Pauze

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 698 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Faroek 3

Faroek

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Hallo Lief Mens, ik wil er graag voor je zijn. Je helpen met jouw stukken en een luisterend oor aanbieden. Je bent het waard!

Pauze

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 698 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hoi lieve jij, Bedankt dat je de tijd neemt om mijn tekst te lezen. Ik zal je even wat meer vertellen over mijzelf, wat ik voor jou kan betekenen en wat mijn werkwijze is. Ik ben een zorgmedewer

Hoi lieve jij,

Bedankt dat je de tijd neemt om mijn tekst te lezen. Ik zal je even wat meer vertellen over mijzelf, wat ik voor jou kan betekenen en wat mijn werkwijze is.

Ik ben een zorgmedewerker in hart en nieren. Niet alleen het helpen en ondersteunen van anderen maar ook het delen van liefde zijn zeer belangrijk voor mij.

Ik wil je graag op weg helpen met jouw levenspad, oftewel jouw blue print. Dat wat ‘nu’ belangrijk is, waardoor je kan groeien en jezelf omarmt met alle perfecties en imperfecties.

Ik werk door middel van gerichte vragen, hier krijg ik de meeste antwoorden op die nu voor jou van belang zijn. Ik kan dan beelden zien of bepaalde dingen horen. Maar ook kan ik emoties van jou of anderen sterk en uitvergroot aanvoelen en wat voor invloed dit heeft op de situatie. Tevens kan ik invoelen op kristallen die je op dit moment hebt maar ook op kristallen die je kunnen helpen bij jouw proces. Eventueel kan ik ook de tarot, lenormand of orakel kaarten erbij gebruiken. Echter ben ik er uiteraard ook voor jou om je een luisterend oor te bieden.

Mocht je het gesprek als prettig hebben ervaren, dan zou ik het erg op prijs stellen als je een review achterlaat. Alvast bedankt!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Contact met overledenen +1

Reviews

Consulent Faroek heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Faroek, Dank je wel voor het invoelen. Zo bijzonder wat je mij allemaal hebt verteld. Ik heb er geen woorden ervoor zo zuiver. nogmaals dank!

Assie - September 13, 14:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Faroek, je bent lief, rustig en heel goed in het aanvoelen, zonder iets te horen eerst. Het was een prettig gesprek!

Lous - Mei 05 2020, 15:56
Bekijk alle 4 reviews