Guillermo - Box: 500 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 500 (€ 0,90 p.m.)

Guillermo

Ster Ster Ster Ster Ster
451 reviews

helderziend helderwetend heldervoelend helderhorend zielsconnecties zakelijk advies, ik heb een naam nodig en een duidelijke vraag

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 500 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo ik ben Guillermo al van kinds af aan heb ik paranormale ervaringen gehad. Ik ben geboren in Zuid-Amerika. Als kind ben ik bezocht door overledenen vóór dat ik wist wat het inhield. Meerdere me

Hallo ik ben Guillermo al van kinds af aan heb ik paranormale ervaringen gehad. Ik ben geboren in Zuid-Amerika. Als kind ben ik bezocht door overledenen vóór dat ik wist wat het inhield. Meerdere mensen in mijn familie zijn paranormaal begaafd en kunnen de toekomst zien. Mijn oma was een orakel al haar voorspellingen kwamen uit, waardoor mensen bang voor haar waren maar ook respect hadden. Mijn moeder was een kaartlegster. Op mijn 26e ben ik mij verder gaan ontwikkelen en trainen door het volgen van cursussen, hier bleek ik zeer veel aanleg voor te hebben vooral psychometrie, fotolezen en invoelen. Dus ben ik gewoon consulten gaan geven op de beurs en privé, ik heb ook een tijdje les gegeven. De mensen kwamen als vanzelf naar mij toe nu doe ik dit alleen nog via de lijn. Ik geef nooit mijn eigen mening want daar hebben de mensen niks aan. En wil andere consulenten op het hart drukken om dit nooit te doen. Niet jouw eigen ervaringen projecteren op anderen. De gidsen weten alles al, die weten de waarheid. Als mens heb ik mij daar in te schikken en niet het beter denken te weten.

Ik heb geen kaarten nodig want ik ben een echte helderziende, ik wil alleen een naam en een duidelijke vraag. En dan ga ik met de gidsen praten. Inmiddels heb ik Nederland verlaten en ben internationaal bekend, ik help graag waar ik kan. Dit doe ik vanuit het hart om u te helpen. Ik heb vele talenten maar het gaat niet om mij maar om u als klant. Ik heb ook ontdekt dat ik een natuurlijk healer ben. Ik ben één van de weinige mensen nu in leven die vorige levens ziet en die kan omschrijven d.m.v. karma en levenslessen die u meegenomen heeft uit vorige levens. Dit verklaard waarom u in dit leven bepaalde lessen mag leren, wat u meegenomen heeft uit vorige levens om nogmaals te doorleven totdat de karma is opgelost.

Zielsconnecties is één van mijn speciliteiten omdat mensen die voor elkaar bestemd zijn, ook echt bij elkaar gaan komen. Ik zie waarom mensen op dit moment nog niet bij elkaar zijn, en wanneer dit wel gaat gebeuren in de toekomst. Want alles gaat exact zoals het moet gaan, het universum maakt geen fouten. Ik kan u leren hoe u krijgt wat u wilt.

Ook voor zakelijk advies kunt u bij mij terecht ik ben zuiver en eerlijk in wat ik u mag door geven.

Ik kan aurakleuren zien en van daar uit verder uitleggen hetgeen er met u aan de hand is op emotioneel en fysiek gebied, ik ben er voor u.

Gedrag bestaat niet, daar voor zou je iemand heel een leven moeten meegemaakt hebben om te kunnen beoordelen, en dit is onmogelijk. Alleen reactie op een situatie bestaat het zei een persoon of een leven. Ik kan niet met u mee kijken, want dit kan niet.
Wel verwacht ik respect van u, dus de woorden lieve, lief of lieverd accepteer ik niet! Want dit past niet bij volwassen man met mijn talent.

Mijn specialiteiten zijn:

* zielsconnecties
* liefde & relatie
* zakelijk advies
* vorige levens & karma
* toekomst
* nieuwetijds kinderen
* healing

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +23
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +4
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +12
  • Zelfbewustzijn +2
  • Helderziendheid +6
Life Coaching icon
Life Coaching +4
  • Levensvragen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +10
  • Carrière +5
  • Financiën +2
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Guillermo heeft 451 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Steeds top!

Chapo - April 23, 17:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo fijn hoe Guillermo advies geeft en wat hij eerder zag begint nu vorm te krijgen. Bedankt voor de hulp ❤️

Reineke - Maart 20, 16:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Nogmaals dank voor kort en krachtige consult. Stelt me gerust.

Liesje44 - Maart 11, 12:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel weer voor het geruststellende gesprek. Tot de volgende keer!

annemiek - Februari 29, 19:42

Graag gedaan daar ben ik voor, ik help waar ik kan.

Guillermo - Februari 29, 23:49
Ster Ster Ster Ster

Bedankt. Dit was voor mij n moeizamere healing sessie dan vorige die u al met me deed, maar ik voel wel meer ruimte nu. Ik was erg moe, nu meer stroming. Vooral in mijn aura meer plaats. Ik wens dat ik de komende dagen nog beschermd ben en mijn lichaam de beweging en het licht verder kan integreren.

Februari 21, 19:18
Bekijk alle 451 reviews
nl en
Support