Hedwig - Box: 509 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Hedwig

0 reviews

Helder voelend en wetend. HSP, orakelkaarten, wet van aantrekking, reiki

Afwezig

Over mij

~Gebruik je verstand en volg je hart~ In deze tijd lopen veel mensen vast in al het moeten en de vele prikkels. Oververmoeid, zelfs burn-out of het verlies van levensvreugde is aan de orde van de d

~Gebruik je verstand en volg je hart~

In deze tijd lopen veel mensen vast in al het moeten en de vele prikkels. Oververmoeid, zelfs burn-out of het verlies van levensvreugde is aan de orde van de dag. Alsof het hoofd los staat en een eigen leven leidt. Dit kan het gevoel geven dat je vast zit. Dat niks meer lukt. Je kan je versnippert voelen. Dat relaties energie kosten in plaats van geven. Of dit nu de relatie is met een partner, familie, vrienden, werk. Hoe is de relatie met jezelf? Stroomt dat wel? Daar begint het namelijk. Van je hoofd naar je hart. Van denken naar voelen. Van weerstand naar mee stromen met het leven. Van wanhoop naar vertrouwen. Omdat ik zelf deze weg ben gegaan, kan ik iets voor jou betekenen. Samen komen wij er wel uit. Op jouw tempo en jouw manier omdat iedereen uniek is ook al delen wij het hele scala aan gelijke emoties.

Door zelf opnieuw contact te maken met mijn Hogere Zelf, de energie die ons allen in beweging zet, kan ik contact maken met die energie in jou. Wij zijn op energetisch niveau namelijk niet los van elkaar maar in liefde verbonden. Heldere vermogens ontstaan door deze verbinding met het Hogere Zelf. Daar liggen alle antwoorden. Niet alleen voor een selecte groep, maar voor iedereen.

Je kunt nu al beginnen. Door met je verstand te bedenken dat je wel wat hulp en richting kunt gebruiken. Als je dan heel even stil staat bij je gevoel dan verteld jouw hart wie bij jou past. Het gevoel hoef je niet te verklaren met je verstand. Dat is wat intuïtie genoemd wordt.

Ik ben beschikbaar voor jou. Wanneer je worstelt met levensvragen. Richting nodig hebt. Wanneer je jouw verhaal kwijt wilt.

Hartegroet,

Hedwig

Lees meer..

Reviews

Consulent Hedwig heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support