Reviews

Consulent Ellen heeft 15 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

snel en duidelijk

Sabine - December 04 2022, 16:02

Je bent een lieve vrouw! Ga in je kracht staan en ga ervaren wat voor moois er op jouw pad gaat verschijnen. ❤

Ellen - December 04 2022, 20:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer goed en eerlijk.

Suuz - November 03 2022, 06:57

Hou vertrouwen lieverd! ❤

Ellen - November 04 2022, 04:26
Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor t fijne gesprek ben bang ik bij hem niet de enigste bent ? maar ben wel graag bij hem .tijd geven. dankjewel !

Augustus 28 2022, 09:11

Precies! En hoe gaat het met judith?

Ellen - Augustus 28 2022, 09:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Augustus 07 2022, 21:27
Ster Ster Ster Ster Ster

fijn en duidelijk consult !!

Augustus 04 2022, 07:54

Graag gedaan! Liefs

Ellen - Augustus 04 2022, 16:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Augustus 04 2022, 07:42

Ellen - Augustus 04 2022, 16:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Joyci - Augustus 02 2022, 12:18

Dank voor de sterretjes. Hou vertrouwen! Veel liefs..

Ellen - Augustus 02 2022, 20:43
Ster Ster Ster Ster Ster

TessvD - Augustus 01 2022, 12:45

Dankjewel voor de sterretjes... :-)

Ellen - Augustus 01 2022, 22:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Kan nog geen beoordeling geven. De 29e en 31e gechat over hetzelfde onderwerp. 2 totaal verschillende readingen. Beiden wel aannemelijk, maar het blijft vreemd 2 totaal verschillende uitkomsten. Moet dus nog zien.

annemiek - Augustus 01 2022, 11:34

ik heb even terug gekeken en zie twee verschillende onderwerpen terug in de readings, kijk graag nog eens mee!

Ellen - Augustus 01 2022, 22:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Vriendelijk, snel, scherp en eerlijk. Dank

Gladness - Juli 31 2022, 18:29

En jij bedank voor deze review! liefs...

Ellen - Juli 31 2022, 20:14