Reviews

Consulent Edith Pieterson heeft 39 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 12, 18:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Surronly - April 09, 08:03

Edith Pieterson - April 09, 08:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn gesprek .. Dankjewel ! xxx

Wendy - Februari 22, 19:33

Was zeker een fijn gesprek xxx

Edith Pieterson - Februari 23, 02:07
Ster Ster Ster Ster Ster

December 28 2023, 15:40

Dank je wel

Edith Pieterson - December 28 2023, 20:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het gesprek. Blijkbaar was wat ik nodig had vooral iemand die me de ruimte gaf om te lossen (jouw hoest daarbij was interessant). Groei kan enkel als je kan aanvaarden hoe rot je je voelt in een bepaald moment. Daar hielp dit gesprek bij, het minder wegduwen.

Oktober 14 2023, 14:34

Dank je wel en graag gedaan xx

Edith Pieterson - Oktober 16 2023, 11:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Oktober 09 2023, 10:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Oktober 01 2023, 13:11

Edith Pieterson - Oktober 01 2023, 13:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel Erg Danke dat k jou kon spreken , je Rustgevende hoge vibratie stem Bracht verlichting in mn Zijn , de stress v emotie in mn Zijn, voel me vrolijker :) Tis een Pittig proces ,Onze 2l z Journey.. dat the Divine hem de Daadkracht geeft .Erg thx voor de begeleiding Edith ,betty&Rudi

Betty - September 30 2023, 18:49

Dank je wel Betty. Blijf vertrouwen houden. Misschien wil je me nog eens in de toekomst laten weten hoe het gaat. Xxx

Edith Pieterson - Oktober 01 2023, 10:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Augustus 09 2023, 17:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Heeel erg bedankt voor een stuk verheldering en het stukje loslaten voor nu. Zodat de ander meer ruimte ervaart. Het komt wel binnen jouw advies ♥️

Anoniem - Juni 20 2023, 16:45

Dank je wel en graag gedaan <3

Edith Pieterson - Juni 21 2023, 09:03