraak met uw gids, zodat uw evolutie mag versnellen.

Het werken in mijn praktijk doe ik inmiddels 25 jaar en hier coach en begeleidt ik HSP volwassenen en kinderen met behulp van bewustzijnskennis, Intuïtive schilderkunst, lifecoaching, facetten uit het sjamanisme o.a. soulretrieval, voeding, ademhaling en bescherming, rituelen maar ook als reikimaster/teacher, kaartleggingen en meditatietechniek. ademhalingstechniek en daarnaast kaars, kruiden en symbool magie. Dmv het gebruik van rituelen kan ik u helpen van iets of iemand los te komen of juist aan te trekken doch dit zal alleen in het hoogste licht geschieden.


Wilt u iets aantrekken of iets wensen voor uzelf of u naasten.. dan brand ik voor U een zelfgemaakte kaars van bijenwas, alleen op verzoek en alleen in licht en liefde. Ik weet op de juiste wijze een wens in te zetten.

Als u mijn consult als prettig en/of inzichtgevend hebt ervaren, vind ik het erg fijn als u een review achterlaat. Daarvoor vast mijn Hartelijk dank!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +10
  • Zielsverwanten +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +4
  • Lenormandkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +3

Reviews

Consulent Dinah heeft 502 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ellen - Mei 20, 09:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve vrouw en wist wie ik nog was❤️ bedankt voor de kaarsjes liefs A.

Anoniem - Mei 18, 22:04

Zeker wist ik dat, een mooie energie heb je hoor. Graag gedaan , ze branden heel erg mooi! ❤️ Liefs Dinah

Dinah - Mei 19, 00:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow wat een legging, alles positief, ook werk en financieel aspect wat kan een mens meer wensen. Een mooi jaar ziet dit er inderdaad uit.

prutske - Mei 07, 19:44

Het zag er idd mooi uit naar de toekomst. Je komt nu echt in een goede flow . Dat is ook je eigen verdienste voor een deel. Liefs Dinah

Dinah - Mei 07, 19:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed zeg wat je allemaal door kreeg. Tot gauw weer!

Anoniem - Mei 06, 03:05

Dankjewel voor de sterretjes en review. Liefs Dinah

Dinah - Mei 06, 07:32
Ster Ster Ster Ster Ster

miera - Mei 03, 11:12

Dankjewel, LF’s Dinah

Dinah - Mei 03, 12:21
Bekijk alle 502 reviews