Elvara - Box: 125 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Elvara

0 reviews

Ik ben Elvara, medium en kaartlegster, ik werk met gidsen en engelen voor mens en dier. Ik leg Lenormand-kaarten.

Afwezig

Over mij

Ik ben Elvara, medium en kaartlegster. Ik werk met engelen en gidsen en kan contact leggen met zowel levende als overleden mensen en dieren. Ik leg Lenormand-kaarten, lees foto's, ben bekend met krist

Ik ben Elvara, medium en kaartlegster. Ik werk met engelen en gidsen en kan contact leggen met zowel levende als overleden mensen en dieren. Ik leg Lenormand-kaarten, lees foto's, ben bekend met kristallen/edelstenen en kan Reiki of Kundalini-reiki op afstand sturen, ook aan dieren.
Ik ben bekend met Zielsverwanten en Tweelingzielen, werk met engelen-energie en heb de Angel Light Inwijding gehad. Ik ben helderziend, -voelend, -horend en -wetend vanaf mijn geboorte en heb om mij verder te ontwikkelen opleidingen in Mediumschap en Healing gevolgd. Ik help u graag bij uw vragen over mensen en dieren, ook wanneer het gaat om uw spirituele ontwikkeling. Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek luister ik graag naar u, zonder te oordelen.

Wanneer u vragen heeft over iemand, pak ik de energie van die persoon op en kan vertellen hoe deze persoon voelt en waaraan hij/zij denkt. Ik kan teruggaan naar het verleden, vertel over het heden en kijk ook een stukje mee in de toekomst.
Dieren zijn mijn passie, ik kan heel goed aanvoelen hoe ze zich voelen, waar ze evt. last van hebben en wat er in hun verleden is gebeurd, waardoor ze een bepaald gedrag vertonen. Ook bij vermiste dieren help ik graag.

Lees meer..

Reviews

Consulent Elvara heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support