Reviews

Consulent Ellen heeft 25 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

December 15 2023, 18:54

Dankje voor de sterretjes lieverd!

Ellen - December 15 2023, 18:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Floor - Mei 13 2023, 18:19

Dankjewel voor je sterretjes! Hou vertrouwen lieve floor in je knappe zoon... jullie kunnen dit samen!! Veel liefs xxx

Ellen - Mei 13 2023, 18:21
Ster Ster Ster Ster Ster

SAAA23 - April 14 2023, 13:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Ellen voor jou Reading en heel positief en ik blijf in vertrouwen Fijne paasdagen en veel liefs Henk

Henk22 - April 09 2023, 10:12

Dankjewel voor je lieve review! Ook voor jou hele fijne paasdagen ???????? geniet van al het moois wat op je pad komt. Xxx

Ellen - April 09 2023, 11:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Als zeer bijzonder ervaren. Ellen voelt meer dan wat je vraagt en is ook zeer liefdevol. Was mijn eerste kennismaking, waarvoor dank. Lfs Louise

MarieLouise - April 07 2023, 23:48

Fijn dat je de reading als positief hebt ervaren. Drink de komende dagen veel water voor het afvoeren van de afvalstoffen! Liefs xxx

Ellen - April 08 2023, 00:12
Ster Ster Ster Ster Ster

LovelyC - Maart 11 2023, 13:42

Bedankt voor de sterretjes!!! zooo benieuwd hoe je het gaat ervaren as maandag. toi toi toi

Ellen - Maart 11 2023, 19:26
Ster Ster Ster Ster Ster

LovelyC - Maart 10 2023, 18:49

Bedankt voor de sterretjes!

Ellen - Maart 11 2023, 19:25
Ster Ster Ster Ster Ster

bedankt ! hou t in de gaten de vacature s

LovelyC - Maart 10 2023, 18:49

Graag gedaan! Ik kijk graag met je mee. Je bent een super goede mama ❤️ hoor de afloop graag terug. Xxx

Ellen - Maart 11 2023, 07:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne chat met Ellen gehad.

annemiek - Maart 04 2023, 10:11

dankje, het was zeker een fijn en gezellig gesprek!!

Ellen - Maart 04 2023, 10:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Voelde de situatie er goed aan! Goede tips gegeven waar ik wat mee kan. Aanrader dus!❤️

Amy - Maart 03 2023, 18:30

Bedankt voor je lieve review! Fijn dat je iets met de tips kan... graag gedaan! ♡

Ellen - Maart 04 2023, 07:48