Reviews

Consulent Dita heeft 25 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hi Dita, ik vind jou bijzonder goed. Je zou veel meer sterren moeten krijgen. Maar dat komt nog wel. Xxx liefs W

WiN - Gisteren, 18:49

wow wat een geweldige lieve warme woorden, xxx Liefs Dita,

Dita - Gisteren, 21:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt lieve Dita, ik ben erg benieuwd wat er voor mij & N te wachten staat. Vroeg nog Hoelang t contact uit bleef maar tijd was om.

Amber - Januari 29, 13:49

Het contact ligt ongeveer in de 14 dagen. Xxx

Dita - Januari 29, 13:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze is een topper ?

Laraben - Januari 04, 17:04

Bedankt en veel liefs

Dita - Januari 04, 17:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 04, 10:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Thx xx

Dav - December 18 2022, 13:14

Xx ?

Dita - December 18 2022, 17:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Ani - December 07 2022, 11:19

Dank je veel liefde

Dita - December 07 2022, 11:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Kan Dita iedereen aanraden. Ze is consistent en concreet in wat ze ziet. Lieve vrouw, waarvan we in december gaan zien of het uitkomt wat er ligt. Veel dank weer voor je tijd!

November 25 2022, 10:59

Jij bent ook een lief persoon en een mens met veel kracht xx

Dita - November 25 2022, 11:06
Ster Ster Ster Ster

Hmm helaas geen grote aantrekkingskracht, ook geen tekens, ook niet leuk en fijn. Hij was egoïstisch en heb m door m'n boosheid geslagen en inmiddels ben ik overal geblokkeerd ? ben er kapot van. Hopelijk deblokkeert hij me nog ooit. Toch bedankt voor je tijd/ energie! X

Ellen - November 12 2022, 16:50

Dat is niet leuk voor je maar hij verandert. Hij zit met blokkades en dat maakt het zo moeilijk. Dit komt goed ♥️

Dita - November 12 2022, 16:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn gesprek, goed ingevoeld en geeft me weer vertrouwen. Het is een moeilijk proces maar zijn op de goede weg. Dank je wel ?

Reineke - November 12 2022, 06:47

Je bent op de goede weg en word alleen maar beter, je doet het goed

Dita - November 12 2022, 06:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Het zou mij echt ten zeerste verbazen als het uitkomt wat er in de kaarten ligt, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Leuke vrouw, waarvan ik van harte hoop dat ze gelijk heeft! Merci!!

November 11 2022, 21:30

Hou je daar ook aan vast lieverd, niet loslaten.

Dita - November 11 2022, 21:31