Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Dinah 50

Dinah

Ster Ster Ster Ster Ster
587 reviews

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begele

Lieve mensen,

Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begeleiding gekregen van Lichtwezens, Gidsen en Engelen.

Door mijn telepatische begaafdheid kan ik boodschappen vertalen van de ander en dus weet ik wat de ander over u vertelt maar niet altijd zegt. Contact met overleden dierbaren is vaak mogelijk.
Sterk in het aanvoelen en zien van de intenties en acties van de ander naar u. Alles is energie, trilling.. en niets is onmogelijk. Ook kan ik u zeggen wat de weg is naar hoger bewustzijn zodat u zelf meer toegang heeft tot grote mysterieën, antwoorden en inzichten.

Het werken in mijn praktijk doe ik inmiddels 25 jaar en hier coach en begeleidt ik HSP volwassenen en kinderen met behulp van bewustzijnskennis, lifecoaching, facetten uit het sjamanisme. voeding, ademhaling en bescherming, rituelen maar ook als reikimaster/teacher, kaartleggingen . ademhalingstechniek en daarnaast kaars, kruiden en symbool magie. Dmv het gebruik van rituelen kan ik u helpen van iets of iemand los te komen of juist aan te trekken doch dit zal alleen in het hoogste licht geschieden.

Wilt u iets aantrekken of iets wensen voor uzelf of u naasten.. dan brand ik voor U een zelfgemaakte kaars van bijenwas, alleen op verzoek en alleen in licht en liefde. Ik weet op de juiste wijze een wens in te zetten.

Erg fijn als u een review achterlaat. Daarvoor vast hartelijk dank!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +32
  • Zielsverwanten +3
  • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +14
  • Zelfbewustzijn +7
  • Spirituele ontwikkeling +4
  • Helderziendheid +3
Life Coaching icon
Life Coaching +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +5
  • Lenormandkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +4
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Dinah heeft 587 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Je zei mss morgen al en hij heeft idd gebeld , helaas heb ik de telefoon niet gehoord .. bizar en erg onverwacht , hopelijk belt hij nog terug ?

Astrid - Januari 28, 22:31

Kijk aan! Hij belt terug nog hoor. Liefs Dinah

Dinah - Januari 28, 22:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Thnx lieve dinah, voor alles wat je doet. Deze ochtend met z'n vreemd gevoel in mn buik opgestaan, trek dit echt niet meer. Vertrouwen in fijn contact is weg en hij doet me alleen maar pijn en verdriet... wil rust ipv hoop houden en me zo ellendig voelen...

Ellen - Januari 11, 07:18

Lieve Ellen, zolang jij in deze situatie zit wil hij zo min mogelijk emotionele of zakelijke betrokkenheid. Daar gaat t steeds mis. Lfs

Dinah - Januari 11, 10:16
Ster Ster Ster Ster Ster

En en en... wat zag je liggen Je bent een toppertje..

Ellen - December 27 2022, 16:47

Het gaat nog een periode goed hoor. Fijne jaarwisseling vast!

Dinah - December 27 2022, 16:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt waar! Hebben geen contact meer gehad en kom er zojuist achter dat ik alweer geblokkeerd ben... wat is dit? Ben je nog online vandaag?!?!?!

Ellen - December 21 2022, 18:21

Hi, is tijdelijk. Weet je nog dat ik 2 wkn geleden zei dat hij rond feestdagen niks wilde horen of zien? Lfs

Dinah - December 21 2022, 18:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Hahaha ben zojuist naar mn toe gegaan met een kerstkaartje. Helaas was hij niet thuis. Heb m zo in de brievenbus gedaan. Benieuwd of en wanneer hij erop reageert. Vanavond misschien hier nog een kaarsje op ajb ?! Xxxx

Ellen - December 17 2022, 17:41

Doe ik voor je!! Rood. Liefs Dinah

Dinah - December 17 2022, 17:58
Bekijk alle 587 reviews