Gifted Trauma - Amber Leimena - Box: 666 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Gifted Trauma - Amber Leimena

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Toekomstbepaling door hypnose (alleen telefonisch) Tweelingziel karma, familie vloeken & trauma oplossen. Orakel Astrale Projectie & Lucide dromen.

Afwezig

Over mij

Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut, NLP-practioner gespecialiseerd in traumabegeleiding en gezondheid. Ik heb inmiddels 22 jaar ervaring als therapeut en coach in transpersoonlijke psychologie. In j

Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut, NLP-practioner gespecialiseerd in traumabegeleiding en gezondheid. Ik heb inmiddels 22 jaar ervaring als therapeut en coach in transpersoonlijke psychologie. In je onderbewustzijn kun je angsten, verdriet en pijn transformeren.

Ik gebruik mijn helderwetende, helderhorende en heldervoelende gaven samen met hypnose door conversatie met jouw onderbewustzijn waardoor je een antwoord of inzicht krijgt op je levensvragen. Ik ontvang daarbij hulp van droommeesters, engelen, (voor)ouders en spirit guides.

Doordat ik door de jaren heen mijn kracht in astrale projectie heb versterkt kan ik astraal en lucide met je meereizen in jouw innerlijk lichaam en daar medicijn voor je ophalen uit bewustzijnslagen die nog onbewust zijn. Door het toepassen van orgaanopstellingen, het oproepen van ancestral healing en magie kan ik je losmaken van vloeken, spreuken en familie trauma die verstoringen geven op liefdesgebied, (tweelingziel) relaties, seks, gezondheid, geld, je missie en werk.

Je kunt bij mij terecht voor het veranderen van je toekomst.

Vragen over:
-Lichamelijke klachten, (emotioneel) burn-out, depressie en/of vermoeidheid
-Het omgaan met verlies, rouw en verandering
-Reizen naar verschillende bewustzijnsstaten, manifesteren en bewustzijnsontwikkeling
-Het vinden van jouw eigen weg en missie
-Jouw persoonlijk lichtwerkers profiel, gave & taken
-Soulmate en Tweelingziel connecties
-Seksuele Kung Fu en transformatieseksualiteit

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Tweelingzielen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Welzijn +1

Reviews

Consulent Gifted Trauma - Amber Leimena heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik moest ophangen...plots.Ik voel me na de healing stukken beter.bedankt.niet meer zo.n ruis op mijn zenuwstelsel .dank hiervoor

geeke - Mei 06 2023, 14:19

Graag gedaan Geeke. Vertrouw op de kracht van jouw energie. Liefs, Amber

Gifted Trauma - Amber Leimena - Mei 06 2023, 14:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb je niet kunnen bedanken. Jammer dat de tijd zo snel gaat. Ik kom zeker weer bij jou terug. Ook bedankt voor de tip:)

Malissa - Mei 04 2023, 18:51

Hi Malissa. Dank je wel voor je reactie. Heb vertrouwen in je kracht. Ik hoor je graag de volgende keer weer. Groeten Amber.

Gifted Trauma - Amber Leimena - Mei 04 2023, 20:10
Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support